Podziękowanie dla rodziców
Re: Podziękowanie dla rodziców
Moi rodzice dostali w ramach prezentu SPAM ze względu na ich zamiłowanie do kawy
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 8:27 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
Pomorskie89
- Jestem tu nowa :)
My na swoim ślubie podarowaliśmy naszym rodzicom powiększone, wyczyszczone i obramowane w pięknej białej ramie ich zdjęcie ślubne. Nigdy nie podobały mi się te oklepane podziękowania...smętna piosenka jak na stypie "cudownych rodziców mam", kwiaty które zwiędną za kilka dni albo kosz słodyczy jak na imieniny.
-
odnarodzin
Na weselu na którym ostatnio byłam podziękowanie dla rodziców było zrobione w formie rozdania statuetek, z czerwonym dywanem, na wesoło 
-
Ola z Printu
Myślę, że dobrym pomysłem na podziękowanie dla rodziców jest fotoksiążka. Wzruszenie rodziców gwarantowane
Jest to pamiątka na lata. Printu ma dedykowane szablony na tą okazję. Cały proces projektowania jest bardzo prosty i odbywa się za pomocą specjalnego edytora. Jeśli podoba Ci się mój pomysł to sprawdź SPAM
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 8:26 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kamila.fajfer
Jakieś stare zdjecia ? albo zrobcie nowe, piekne ramki i podarujcie im .
Dziewczyny jaka zapatrujecie się na obrączki w bardziej kwadratowym kształcie? Bardzo nam sie podobaja ale nasuwa mi sie kilka pytan:
czy są wygodne
czy nie ma potem problemu z ich pomniejszeniem i powiekszeniem?
Czy przypadkiem równiez nie obcierają ręki?
czy są wygodne
czy nie ma potem problemu z ich pomniejszeniem i powiekszeniem?
Czy przypadkiem równiez nie obcierają ręki?
https://prima-med.info/
Centrum Medyczno-Diagnostyczne Prima-Med
ul. Cieszyńska 16
30-015 Kraków
NIP: 945-146-13-57
Regon: 350524730
tel. +48 12 347 84 00
email: rejestracja @ prima-med.info
Centrum Medyczno-Diagnostyczne Prima-Med
ul. Cieszyńska 16
30-015 Kraków
NIP: 945-146-13-57
Regon: 350524730
tel. +48 12 347 84 00
email: rejestracja @ prima-med.info
-
Ola z Printu
Idealny pomysł na podziękowanie dla rodziców to fotoksiążka ! Na pewno zrobi na nich ogromne wrażenie, ponieważ jest to niesamowita pamiątka
Jeśli podoba Ci się mój pomysł, zapraszam do Printu, mamy specjalny szablon na tą okazję SPAM
Ostatnio zmieniony sob lip 21, 2018 11:27 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepsze są te skrzynki. Do środka dasz co tylko chcesz! Kwiaty, słodycze, wino, obraz i inne rzeczy.
prasy do ciasta
Zgadzam się! Fotoksiążka to świetny prezent 
ja moim sprezentowałam portret ręcznie rysowany na podstawie zdjęcia 
jest dużo fajnych pomysłów- od albumów ze zdjeciami z dzieciństwa przez laski w szkle np z bonsai albo wycieczki zagraniczne. Zależy wszystko od budżetu;)
WK Serwis - Samsung
My zamawialiśmy dla rodziców nasze zdjęcie wraz z Nimi na płótnie. Byli bardzo zadowoleni. A obrazy wiszą w salonie i prezentują się przepięknie. Myśle, że to fajny prezent i masz pewność, że się spodoba. Dla nas wykonała to dla nas firma SPAM i zrobili to bardzo profesjonalnie. Nadruk był wysokiej jakości i nie widać żadnych pikseli czy innych niedoróbek 
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2018 8:20 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.