Pilot dla dzieci

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
fishi

Pilot dla dzieci

Post autor: fishi »

TV n wypuściła na rynek, moim zadaniem świetny gadżet jakim jest pilot dla dziecka. Pilot ma klawisze, które przełączają jedynie na kanały dostępne dla dzieci. Nasz syn jest jest strasznie dumny że daliśmy mu swobodę i sam może decydować o ogląda. Niestety moja teściowa widzą ten sprzęt nie omieszkała wyrazi dezaprobaty. Czy to źle, że 1,5 rocznemu dziecku pozwalamy podejmować samodzielne decyzje? Posiadanie takiego pilota nie oznacza, że zmieniamy zasady godz tv dziennie.
milka

Re: Pilot dla dzieci

Post autor: milka »

dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">Dzieci powinny poznawać nowe gadżety, my mogliśmy tylko o tym marzyć, nie było nawet telefonów komórkowych :lol:
Mój trzyletni syn bez problemów gra na komputerze w gry edukacyjne (z wyznaczonym czasie, oczywiście) i podejrzewam, że niedługo ja będę uczyła się od niego ;)
Uważam, że w ten sposób ma lepszy start, jeśli szybciej nauczy się jak korzystać ze sprzętu elektronicznego czy innych.
Poza tym, to Ty wychowujesz swoje dziecko, nie teściowa. Ona już "odwaliła" swoją działkę ;)
Awatar użytkownika
MadziaK
Jestem tu nowa :)

Post autor: MadziaK »

Ile płacicie opiekunkom?
Słyszałyście o ibs?
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Dla mnie taki pilot to jest bez sensu nie chciała bym żeby moje malutkie dziecko zmieniło bajkę zanim sprawdzę co to za bajka i czy napewno się dla nego nadaje pomijając ten mały szczegół że nie jestem zwolennikiem przesiadywania dziecka przed tv jest tyle ciekawych zajęć więc po co marnować małemu czas?.
Awatar użytkownika
Samanta45

Post autor: Samanta45 »

Mój maly uwielbia piloty.Ale oczywiście naciskać na nich wszystko co popadnie a potem stuka o podłogę;)
Spraw sobie [soczewki miesięczne
awds

Post autor: awds »

Mój młody także lubi bawić pilotem i odtwarzaczem i nijak tego upilnować. A pamiętam jak był mniejszy to oczywiście co poszło pierwsze do gryzienia... oczywiście pilot. A ten dla dzieci pilot, to ten co w tv pokazują z tv N? Fajny ale chyba tylko dla nowych klientów co?
Awatar użytkownika
Luiza22

Post autor: Luiza22 »

Trzeba się rozwijać, iść z duchem czasu. Niech maluch już od małego uczy się podejmować decyzje :)

drzwi wewnętrzne wrocław
drzwi zewnętrzne wrocław
Ostatnio zmieniony pn maja 13, 2013 7:52 pm przez Luiza22, łącznie zmieniany 3 razy.
transport Wrocław
tusia25

Post autor: tusia25 »

jak dla mnie chwyt reklamowy i tyle...
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

u mnie córka umie się posługiwać normalnym pilotem więc po co jej zabawkowy?
ODPOWIEDZ