Pierwsze makijaże :)

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
larna
Jestem tu nowa :)

Pierwsze makijaże :)

Post autor: larna »

Chciałabym zacząć się malować :) Chodzi mi o jakieś cienie bo na co dzień to raczej używam sam tusz albo nawet i nie :D Potrzebuję jakiejś paletki z którą łatwo się pracuje, nie jest droga i cienie nie mają szalonych kolorów.
kowbojka

Re: Pierwsze makijaże :)

Post autor: kowbojka »

No to ja mogę ci śmiało doradzić paletki z linii LOOK UP z Eveline. Cienie są bardzo dobrej jakości, zresztą jak to cienie z Eveline (tutaj nie ma zaskoczenia;)). Łatwo się blendują, mają odpowiednie napigmentowanie, nie osypują się w ciągu dnia - to będzie idealny wybór na pierwszą paletę :)
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

z tymi paletkami cieni to nie taka prosta sprawa. Ja dopiero chyba za trzecim razem trafilam na takie cienie które sa faktycznie mocno napigmentowane i nie obsypują się :)
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

ja wlasnie szukam jakichs fajnych cieni, co poleacie? zalezy mi na takich kolorach nude ;)
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

Noo ja mam paletke z max factor, wlasnie takie odcienie nude, cieliste i brązy :) jak dla mnie rewelacja. teraz na Notino są w promocji
syletka

Post autor: syletka »

Do takiego pierwszego malowania to przyda ci się paleta cieni Look Up Gimme More z Eveline :) Ma piękne kolory z którymi fajnie sie pracuje :) Nie zrobisz sobie nią krzywdy i łatwo będzie wszystko szło ;)
majuszka

Post autor: majuszka »

Bardzo ważna jest dobra baza pod makijaż. Wtedy o wiele łatwiej się umalować + makijaż dłużej przetrwa. Eveline ma bardzo fajną bazę Better Than Perfect. Ona hamuje sebum, buzia się nie wyświeca, ale jednocześnie nawilża :)

Obrazek
ODPOWIEDZ