pierścionki zaręczynowe

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
madzia1.35

pierścionki zaręczynowe

Post autor: madzia1.35 »

dyrberg-kern na róznego rodzaju pierścionki z małymi oczkami albo jak kto lubi oczka duże jakie wy lubicie pierścionki delikatne czuy takie które rzucają się w oko?????
Luśka

Re: pierścionki zaręczynowe

Post autor: Luśka »

ja wolę zdecydowanie coś delikatnego:) prosty pierścioneczek z jednym oczkiem...:)
Tasia

Post autor: Tasia »

Ja też zdecydowanie jestem za czymś delikatnym. Takie pierścionek zawsze pasuje i jest "na czasie"
kika75

Post autor: kika75 »

bardzo mi się podoba biżuteria z dyrber-kern miałam okazje ja widzieć jako zaręczynowy to wolę coś delikatnego i taki mam ale jak tak na rocznicę od męża to chętnie widziałabym duży i oryginalny takie jak ma firma dyrberg-kern.
króliczek8982

Post autor: króliczek8982 »

Ja mam delikatny pierścionek z białego złota z malutkim oczkiem.Lubię delikatną biżuterię
m.orkan

Post autor: m.orkan »

Ja również wole delikatne rzeczy.. pierścionek też. :) Mój jest łączony tzn. białe i żółte złoto.. jest delikatny ale gustowny. :]
dorota1206

Post autor: dorota1206 »

Witam.Ja długo szukałam pierścionka zaręczynowego,który mnie zachwyci.Miałam sama go wybrać :-)W końcu zdecydowałam się na nowoczesne cudeńko z białego złota z brylantem.Tak wygląda:
...Teraz czekam na ten wyjątkowy dzień:-)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
mimargo

Post autor: mimargo »

dorota1206 pisze:Witam.Ja długo szukałam pierścionka zaręczynowego,który mnie zachwyci.Miałam sama go wybrać :-)W końcu zdecydowałam się na nowoczesne cudeńko z białego złota z brylantem.Tak wygląda:
...Teraz czekam na ten wyjątkowy dzień:-)

proszę nie spamować

Jak to sama sobie wybrałaś? :) Dziwne obyczaje :P. Narzeczony ma się wykazać własną inwencją, my jedynie ich mamy delikatnie naprowadzić :).
Mój jest z białego złota, rodowanego, z brylantem.
Fermia

Post autor: Fermia »

Delikatne - takie są ponadczasowe
Zorka

Post autor: Zorka »

Oto kilka takich, które mi sie podobaja :
Obrazek
Obrazek
koralowadama

Post autor: koralowadama »

Lubię z kolorowymi kamieniami: topaz, rubin itp. Żadnych diamentów!!
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Ja też wolę takie pierścionki:) Nie wielkość świadczy o miłości:)

najładniejsze są takie delikatne:)
zlote_runo

Post autor: zlote_runo »

I ja nie chcę diamentów, biorąc pod uwagę w jaki sposób je się wydobywa...wolę właśnie jakies kamienie kolorowe. A i tak przecież nie najważniejszy jest pierścionek...
oOosylwiaoOo

zlote_runo pisze:I ja nie chcę diamentów, biorąc pod uwagę w jaki sposób je się wydobywa...wolę właśnie jakies kamienie kolorowe. A i tak przecież nie najważniejszy jest pierścionek...
Dokładnie:) najważniejsza jest miłość:)
Maurelia

Post autor: Maurelia »

Zdecydowanie delikatne, tak by poźniej móc nosić razem z obrączką na jednym palcu :)
oOosylwiaoOo

Maurelia pisze:Zdecydowanie delikatne, tak by poźniej móc nosić razem z obrączką na jednym palcu :)
O tak :) wtedy to wszystko ładnie się zgrywa:)
Luśka

Post autor: Luśka »

ja dostałam taki :
Obrazek
a obrączki mamy takie :
Obrazek
:serca
oOosylwiaoOo

Luśka pisze:ja dostałam taki :
Obrazek
a obrączki mamy takie :
Obrazek
:serca
Śliczne:) właśnie o coś takiego mi chodzi :)
Taka biżuteria ma swój urok:)
Widać, że Twój mąż zna się na rzeczy :D
zlote_runo

Post autor: zlote_runo »

Luśka piękne, naprawdę!
Izydka

Post autor: Izydka »

Ja sama jestem już trochę po ślubie, ale moja córka wychodzi za mąż, mój przyszły zięć postarał się i kupił bardzo delikatny pierścionek zaręczynowy z białego złota i z diamentem.
Jeśli chodzi o obrączki, to pokazywali mi bardzo ciekawe, które łączą się w jedność. Np. kobieca obrączka wchodzi w męską, po złączeniu tworzą jeden napis. Bardzo ciekawe, tylko nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywały (niestandardowe obrączki chyba)...
Melisa

Post autor: Melisa »

Dokładnie o takim pierścionku marze jak dostała Luśka :D dowiem sie w lutym :P
Obrączki też śliczne :)
kajk89
Jestem tu nowa :)

Pierścionek zareczynowy

Post autor: kajk89 »

Witam was Panie, planuje się w najbliższym czasie oświadczyć mojej kobiecie, z racji tego że nie mam żadnej bliższej koleżanki z która mógł bym pogadać na takie tematy, chciałbym poprosić was o pomoc, jestem, na etapie wyboru pierścionka, nie mogę się jednak zdecydować, podaje kilka typów .......... . Proszę o opinie lub swoje sugesię, z góry bardzo dziękuje wam za pomoc

proszę nie spamować
zaplatana

Re: Pierścionek zareczynowy

Post autor: zaplatana »

mi sie podoba 5 i 7
ale wiesz musisz sie zatsnaowic co lubi Twoja kobieta, czy może woli białe złoto... czy lubi delikatna bizuterie, czy bardziej masywna :)
Miniczka

Post autor: Miniczka »

a myslicie ze za ile powinien byc taki pierscionek? CZy liczy sie dla Was jakos tego pierscionka, cena itp?
dzo

Post autor: dzo »

Miniczka pisze:a myslicie ze za ile powinien byc taki pierscionek? CZy liczy sie dla Was jakos tego pierscionka, cena itp?
jakość może i trochę ale cena w żadnym wypadku
ODPOWIEDZ