PŁEĆ PIĘKNĄ WITAM !!!
-
MACIEK
PŁEĆ PIĘKNĄ WITAM !!!
Witam serdecznie cudowne kobietki , pozwoliłem sobie wtargnąć w wasz prywatny świat z czystej ciekawości . Takie forum jak wasze pomaga nam facetom dowiedzieć się jak wyglądać jak się ubierać jak się zachowywać i co robić aby zwrócić na siebie waszą uwagę . Chce prosić was o drobną przysługę pomóżcie mi rozwikłać problem który mnie spotkał . Poznałem panią w wieku między 28 a 34 lata jest miła często się uśmiecha ma poczucie humoru , nie maluje się nie nosi świecidełek żadnych bardzo mi się podoba . Pierwsze spotkanie nie odbyło się na stopie prywatnej a było ich trzy a moje pytanie brzmi . Bardzo chce zaprosić ją prywatnie ---- gdzieś ----ale gdzie kiedyś zapraszało się dziewczynę do kina , kawiarni na spacer , tu pojawia się mój dylemat czy te miejsca nie są już za mocno oklepane to jest takie banalne , proszę pomóżcie
Z góry dziękuje za pomoc z poważaniem MACIEK ...
Re: PŁEĆ PIĘKNĄ WITAM !!!
Witaj serdecznie Macku w naszym towarzystwie.
Mysle, ze kazde miejsce niezaleznie od czasu i przestrzeni jest dobre na spotkanko z ,,upatrzona,, kobietka.
Przesadne wyszukiwanie szczegolnych miejsc moze okazac sie niewypalem.
Dlatego uwazam , ze warto jednak nie wydziwiac i zaprosic kobietke do ktoregos z tych miejsc ktore uwazasz za niby oklepane czy banalne.
Na ekstra niespodzianki dla swojej kobietki bedziesz mial jeszcze sporo czasu.
Najlepsza zasada brzmi, im mniej kombinowania i ukladania planow spotkanka tym naprawde lepiej.
Ale oczywiscie zrobisz jak uwazasz, bylebys nie popadl w zbytnia przesade .
Pozdrowionka dla Ciebie.
Mysle, ze kazde miejsce niezaleznie od czasu i przestrzeni jest dobre na spotkanko z ,,upatrzona,, kobietka.
Przesadne wyszukiwanie szczegolnych miejsc moze okazac sie niewypalem.
Dlatego uwazam , ze warto jednak nie wydziwiac i zaprosic kobietke do ktoregos z tych miejsc ktore uwazasz za niby oklepane czy banalne.
Na ekstra niespodzianki dla swojej kobietki bedziesz mial jeszcze sporo czasu.
Najlepsza zasada brzmi, im mniej kombinowania i ukladania planow spotkanka tym naprawde lepiej.
Ale oczywiscie zrobisz jak uwazasz, bylebys nie popadl w zbytnia przesade .
Pozdrowionka dla Ciebie.
-
MACIEK
Bardzo ci dziękuję po głębszym zastanowieniu przyznaję ci racje z mojego kombinowania może wyjść wpadka a tego bym raczej nie chciał . tylko jeszcze jedno , czy od czasu do czasu mogę tu wpaść z jakimś dylematem i prosić o radę ? 
- malinka 61
- Kobietka Expert
Witaj Maćku na naszym forum ,
.
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Oczywiscie, ze mozesz wpadac do nas kiedy tylko przyjdzie Ci ochota.MACIEK pisze:Bardzo ci dziękuję po głębszym zastanowieniu przyznaję ci racje z mojego kombinowania może wyjść wpadka a tego bym raczej nie chciał . tylko jeszcze jedno , czy od czasu do czasu mogę tu wpaść z jakimś dylematem i prosić o radę ?
Zreszta Macku byloby milo gdybys z nami dyskutowal i wymienial sie pogladami w roznych ciekawych i niebanalnych tematach.
Pozdrowionka dla Ciebie.
Cześć maćku, milo, że do nas dołączyłeś 
"Gdyby tak pani zabiła
Przewrotną w sobie kobietę,
Tę niebezpieczną panterkę,
Tę chytrą, wieczną heterkę,
To głupie, fałszywe zwierzę"
J. Tuwim
Przewrotną w sobie kobietę,
Tę niebezpieczną panterkę,
Tę chytrą, wieczną heterkę,