Plecak na co dzień - co myślicie?

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
Karolka
Miła Kobietka

Re: Plecak na co dzień - co myślicie?

Post autor: Karolka »

Właśnie zamówiłam sobie tego typu plecak, myślę, że to bardzo wygodne rozwiązanie, zwłaszcza na różnego rodzaju wyjazdy. Lubię mieć wolne obie ręce, dlatego ta moda bardzo mi odpowiada.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Ja tam bardzo lubię plecaki ;) Mega wygodne ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
sanderson
Miła Kobietka

Post autor: sanderson »

Moje ostatnie znalezisko to plecaczek z LAMĄ :)
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
urszula58
Jestem tu nowa :)

Post autor: urszula58 »

Plecak rzeczywiście jest wygodniejszy i bardzo praktyczny niż torebka. Na pewno jednak nie jest aż tak elegancki.
http://modnespodnice.pl
Karolka
Miła Kobietka

Post autor: Karolka »

Mój plecak już przyszedł i miałam okazję zabrać go na tygodniowy urlop i uważam, że to był strzał w dziesiątkę. Jest pojemny i nie ciąży mi tak jak duże torebki na ramię.
julka55

Post autor: julka55 »

dla mnie taki plecaczek jest mało kobiecy
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

Plecaki są nie tyle dobre,co wygodne,nawet jeśli coś kupimy śmiało możemy włożyć towar do plecaka.
Nuty-zapachowe

Post autor: Nuty-zapachowe »

Tego typu plecak jest przede wszystkim praktyczny i chyba właśnie taką role ma pełnić. Jeżeli mam być szczera to osobiście również wybrałabym torebkę, która jest nieco bardziej kobieca, oczywiście większą i pojemną torebkę.
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

Właśnie o to chodzi,aby nie dzwigać torebek,zwłaszcza większych i pojemniejszych,ponieważ chodzi nie o elegancję a o wygodę. Elegancką można być od święta,czy przy innych ważnych okazjach,na co dzień śmiało można zakładać plecak.
Adababa

Post autor: Adababa »

Jestem za. Sama nie wychodzę z domu bez plecaczka. Wygoda niesamowita.
Liljuszka

Post autor: Liljuszka »

babeczka pisze:Właśnie o to chodzi,aby nie dzwigać torebek,zwłaszcza większych i pojemniejszych,ponieważ chodzi nie o elegancję a o wygodę. Elegancką można być od święta,czy przy innych ważnych okazjach,na co dzień śmiało można zakładać plecak.
Dokładnie. Ja uwielbiałam torebki do czasu, aż się nie nabawiłam poważnego bólu pleców. Trzymało mnie miesiąc i od tej pory postanowiłam kupić plecak. Mam takie cudeńko SPAM Model typowo kobiecy. Także może być wygodnie i ładnie. Plecy już nie bolą i nawet powiem wam, że poprawiła mi się postawa. Także same plusy. A torebkę zakładam na wyjścia wieczorem czy do kina. Bo tak całkowicie to z torebki nie da się zrezygnować.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 7:16 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
milencia09

Post autor: milencia09 »

Plecak na codzień też może być modny i elegancki, wszystko zalezy od wybranego modelu. :) ja noszę plecaczek skórzany od milate i jestem zadowolona, bo plecy naprawdę odpczywają, a z torebką zawsze był problem, bo nosze przy sobie mnóstwo rzeczy i było mi po prostu ciężko.
zosia

Post autor: zosia »

Dla mnie jak najbardziej. Teraz wybór jest szeroki i chyba każda znajdzie coś dla siebie. Do wielu stylizacji taki plecak powinien pasować. A co najważniejsze - wygodny i znacznie lepszy dla kręgosłupa.
Jednak czasami moda idzie w parze ze zdrowiem.
homek

Post autor: homek »

Jakoś tego nie widzę. Wydaje mi się, że torebka wygląda dużo lepiej niż plecak.
Ania_Gawron

Post autor: Ania_Gawron »

Ja jestem ogromną zwolenniczką plecaków na co dzień. :) Uważam, że są dużo wygodniejsze niż torebki. :)
oliviia

Post autor: oliviia »

Może i wygodniejsze, ale taż mam takie myślenie, że chyba mniej kobiece.. choć od jakiegoś czasu planuje kupić jakiś skórzany plecak, boje się jednak, że będzie leżał w szafie, a ja i tak wybiorę ulubioną listonoszkę ;)
ShinyGirl
Miła Kobietka

Post autor: ShinyGirl »

Taki mały, elegancki plecak bym nosiła tak myślę :)
tereskac1
Fajna Kobietka

Post autor: tereskac1 »

Ja mam jedną torebkę małą wizytową oraz dwa małe plecaki, dodatkowo jeden rozmiarów średnich i mój ostatni zakup z którego jestem najbardziej zadowolona czyli Plecak Cross Jeans Black Model 0332C-020 w kolorze czarnym, z pojemnymi kieszeniami sztuk 3. Nadaje się na rajdy jednodniowe i zakupy w sklepie, gdy nie ma ochoty nosić się koszyka czy siatek do domu z zakupionym towarem. Zresztą do plecaków nie da się uciec ;) noszą maluchy do przedszkola, dzieci do szkół, młodzież, studencki, dorośli, a ostatnio i emeryci z tego co zaobserwowałam na osiedlu. Wiadomo wygodniej nosić zakupy.
wercia555
Fajna Kobietka

Post autor: wercia555 »

tereskac1 pisze:Ja mam jedną torebkę małą wizytową oraz dwa małe plecaki, dodatkowo jeden rozmiarów średnich i mój ostatni zakup z którego jestem najbardziej zadowolona czyli Plecak Cross Jeans Black Model 0332C-020 w kolorze czarnym, z pojemnymi kieszeniami sztuk 3. Nadaje się na rajdy jednodniowe i zakupy w sklepie, gdy nie ma ochoty nosić się koszyka czy siatek do domu z zakupionym towarem. Zresztą do plecaków nie da się uciec ;) noszą maluchy do przedszkola, dzieci do szkół, młodzież, studencki, dorośli, a ostatnio i emeryci z tego co zaobserwowałam na osiedlu. Wiadomo wygodniej nosić zakupy.
Mi się bardzo podoba ten plecak, chyba sobie go kupię przy najbliższej wypłacie :D
Ja obecnie mam plecak średniego typu, ani za mały, ani za duży.
Awatar użytkownika
Miss.Dior
Miła Kobietka

Post autor: Miss.Dior »

Przecież też sa fajne modele plecaków w zależności tego jaki fason lubisz. Sama zastanawiałam się nad plecakiem np. do chodzenia, a torebki bym wtedy zostawiła tylko do pracy
karoleczekpeczek222
Miła Kobietka

Post autor: karoleczekpeczek222 »

Spory wybór torebek jest także w ofercie jaką ma sklep https://torebkidamskie.sklep.pl. Głównie ekologiczna skóra, obok torebek także komfortowe wykonane ze skóry ekologicznej plecaki wiec jak ktoś bardziej chce postawić na wygodę to może być dla niego właściwy kierunek. A tak ogólnie też cenowo całkiem w porządku.
dorociazrt
Miła Kobietka

Post autor: dorociazrt »

Plecak? Mega modnie i mega wygodnie!
ODPOWIEDZ