Pierwszy rower dla dziecka

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
alascan
Jestem tu nowa :)

Pierwszy rower dla dziecka

Post autor: alascan »

Jaki rowerek wybrać dla dwulatka? Biegowy czy z pedałami? Polecacie któreś konkretnie?
grubarejczel
Jestem tu nowa :)

Re: Pierwszy rower dla dziecka

Post autor: grubarejczel »

Polecam Rowerek Biegowy Teddy Toys. Ja kupiłam w okazyjnej cenie w sklepie ABC Fitness: SPAM musisz sprawdzić jakie są ceny teraz. Jest solidny i moje dziecko bardzo go lubi. Za rok planuję kupić taki na pedały :)
Ostatnio zmieniony pn cze 23, 2014 8:37 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjęcia, nie linki
Awatar użytkownika
Violet
Miła Kobietka

Post autor: Violet »

My mamy takiego smartruca, który rośnie razem z dzieckiem. Jak synek będzie bardziej mobilny to na pewno też kupimy taki biegowy..no i hulajnogę :) to teraz chyba podstawa.
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

biegowy, u nas świetnie sie sprawdził, później od razu syn przesiadł się na "duży" rower na dwóch kółkach, bez nauki załapał o co chodzi :)
MariannaUmba
Miła Kobietka

Post autor: MariannaUmba »

lepiej biegowy, nauczy sie rownowagi i jak przesiadzie sie na taki z pedalami to niemal od razu bedzie potrafil jezdzic
ODPOWIEDZ