jestem zachwycona-raz na miesiąc na 60 minutek stosujcie,poniżej receptura:
dwie łyżki żelatyny + dwie łyżki wody do tego ulubiona odżywka mieszamy mieszamy i nakładamy na całe włosy i na skórę głowy-masujemy, następnie włoski można owinąć w folię spożywczą albo w woreczek foliowy albo podgrzać maskę suszarką(szybciej wikają substancje odżywcze)
powiem wam że mam tak mięciutkie i błyszczące włosy że szok-ogólnie ta maska ma stymulować porost włosów zastosowałam ten sposób po raz pierwszy przedwczoraj ale będę to stosować raz w tygodniu i zobaczymy póki co jest super:))
POLECAM!
jak macie jakieś fajne receptury piszcie.
pozdrawiam
polecam maskę do włosów-domowy sposób:)
-
JulkaKulka
- Jestem tu nowa :)
Re: polecam maskę do włosów-domowy sposób:)
Taka maska chyba zapobiega puszeniu się włosów? Żelatyna ma jeszcze jakieś właściwości poza prostowaniem?
Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.
-
małgosia1988
włoski są po nich mięciutkie,żelatyna ponoć wpływa na porost włosów i przepięknie lśnią:)
-
JulkaKulka
- Jestem tu nowa :)
No to nie pozostaje nic innego jak wypróbować, choć o takich właściwościach żelatyny jeszcze nie słyszałam 
Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.
No proszę jakie nowości. Dziś będę próbować maskę z jajek i cytryny, ale w weekend zobaczę jak działa żelatyna.
Ile trzeba to trzymać na głowie?;)
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"