mleko modyfikowane
mleko modyfikowane
Jakie mleko modyfikowane kupujecie dla swoich dzieci? Czy któraś z was kupuje Bebilon? Gdzie najlepsze ceny stacjonarnie?
Re: mleko modyfikowane
na pewno Bebilon w dobrej cenie ma DOZ stacjonarnie, różne rodzaje kupisz od ręki ostatnio za profutura płaciłam 51 zł z groszami u nich
To dobra cena, w takim razie również wybiorę się do DOZ po Bebilon, zwykle zamawiałam online ale jak mam stacjonarnie tanio pod nosem to wolę taką opcję.
My mielismy Bebiko. Mały jadł chętnie i nie miał żadnych problemów z brzuszkiem
Ja używałam bebilon 
Też karmię małą akurat mlekiem Bebilon, najlepiej się u nas sprawdziło. Pójdę zobaczyć do DOZu, skoro mówicie, że mają to mleko w dobrej cenie.
Ja przy synku mialam nan i nie polecam z perspektywy czasu. Dla corki jednej mialam hipp i dla drugiej corki tez mam nadal hipp. I to polecam. Wiem ze tez sobie chwala bebilon pro futura, czy jakos tak. Kazdy co innego chwali, bo co inneho sie sprawdzilo
Możesz jednak zajrzeć sobie na stronę:
https://gadzetomama.pl/najlepsze-mleko- ... e-ranking/
Jest tutaj ranking mleka modyfikowanego. Poczytaj sobie jakie opinie mają poszczegolne mleka.
Możesz jednak zajrzeć sobie na stronę:
https://gadzetomama.pl/najlepsze-mleko- ... e-ranking/
Jest tutaj ranking mleka modyfikowanego. Poczytaj sobie jakie opinie mają poszczegolne mleka.
Bebilon jest dobrym mlekiem, moje dziecko bardzo dobrze je toleruje, kupujemy w doz tam jest stacjonarnie najtaniej.
Faktycznie, sprawdziłam sobie
kupiłam od razu dwa opakowania. Nie wiecie do kiedy ta promocja na Bebilon w DOZie ma obowiązywać?
Promocja na Bebilon już trochę trwa, nie słychać aby miała się kończyć, więc warto korzystać.
A czy każdy rodzaj Bebilonu można dostać na tej promocji w DOZ? Moja siostra karmi synka tym mlekiem.
-
dorociazrt
- Miła Kobietka
Ja bebilon zamawiam przez internet.
To zajrzyj do apteki doz, ostatnio kupiłam u nich taniej niż przez internet.
Udało nam się kupić Bebilon w doz, rzeczywiście bardziej opłaca się u nich niż w innych sklepach czy aptekach.
Ja też nadal korzystam z tej promocji w doz na mleko, mam nadzieję, że zostanie w takiej cenie dopóki mój maluch nie przestanie pić 
Tak, dobrze, że ten Bebilon w dozie nie drożeje bo jeszcze chwilę tez na nim będziemy.
Na razie nie zauważyłam zwiększenia cen więc mam nadzieję, że tak zostanie, Bebilon wychodzi w DOZ bardzo korzystanie.
-
krzysztofwysocki0801
- Jestem tu nowa :)
Może to nie mleko, ale mam pytanie o herbatę. Jaką kupujecie? Ja ostatnio zaczęłam pić z https://astra.sklep.pl/ i jestem mega zadowolona.
My kupujemy już teraz Bebilon tylko w DOZ, mamy pod ręką i w dobrej cenie, nawet nie szukam gdzie indziej.