po pierwszej randce

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Violetta999
Jestem tu nowa :)

po pierwszej randce

Post autor: Violetta999 »

witam :)
chcialabym sie Was cos poradzic ;) Otoz chodzi o to, ze ponad tydzien temu zaczal pisac do mnie nieznajomy facet na fb... :) pisalismy tak przez pare dni - pisalo nam sie naprawde super, sprawial wrazenie madrego i poukladanego faceta, zaproponowal spotkanie - zgodzilam sie, sptkalismy sie dwa dni temu, rozmawialo sie nam bardzo fajnie, wiadomo byly tez chwile ciszy jak to bywa na pierwszym spotkaniu, ale ogolnie nie bylo zle, spedzilismy ze soba jakies cztery godz, mysle ze chcialby siedziec ze mna dluzej ale randka byla na miescie wiec zrobilo sie juz ciemno i zimno, dlatego powiedzialam, ze chce juz pojsc do domu. Pod koniec spotkania zapytal czy spotkamy sie jeszcze - odpowiedzialam, ze nie ma problemu :)
Po spotkaniu jednak nie jest juz tak fajnie - tzn chodzi o to, ze jakos dziwnie nam sie rozmawia, tuz po spotkaniu wieczorem wysylalismy jeszcze do siebie smsy, pisal juz calkiem inaczej, teksty typu : chcialbym lezec teraz z Toba w lozku, na pewno byloby wtedy ciekawie... albo zasugerowal cos takiego - abym na nastepnym spotkaniu miala mniej ubran na sobie.... naprawde nie wiem co mam o tym myslec, bo byc moze jestem troche przewrazliwiona na ty punkcie, ale jakos dziwnie nam sie pisze, odnosze wrazenie jakby z tej naszej znajomosci robil sobie jakies zarty, nie piszemy juz o niczym powaznym tylko jakies glupie teksty na poziomie nastolatkow.. wczoraj gdy wieczorem zaczal znowu pisac tego typu wiadomosci - nie odpowiadalam mu wiec dzisaj rano zaytal czy cos sie stalo - czyli tak jakby nie olal sobie tego ale gdy znowu pisalismy w dzien - sytuacja sie powtorzyla... wiem ze brzmi to troche dziecinnie, ale chce abyscie ocenili to obiektywnie bo nie chce tracic czasu na kogos komu zalezy tylko na jednym.. nie wiem czy poczekac jeszcz czy po prostu zakonczyc taka znajomosc...;)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: po pierwszej randce

Post autor: Madlen »

A nie możesz Mu napisać że nie życzysz sobie takich smsów??
Tak zaczął pisać dopiero po spotkaniu czy wcześniej się to zdarzyło??
Awatar użytkownika
Carina
Kobietka Expert

Post autor: Carina »

Ja bym na twoim miejscu odpuscila...Skoro juz teraz ma takie zagrywki to co bd pozniej...
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Szczerze mowiac ,to takie jakies dwuznaczne i podejrzane zachowanie sie faceta.
Takie sms-y naprawde w negatywnym swietle go stawiaja.
Przeciez nie znacie sie az tak dobrze ,by mogl sobie pozwalac na sms-owa pogawedke o
zabarwieniu erotycznym.
Mam wrazenie, ze facetowi tylko w glowie randka rozbierana i nic poza tym.
No , ale moze sie myle.
Osobiscie draznilby mnie ktos, kto malo mnie zna i zaczyna sadzic mi takie frywolne
teksty sms-em.
Ale oczywiscie zrobisz jak czujesz i uwazasz. :roll:
Awatar użytkownika
Kris
Samiec

Post autor: Kris »

Violett jako facet mogę powiedzieć że facet raczej myśli jak tu się z Toba przespać. A smsami bada sobie grunt na co może sobie pozwolić.
Może zrób tak że przez ten cały tydzień się z nim nie spotykaj i nie odpowiadaj na te jego smsy. A jak znowu rzuci takim tekstem to zwyczajnie zmień temat. Zobaczysz czy po tym czasie nadal będzie do Ciebie pisał w ten sposób czy to jest tylko takie droczenie się z Tobą
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Moim skromnym zdaniem : szuka znajomości do sexu, smsami próbuje nakierować Cie na odpowidni tor...
Jeśli Tobie taki uklad nie odpowiada, nie udawaj ze nie domyslasz sie o co mu chodzi.
Tylko odpisz mu wprost, że się pomylil co do Twojej osoby i Ty nie szukasz przygód...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
ktosia93
Miła Kobietka

Post autor: ktosia93 »

gdyby to on do mnie tak pisal to ja bym mu podziekowala za taka "znajomosc" jeszcze dobrze sie nie znamy a tu takie cos..no weź..ja nie zyczyla bym sobie takich smsów..napisałabym mu jeszcze ze jak szuka okazji zeby sie przespać z kims to niech idzie pod latarnie..tam na pewno jakaś bedzie
juli

Post autor: juli »

Moze po pierwszym spotkaniu poczuł, ze na tyle się dobrze rozumiecie i podobacie sobie, ze ośmielił się na dość śmiały flirt smsowy. Ty nie wyraziłaś sprzeciwu, wiec może myśli, ze Cie to kreci. Czemu nie wyznaczysz granic, nie powiesz wprost, ze Ci to przeszkadza?
Co do tego, ze szuka znajomości do sexu, to chyba każdy facet szuka kobiety miedzy innymi do tego celu ;). Gorzej, jak szuka TYLKO do tego. Jednak jeżeli poza tym facet jest do rzeczy, to lepiej rozwiać te wątpliwości i powiedzieć mu wprost co sadzisz o jego zachowaniu. Mysle, ze jego reakcja wiele wyjaśni.
natalkaDawidka
Miła Kobietka

Post autor: natalkaDawidka »

Nieciekawie. Myślę, że nie ma sensu pakować się w to dalej. Po pierwszej randce pisze takie teksty? :/ Słabe to.
utika

Post autor: utika »

Daj sobie z nim spokój, widocznie potrzebuje Cię tylko do jednego. Daj mu to jasno i stanowczo do zrozumienia a na pewno się go pozbędziesz.
matamka

Post autor: matamka »

trudno powiedzieć. albo nie bierze cię na poważnie albo flirtuje w ten sposób..
Awatar użytkownika
nati18
Fajna Kobietka

Post autor: nati18 »

Moim zdaniem sprawdza czy jesteś łatwa . . Daj mu te do zrozumienia że nie życzysz sobie takich tekstów jeśli to uszanuje daj szanse na spotkanie jeśli nie to wiesz co robić. Powodzenia :-) miejmy nadzieję że będzie dobrze:-)
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
Awatar użytkownika
rubinowa

Post autor: rubinowa »

Może trochę go zacznij ignorować jak zacznie zabiegać to będzie znak że traktuje Cie poważnie.
ODPOWIEDZ