Plastikowe(?) sandałki
Re: Plastikowe(?) sandałki
Ja mam meliski, ale one są bardziej z gumy niż plastiku.
kilka lat temu kupiłam takie buty- były niedrogie, ładnie wyglądały to stwierdziłam zaryzykuje i powiem ci , że nigdy więcej wiadomo, ze w takich butach się chodzi latem jak jest ciepło noga się poci i odparzenia gotowe....nie polecam...
-
katarzynkka86
- Jestem tu nowa :)
ajnie takie buciki wyglądają to fakt, ale ja na przyład w ogóle nie mogę takich butów nosić. strasznie mnie to odparza, robi bąble. Dzień w takich butach i potem przez tydzień nic na stopy nie mogłam założyć. Zazdroszczę tym paniom, które nie mają takich wrażliwych stóp. Ale z drugiej strony to nie wydaje mi się, żeby taki plastik był korzystny dla naszych stópek. Noga się w tym poci, obciera, ani potem ładnie nie wygląda. Nie mówiąc już o tym, że taka spocona stopa to wielkie ryzyko grzybicy itp
Zalezy jaką masz skórę, jeśli bardzo delikatną to na pewno cię odparzą
-
korneliabaryza
Mi się podobają takie buty, typu melisy ale niestety gwarantuje mi to odparzenie i obtarcie więc nie ma sensu w moim przypadku w coś takiego inwestować.
Skup aut - skup samochodów powypadkowych na http://1skupaut.pl/powypadkowych-uzywanych/
no właśnie mam bardzo delikatne stopy, praktycznie wszystko mnie obciera i boję się, że nawet jak kupię to w nich wcale nie pochodzę:(
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Moim zdaniem jeżeli już wybieramy obuwie na lato,to postarajmy się aby przetrwało co najmniej jeden sezon,a niestety plastik w żaden sposób nam tego nie zapewnia i wg mnie to strata pieniędzy,nawet jeżeli sandałki jako całość prezentują się ładnie i ciekawie.
www.WszystkozAmeryki.com
tutaj w Anglii chodzą w tych butach, mi też się podobają ale miałam obawy co do wygody i ich jeszcze nie zakupiłam, może kiedyś się przełamię 
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
http://www.zeltros.co.uk
Ja na lato wybrałam Crocsy, są po prostu rewelacyjne - na każde warunki i na każdą pogodę:)
Wyłącznie nowe mieszkania Rzeszów - warto zobaczyć.
No cóż plastikowe sandałki jakoś równoznaczne kojarzą mi się z Chinami albo Indiami bardziej teraz.
Mel by Melissa ma bardzo dobrej jakości produkty, nie ma opcji żeby zaszkodziły skórze
-
Zorka
Mam Melisski i są super, wygodne, łatwo można je wczyscić - co waz ne, kiedy podbija się świat z dwulatkiem 
To musi być masakra dla stóp.
-
gorzka idiotka
Moja znajoma kupiła Mel - jest bardzo zadowolona. Chodzi pół lata w nich i nawet w te mocne upały nic nie odparzyła. Pamiętam te tańsze sandałki albo baletki - ładnie wyglądają, ale noszenie ich głębokim latem to porażka. Pozostają jedynie klapki na plażę. Jeżeli do codziennego chodzenia to warto faktycznie zainwestować, a nie kupować po taniości.
Ja wolę porządne sandały Teva itp. ")
chirurgia intymna - intymnie bez problemów 
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Ja zdecydowanie bardziej wolę skórkowe buty Plastik do mnie nie mówi... kupowałam fajne, ale sandałki na szpilce, raczej na wazniejsze wyjścia;)
Proszę przestrzegać regulaminu forum. Za spam grozi ban.
Proszę przestrzegać regulaminu forum. Za spam grozi ban.
Ostatnio zmieniony wt sie 09, 2016 5:00 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam
Powód: Spam
-
kasia.paluch1234
Masakra, nie polecam... chyba że chcecie później długo leczyć stopy!
Porażka, po tych biedronkowych miałam odparzenia!!
-
TillTheEnd
Plastikowe buty są tragiczne dla stóp. Nie polecam :/
-
trefnoknus
- Miła Kobietka
Nie przemawiają do mnie plastikowe buty. Jakoś mam wrażenie, że noga mi się w nich zapoci i odparzy. Zdecydowanie wolałabym zainwestować w klapki. Byłam nad morzem niedawno, kupiłam sobie klapki tutaj SPAM i bardzo fajnie się sprawdziły.
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2018 7:57 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM