Po ilu randkach chodzenie
-
blackfemale23
- Jestem tu nowa :)
Po ilu randkach chodzenie
Witam, dziewczyny.
Mam takie pytanie; po ilu randkach/spotkaniach facet zapytał się Was czy będziecie jego dziewczyną ? Czy wgl zapytał się Was czy może było to dla Was oczywiste ? Z jednej strony to trochę takie dziecinne pytanie się "Czy będziesz moją dziewczyna" ale z drugiej strony skąd mamy wiedzieć na czym stoimy ??? Pozdrawiam cieplutko.
Mam takie pytanie; po ilu randkach/spotkaniach facet zapytał się Was czy będziecie jego dziewczyną ? Czy wgl zapytał się Was czy może było to dla Was oczywiste ? Z jednej strony to trochę takie dziecinne pytanie się "Czy będziesz moją dziewczyna" ale z drugiej strony skąd mamy wiedzieć na czym stoimy ??? Pozdrawiam cieplutko.
-
Pletwa Reborn
Re: Po ilu randkach chodzenie
Jak się pocałujecie to chodzicie ze sobą automatycznie, nie trzeba już raczej wtedy nic sobie mówić.
''Zostańmy parą'' lepiej brzmi lub cokolwiek takiego.
U nas wyglądało to zupełnie inaczej. Nie mieliśmy randek.
No proszę Cię... Gesty to gesty. Chyba pasowałoby określić takie relacje.Pletwa Reborn pisze:Jak się pocałujecie to chodzicie ze sobą automatycznie, nie trzeba już raczej wtedy nic sobie mówić.
U nas wyglądało to zupełnie inaczej. Nie mieliśmy randek.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Nie ma określonej ilości randek/ spotkań...
wg mnie taka deklaracja powinna choć paść z jednej strony
wg mnie taka deklaracja powinna choć paść z jednej strony
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
A to ciekawe - niektórzy się bzykają, a mimo to nie są parąPletwa Reborn pisze:Jak się pocałujecie to chodzicie ze sobą automatycznie, nie trzeba już raczej wtedy nic sobie mówić.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
ciekawe spostrzeżenie Czarna napisała...ale jakie to prawdziwe
chyba nie ma reguły ile spotkań.. najważniejsze aby to wyszło
chyba nie ma reguły ile spotkań.. najważniejsze aby to wyszło
Czemu nie ma jeszcze funkcji tu lubie toCzarna pisze:A to ciekawe - niektórzy się bzykają, a mimo to nie są parąPletwa Reborn pisze:Jak się pocałujecie to chodzicie ze sobą automatycznie, nie trzeba już raczej wtedy nic sobie mówić.
Czemu nie ma jeszcze funkcji tu lubie toCzarna pisze:A to ciekawe - niektórzy się bzykają, a mimo to nie są parąPletwa Reborn pisze:Jak się pocałujecie to chodzicie ze sobą automatycznie, nie trzeba już raczej wtedy nic sobie mówić.
-
Pletwa Reborn
Bo to są już bardziej upośledzone/patologiczne (nazwij to jak chcesz) przypadki, a piszemy tutaj o zdrowych związkach. Chyba, że według was to normalne, że po spuście na twarz jedna strona się pyta, czy będą chodzić.Czarna pisze: A to ciekawe - niektórzy się bzykają, a mimo to nie są parą
To zależy, bo każdy facet indywidualnie podejdzie do kwestii zapytania się dziewczyny, czy będzie jego parą. W moim przypadku było tak, że oglądając film mój narzeczony usłyszał tekst ' oto moja dziewczyna ' i zaraz sam śmiał stwierdzić ' a to moja dziewczyna '.Tak zostało, nie musiałam się już zgadzać, bo on doskonale wiedział, że chcę tego równie mocno, jak i on. Dziecinne jest dla mnie zadawania sobie pytania ' czy będziesz ze mną chodzić '.
My się poznaliśmy w 2010 roku końcem kwietnia a zaczęliśmy być ze sobą w lipcu. Nawet do pocałunku nie doszło zanim nie zostaliśmy parą.
- blondyna96
- Jestem tu nowa :)
Wydaje mi się, że jeżeli będzie się układało, to nie trzeba mieć żadnych limitów, że dopiero po którejśtam randce można o tym decydować 
Umrę ci kiedyś. Oczy mi zamkniesz. I wtedy — swoje Smutne zdziwione, Bardzo otworzysz