Plemienie/antykoncepcja

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Malutka1878
Jestem tu nowa :)

Plemienie/antykoncepcja

Post autor: Malutka1878 »

Hej :). Mam 22 lata i od 4 lat biorę tabletki antykoncepcyjne Elin. Krwawienie z odstawienia mam zawsze regularnie ale od jakiegoś czasu jak zaczynam nowe opakowanie to przez pierwsze 3/4 dni występuje jeszcze delikatnie krwawienie / krew ze śluzem. Jest to normalne ? Czy któraś w was tak ma :)
Awatar użytkownika
cinamonka
Miła Kobietka

Re: Plemienie/antykoncepcja

Post autor: cinamonka »

Jeżeli się niepokoisz to zawsze warto skontaktować się z ginekologiem i powiedzieć mu co i jak. Może tabletki masz niedopasowane do siebie.
Hania1878

Post autor: Hania1878 »

Dokładnie miałam podobnie na początku stosowania belary. Teraz to najlepsze pigułki dla mnie, nie mam żadnych skutków ubocznych ,ani bólów głowy. Ale przez pierwsze dwa miesiące, miałam plamienia. Poszłam do mojego ginekologa i powiedział mi ze to normalne. Po prostu organizm musi sie przyzwyczaić.
vantiel

Post autor: vantiel »

najwidoczniej zle dobrane tabletki, ja juz dawno zrezygnowalam bo zadne mi jakos nie podeszly, teraz uzywam diafragma caya i jestem zadowolona
ODPOWIEDZ