płyty winylowe
płyty winylowe
Witam tak jak w temacie powyżej czy jeszcze gdzieś można kupić płyty winylowe? widziałam, że są na allegro i olx
Re: płyty winylowe
Wszelkie targi ze starociami.
We wrocku np czasem sie ustawiaja kolo rynku np...
No i oczywiscie to co wspomnialas.
Ale chyba tez niektore nowe plyty sa wydawane na winylach
We wrocku np czasem sie ustawiaja kolo rynku np...
No i oczywiscie to co wspomnialas.
Ale chyba tez niektore nowe plyty sa wydawane na winylach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
duszawilka
- Jestem tu nowa :)
pewnie, że tak. Na allegro jest pełno. Mój facet jest kolekcjonerem i kupuję mu w prezęcie zawsze. Na facebooku są też specjalne grupy sprzedażowe
Winyle nowe są nawet w empikach i Media Markt. Używane na allegro i w antykwariatach płytowych. Jak już ktoś wspomniał na facebooku są też grupy dla kolekcjonerów płyt. Wspólnie z moim facetem zbieramy więc wiem, ze bez problemu kupisz super winyle w dobrych cenach. Bywa, że nawet w Biedronce się pojawiają i to bardzo fajne tytuły i wykonawcy.
- redorange666
- Samiec
Płyty wrócily i to wrócily w wielkim stylu. Gdzie można kupić?? W zasadzie Wszędzie. Zaczynając od media i Saturna na dobrych sklepach muzycznych kończąc.
Jak rozpoznać dobry winyl??? Najważniejsza jest jego gramatura im cięższe tym lepsze. Najlepsze tłoczenia pochodzą z Japonii.
Jak rozpoznać dobry winyl??? Najważniejsza jest jego gramatura im cięższe tym lepsze. Najlepsze tłoczenia pochodzą z Japonii.
Ja musze jakiś gramofon kupić... bo płyt u nas cała sterta...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Widzę, że płyty winylowe wracają do łaski. Jeżeli chcesz mieć spory wybór płyt to sprawdź ofertę skupu płyt winylowych, który jest prowadzony przez antykwariat Amicus. Oczywiście możesz także sprawdzić ofert na Allegro czy OLX.
To zalezy jakiego gatunku muzycznego poszukujesz na winylach.
- redorange666
- Samiec
W zasadzie wszystko jest dostępne w czarnym wydaniu