U nas był Masters- Żono moja. Tak z jajem.
Piosenka na pierwszy taniec
Re: Piosenka na pierwszy taniec
Inek, zmienił się typ widzę. 
Podoba mi sięSolis pisze:
"Kiedy decydujesz się na dziecko,
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
Solis, no nam się te typy zmieniały. Ale ta skradła nasze serce i już zostanie 
Aaa ta Wasza też super - bardzo lubię tą piosenkę, u nas na weselu nie może jej zabraknąc
Aaa ta Wasza też super - bardzo lubię tą piosenkę, u nas na weselu nie może jej zabraknąc
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Mnie bardzo podoba się "At last" Etty Jones
Romantycznie, nastrojowo i z klasą.
U nas w ogóle było tak nietypowo bo nie planowaliśmy pierwszego tańca itp. Wszystko wyszło spontanicznie.
Ta piosenka też.
Ale oczywiście była jako pierwsza kiedy już zaczęły się tańce.
W zasadzie to powinien być "Łobuz" Boys bo to jedyna piosenka jaka pamiętam z imprezy na której się poznaliśmy.
Ta piosenka też.
Ale oczywiście była jako pierwsza kiedy już zaczęły się tańce.
W zasadzie to powinien być "Łobuz" Boys bo to jedyna piosenka jaka pamiętam z imprezy na której się poznaliśmy.
czy piosenka na 1 taniec powinna być spokojna czy szybka ? waham sie wlasnie 
Szkolenia iso 27001
Jeśli nie czujecie się zbyt pewnie w tańcu, a dochodzi jeszcze stres bo wszyscy na Was patrzą, to raczej wolniejszą niż szybszą ja bym radziła. U mnie była "dumka na dwa serca" z filmu "Ogniem i mieczem". Dość nietypowo, ale mieliśmy wesele w dworku szlacheckim, a i my wystąpiliśmy wtedy w żupanie i szubie:) i pokaz walki szablami był w prezencie od znajomych^^
Triss jak czytam to mieliscie super wesele i slub 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
zrozpaczonazona
- Jestem tu nowa :)
My prawdopodobnie będziemy mieć "Po raz pierwszy widzę blask" z bajki Zaplątani 
mi na 1 taniec bardziej podobają się szybsze piosenki niż takie romantyczne i ckliwe
ale wszystko zależy od upodobań
Nasza piosenka była symboliczna - "Perfect Day" Lou Reeda. Pierwszy raz przy niej razem tańczyliśmy kilka lat wcześniej.
Exterus - "Droga dwóch serc" . Co wy na to??
zrozpaczonazona pisze:My prawdopodobnie będziemy mieć "Po raz pierwszy widzę blask" z bajki Zaplątani
Bardzo mi się ten pomysł podoba
Nasza ukochana piosenka "Woman in love", a grał i śpiewał zespół Format 
To samo w naszym przypadku. Mój facet słucha rocka do którego nie da się tańczyć ale myślę, że jakiś kompromis ustalimy... Jakaś właśnie rockowa ballada, żeby się pogibać w kółko i tyle!Moja przyjaciółka wybrała angielskojęzyczną rockową balladę;) Jej narzeczony nie jest dobrym tancerzem (to komplement w tym przypadku;)) i ich taniec to będzie takie kołysanie się i przytulanie.
Zresztą on powiedział, że żadnego pierwszego tańca nie chce ale ja sobie nie wyobrażam wesela bez pierwszego tańca
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Ostatecznie mamy DwaA "Do konca swiata" - zaczelismy juz kurs tanca. Cudnie nam sie tanczy i uklad mamy naprawde swietny 
Szczęście to radość z nowego dnia,
Jaśmin no jak wesele to koniecznie 1 taniec...
Namowisz go
Inek to się koniecznie później musisz pochwalić...
Namowisz go
Inek to się koniecznie później musisz pochwalić...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jeśli nie masz pomysłu, udaj się na kurs tańca dla młodej pary. Myślę, że trenerka na pewno wymyśli Wam coś ciekawego.
http://www.skalskidance.pl
Macie mnóstwo szkół tańca z kursami dla narzeczonych. Trenerzy znają się na rzeczy i na pewno pomogą Wam w wyborze piosenki na pierwszy taniec.
http://www.szkoladancefloor.pl/o-nas/te ... rzeczonych
ciężko tutaj pisać propozycje, to musi być coś waszego, a nie uniwersalnego;)
Fryzury ślubne - abcslubu.pl
Też mi się wydaje, że musicie sami wybrać sobie piosenkę do pierwszego tańca. Jednak jeśli nie macie pomysłu może zespół będzie wam mógł cos podpowiedzieć. U nas na weselu grał zespól muzyczny Gem i na prawdę świetnie sie spisali. Super grali, świetnie śpiewali a dodatkowo organizują też bardzo fajne konkursy i atrakcje dla gości podczas całego wesela
W koncu wybralismy ta
... nU&index=1I ogolnie to improwizowalismy, bo na chwile przed tancem poprosilismy gosci zeby w trakcie sie do nas wlaczyli bo nie bedziemy tanczyc, a jedynie sie troszke pokrecimy w kolko i tyle. No i nasi goscie sie zachowali naprawde super, bo wszyscy sie dolaczyli, zrobili kolo wokol nas i zblizali sie i oddalali od nas, swietne to bylo i bardzo sie wzruszylismy
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo