Podróż

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
king
Jestem tu nowa :)

Podróż

Post autor: king »

Zwiedzam Polskę, gdzie jechać, gdzie się zatrzymać na dłużej, żeby wypocząć? Zaznaczam, że wolę domki nad jeziorem niż luksusowe hotele
arin

Re: Podróż

Post autor: arin »

Jeżeli chodzi o wyjazdy w Polskę, to ja lubię jeździć sobie na domki w różne miejsca. Byłam kiedyś na Mazurach, na Podlasiu, a teraz trochę bliżej mnie, bo w ośrodku Riviera w Krasnem pod Lubinem. Co dziwne, tutaj bawiłam się najlepiej. Przede wszystkim domki są dobrze wyposażone i czyste. Sam ośrodek jest ogromny, mają jezioro z czystą wodą, strzeżonym kąpieliskiem, co mi odpowiadało i przystań żeglarką ze sprzętem doi sportów wodnych. Wokoło są lasy, w których można super wypocząć, pójść pozbierać grzyby, czy pobiegać. No mega fajnie było, na pewno jeszcze tam wrócę, może jeszcze w te wakacje.
lusen

Post autor: lusen »

No to może mazury? Ja nie byłam, ale ponoć pięknie jest i na następny rok planujemy właśnie gdzieś tam się wybrać
Ciekawostki na temat światła led
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja polecam podróże za granicę z Itaką. Często mają tak atrakcyjne oferty, że opłaca się wyjechać bardziej niż np. nad polskie morze.
dominika10
Extra Kobietka

Post autor: dominika10 »

Ja polecam też blisko, ale wycieczkę na Ukrainę. Biuro konsorcjum.pl ma teraz świetną ofertę wycieczki "średniowieczny Lwów i złota podkowa".
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

Ja ostatnio zaczęłam więcej wyjeżdżać poza Polskę z biurem Itaka. Ostatnio zwiedziłam Francję i Włochy.
Aza
Miła Kobietka

Post autor: Aza »

Planujemy w tym roku zagraniczny wyjazd wraz z dzieckiem. Pojedziemy na własną rękę więc staram się wszystkie informacje jak i rezerwacje wykonywać przez internet.Właśnie jestem na etapie wyszukiwania wypożyczalni samochodów wraz z fotelikiem. Naczytałam się jednak, że nie zawsze jest to możliwe, a i czasami dostarczony fotelik pozostawia wiele do życzenia. Stąd zrodził się mój dylemat czy nie zainwestować w Smart Kid Belt, które jest alternatywnym rozwiązaniem do fotelików dla starszych dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci. Miałabym wówczas spokojną głowę, że moje dziecko będzie podróżowało bezpiecznie.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Ja niedługo pierwszy raz będę w hotelu tylko dla dorosłych. Jadę z biurem konsorcjum.pl na Jamajkę i już nie mogę się doczekać.
dominika10
Extra Kobietka

Ja wybieram się do Grecji z biurem Itaka, nie mogę się już doczekać. Mają naprawdę dobre oferty.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Ja często jeżdżę Last Minute z biurem Itaka. Już wiele razy udało mi się w ten sposób złapać świetną ofertę w przystępnej cenie.
dominika10
Extra Kobietka

A ja pierwszy raz wybieram się w egzotyczne miejsce. Jadę w tym roku do Tajlandii z biurem Itaka. Mam już wszystko zarezerwowane, bo mają do 31 marca promocję Lato 22, gdzie jest gwarancja niezmienności cen za 0 zł, a przy tak szalejącej inflacji to bardzo komfortowe rozwiązanie dla mnie, dzięki któremu uniknę zbędnych wydatków i stresu.
wiki0001

Post autor: wiki0001 »

Podróże to moje absolutne hobby. Najczęściej podróżuję z biurem konsorcjum.pl, ponieważ mają dla mnie najciekawsze opcje hoteli do wyboru. Tego lata zdecydowałam się na bardzo egzotyczny kierunek i padło na hotel Royal Bora Bora. Jest on absolutnie cudowny i klimatyczny, pokoje są odnowione i schludne. Co niezwykle mnie ekscytuje to fakt, że na terenie hotelu poza piękną piaszczystą plażą znajduje się tropikalny ogród. Raj na Ziemi.
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

W podróży bardzo lubię coś czytać, na przykład ostatnio uznałam, że chcę spróbować czegoś nowego niż do tej pory i czytam tomik poezji "Pogotowie poetyckie", które kupiłam na stronie https://wydawnictwopoligraf.pl/publikac ... poetyckie/ Jest on o tematyce medycznej, ale obok wierszy poważnych są też w książce lżejsze, zawierające ironię, dowcip. Każdy wiersz skrywa jakąś zaskakującą myśl, puentę, nieoczywiste stwierdzenie lub pytanie.
AKrol
Miła Kobietka

Post autor: AKrol »

Jeśli lubicie spokojny wypoczynek w domkach, to polecam ośrodek Adamówka w Rewalu. Bardzo sympatyczne miejsce, na rodzinny wypoczynek w ciszy i spokoju, ale równocześnie blisko morza i wszystkich nadmorskich atrakcji. Ośrodek jest niewielki, ładnie zagospodarowany. Domki wygodne, idealnie przygotowane na pobyt z dziećmi (ośrodek realizuje też bony turystyczne).
Lomalia

Post autor: Lomalia »

Mogę polecić Ci świetne biuro podróży Konsorcjum.pl, które organizuje wyjazdy wakacyjne i objazdowe do różnych krajów. Zastanawiam się nad wyjazdem na Antarktydę i zobaczeniem na własne oczy tego lodowego bezkresu! To miejsce, do którego zawsze chciałem pojechać, a nie sądziłem, że nadarzy się taka okazja!
jagina
Miła Kobietka

Post autor: jagina »

Jak jadę w dalszą podróż, to zawsze oglądam filmy dzięki temu czas szybciej mi mija. Akurat ja korzystam z vod https://ekino.sx/ u nich są dostępne filmy i seriale online za darmo i bez rejestracji.
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Najlepsze biuro podróży, z jakim miałam okazję być za granicą, to Konsorcjum.pl. Byłam absolutnie zachwycona, dlatego już niedługo wybieram się na kolejną wycieczkę razem z nimi. Lecę do Izraela, niesamowitego kraju pełnego różnorodności mieszanki kultur. Wycieczka jest już potwierdzona, dlatego niesamowicie się cieszę!
Awatar użytkownika
freya
Miła Kobietka

Post autor: freya »

Jeśli czeka Was jakaś podróż, także ta służbowa to myślę że warto wziąć pod uwagę wynajem samochodu. Podobno to najlepsze rozwiązanie i nawet o tym czytałam na tej stronie https://comfortcar.pl/blog/aktualnosci/ ... -sluzbowy/
Awatar użytkownika
schmitt.jennie

Post autor: schmitt.jennie »

Pamiętaj, by dopasować miejsce na imprezę integracyjną do liczby uczestników i ich zainteresowań. Dzięki temu masz pewność, że każdy wyniesie dobre wspomnienia z Twojego eventu. Możesz zorganizować warsztaty kulinarne, paintball, naukę golfa, laserową strzelnicę, jazdę off-road, czy zawody w grze na automatach.
miejsca na integrację na Jurze
wenek
Miła Kobietka

Post autor: wenek »

Podczas długiej podróży pociągiem zawsze staram się mieć ze sobą interesującą książkę. Tym razem zabrałem "Wilk ze Lwowa" Łabusia Wojciecha i to była świetna decyzja. Książka była tak wciągająca, że podróż minęła mi błyskawicznie.
jagina
Miła Kobietka

Post autor: jagina »

W podróż zawsze ze sobą zabieram książkę. Ostatnio na wyjazd wzięłam "Prawda ukryta w zębach" Teresy Szyszko i bardzo się wciągnęłam. Jest to bardzo ciekawa pozycja, po którą według mnie każdy powinien sięgnąć.
syletka

Post autor: syletka »

Ja raczej stawiam na zagraniczne wakacje. Wybierając wakacje przez biuro podróży Oasis Tours doceniłam to, że oferują szeroki zakres kierunków — nie tylko popularne miejsca, ale też mniej oczywiste destynacje, które warto odwiedzić, żeby uniknąć tłumów :)
ODPOWIEDZ