Polska moda

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
sylwasta
Jestem tu nowa :)

Polska moda

Post autor: sylwasta »

Dziewczyny znacie jakieś fajne polskie marki modowe? :) Takie godne polecenia za całokształt (sprawną wysyłkę, fajne jakościowo ciuchy itp)
loka09

Re: Polska moda

Post autor: loka09 »

Podbijam temat, sama chętnie się dowiem :)
politka

Post autor: politka »

No to zerknij sobie na HIbou. Polska marka, mają fajne normalne ubrania - takie do noszenia na co dzień. A przy tym mają wysokiej jakości naturalne materiały.
morellaa

Post autor: morellaa »

Mam kilka rzeczy z Hibou i też ich polecam, są spoko :)
wowala

Post autor: wowala »

popatrz też sobie na te serwisy aukcyjne, co dziewczyny wyprzedają szafy :) tam jest tego mnóstwo
Grekk9
Miła Kobietka

Post autor: Grekk9 »

Kupowaliście może ubrania z drugiej ręki? Zauważyłem, że popularne stały się teraz wyprzedaże szaf.
dadinka

Post autor: dadinka »

Wiesz co, ja to zaczęłam kupować na jakiś aukcjach czy wyprzedażach. Nie ma sensu wydawać tyle kasy na ubrania z sieciówek czy coś takiego :P
Alicja578
Miła Kobietka

Post autor: Alicja578 »

Loola to polska marka, uwielbiam ich sukienki :) Mam już kilka modeli, nie niszczą się po praniu, nie tracą koloru ani kształtu.
glork4

Post autor: glork4 »

Jest naprawdę sporo fajnych polskich marek :) Właśnie Hibou jest jedną z nich według mnie. Ubrania są dobrej jakości i jeśli komuś zależy na naturalnych materiałach to to będzie idealny wybór.
Kaśka99
Miła Kobietka

Post autor: Kaśka99 »

Dzisiaj właśnie kupiłam sobie płaszcz z wełny camelowy kolor oraz
Pradlo.pl
czapkę wełnianą i rękawiczki jestem zadowolona z zakupu
ikonka

Post autor: ikonka »

To jest własnie wątek jakiego szukałam! Podczepiam się i obserwuję! :D
Julkaka

Post autor: Julkaka »

Ja znam dziewczyny, które stworzyły polską markę ubrań minimalistycznych. Tu macie przykład ich pracy https://flawless.pl/tag/bluzki-damskie- ... m-rekawem/. Działają już od kilku lat, mają świetne wyczucie mody i stylu. Wspieram je bardzo tym bardziej, że trafiły w mój gust w 100%. Właśnie takich ubrań basic mi brakowało
Kasiak1

Post autor: Kasiak1 »

Na lamascara.pl mają świetne rzeczy, modne i dość unikalne moim zdaniem. Zamówiłam kilka sweterków i muszę przyznać, że pasują super, mam też od nich spodnie które uwielbiam. Polecam sprawdzić
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Cześć, ostatnio dużo pozytywnych opinii słyszałam o https://molton.pl/ I zastanawiam się czy również nie zacząć zamawiać z tego sklepu. Podobno ciuchy są bardzo dobre jakościowo. Widzę, że mają duży wybór. Cenowo również ok. Mają szybki czas realizacji zamówienia, co jest bardzo ważne przed okazjami Ktoś jest w stanie więcej powiedzieć ? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Kaśka99
Miła Kobietka

Post autor: Kaśka99 »

Ja lubię nosić dresy są wygodne, a w pracy nie mam dres cod więc OK
https://pradlo.pl/home/1584-elegancki-d ... assic.html
kupiłam sobie fajny dres w zielonym kolorze jest ekstra, a do tego produkt polski
tabania

Post autor: tabania »

Ja zdecydowałam się na zakup bluzy i tshirtu z HIbou po polecajkach tutaj i na grupach modowych na fb. No i powiem wam że jakość ubrań jest naprawdę wow. Jednak takie mniejsze firmy co nie robią masowej produkcji to mają o wiele lepszą jakość ubrań.
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Witam, jakie sklepy z modą męską mozecie polecic? Chciałabym, by moj mąż prezentował się pięknie na chrzcinach naszej córki. Jakie ubrania warto dobrać? https://ombre.pl/pol_m_Odziez_Kategorie ... -5976.html Czy koszule w koloze dobrze będą prezentowały się podczas takiej ważnej okazji? Z chęcią poznam wasze sugestie, zachęcam do dyskusji,pozdrawiam.
KatarzynaM

Post autor: KatarzynaM »

Polecam markę modową Natally Fashion, można znaleźć tam ubrania na każdą okazję.
Luizka

Post autor: Luizka »

jesli chodzi o modę męską to polecam polski sklep internetowy OMbre. Mój facet się tam ubiera. Ceny ok i szybka realizacja dostawy. Jakość też pierwsza klasa
Wiktoriaxx89

Post autor: Wiktoriaxx89 »

Od wielu lat zamawiam ciuchy z by Insomnia, jestem fanką ich fasonów sukienek i spodni. Fajne dzianinowe rzeczy, naprawdę dobrej jakości. :D
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Sklep https://edibazzar.pl/ to doskonałe miejsce, aby znaleźć piękne i oryginalne dodatki. Ich biżuteria jest świetnie wykonana, a torebki mają ciekawe wzory. Z pewnością znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
Awatar użytkownika
MelonowaAga
Miła Kobietka

Post autor: MelonowaAga »

ja tez glownie kupuje na wyprzedaz, bo mozna sporo zaoszczedzic. wczoraj dorwalam letnia sukienke w sklepie luxusowi, ktora przecenili o 50%.
lesley
Miła Kobietka

Post autor: lesley »

Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego i eleganckiego, czapki i szale z kolekcji Lanieri Fashion są wartościowym wyborem. Uważam, że marka ta jest godna uwagi, ponieważ oferuje nie tylko wysoką jakość produktów, ale także unikalny styl, który z pewnością przypadnie do gustu każdemu mężczyźnie.
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

Ja uporządkowałam moja szafę dopiero wtedy jak trafiłam na kanał Zosi Kulewicz .Teraz mam tylko rzeczy w których naprawdę chodzę i lubię .Mam ubrania w których chodzę tylko po domu ,ale są to ubrania ładne nie zniszczone.Od kiedy ta szafa jest przemyślana nie mam problemu w co się ubrać. Swoją drogą obecnie jest dobra pora aby uzupełnić swoją garderobę bo w sklepach dużo jest dobrych wyprzedaży. Jeśli chcielibyście zobaczyć sobie aktualne promocje na ubrania, polecam stronkę: https://shopngo.pl/ MOżna zorientowac się tutaj gdzie są zniżki.
aleksandra1997

Post autor: aleksandra1997 »

Hej, zawsze staram się kupować polskie produkty i to z wielu powodów. Ubrania, najczęściej sukienki na co dzień, ale także na wesele czy na inne większe okazje kupuję w VISSAVI. Pasuje mi to, że mają sieć sklepów w różnych miastach i jakość tych ubrań jest warta swojej ceny, które też nie są zbyt wygórowane. Podobnie z butami i torebkami.
ODPOWIEDZ