Czytałyście że Polak Tomek Bagiński będzie robił nową wersją Wiedźmina i film będzie finansowany przez Hollywood? Jak dla mnie super, mam nadzieję że bedzie hit
Plotki i newsy z wielkiego świata :)
Plotki i newsy z wielkiego świata :)
taki wąteczek zakładam, dotyczący gwiazd i gwiazdeczek, oraz wydarzeń z wielkiego świata
Czytałyście że Polak Tomek Bagiński będzie robił nową wersją Wiedźmina i film będzie finansowany przez Hollywood? Jak dla mnie super, mam nadzieję że bedzie hit

- adrianalis
- Jestem tu nowa :)
Re: Plotki i newsy z wielkiego świata :)
Cooo?? Pierwsze słyszę, muszę przyznać, że news pierwsza klasa tylko dlaczego tak cicho o tym??
Studio Urody Styliści czyli fryzjer Poznań zaprasza
Nic nie słyszałam o tym.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Cale internety o tym hucza...
Ano szkoda... ale jakos w swiecie gwiazd to norma.. nawet to pilku kilkunastu latach
Ano szkoda... ale jakos w swiecie gwiazd to norma.. nawet to pilku kilkunastu latach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dokładnie, gwiazdy tak mają, szkoda naprawde że tak wyszło, no ale każde z nich miało inne poglądy. Tak więc lepiej rozstać się w takiej sytuacji.
https://jakatorebka.pl/
No para świetna była, no ale nie dogadali się, szkoda naprawde, ale taki jest show biznes.
Nie dogadali? On nie chciał wyjeżdżać, ona chciała i związek się rozpadł. Ale to i tak moim zdaniem byli ze sobą dla kasy.
Dokładnie, moim zdaniem to było na pokaz i nic więcej, dla sławy i dla kasy,
-
franieczka
Ponoć Karolak ma zagrać główną rolę - niezbyt mi się to podoba, ale ok
Blog o stomatologii
-
kuleczkahh
Chyba z tym Karolakiem to była ściema, ale na netfliksie ma byc "Wiedźmin"
Także ja czekam z niecierpliwością.
Ja jakoś Angeliny nigdy nie lubilam jako aktorki, wydawała mi sie zawsze taka posągowa. A Brad jest przystojny, ale bez szału. Poza tym już wolę Aniston, ale to może prze rolę Rachel we "Friends"
Ja jakoś Angeliny nigdy nie lubilam jako aktorki, wydawała mi sie zawsze taka posągowa. A Brad jest przystojny, ale bez szału. Poza tym już wolę Aniston, ale to może prze rolę Rachel we "Friends"
https://biznesmamy.pl/viewtopic.php?f=5 ... 90#p105990
Od 2015 do teraz doczekaliśmy się i Wiedźmin ma być jeszcze w tym roku 
Gdzie wybieracie się w następne wakacje? Ja nie zwlekam i już rezerwuję, bo Itaka ma teraz świetną opcję gwarancji niezmienności cen gratis.
Temat tutaj umarł, a w międzyczasie już ruszyły prace do 3 sezonu wiedźmina. Po poprzednim sezonie, w nie tylko mojej opinii mocno rozczarowującym teraz oczekiwania wszystkich są duże. Podobno jakieś potężne czarodziejki mają dołączyć do obsady
A Wy co o tym myślicie?
filmy online za darmo
Jeśli naprawdę interesuje Cię życie prywatne i zawodowe celebrytów, nie musisz opierać się wyłącznie na zdjęciach publikowanych w brukowcach. Poznaj życiorysy i biografie największych gwiazd – znajdziesz je na portalach internetowych, ale także w gazetach i… księgarniach.
Fascynujące życie największych gwiazd