pierścionki zaręczynowe
-
madzia1.35
pierścionki zaręczynowe
dyrberg-kern na róznego rodzaju pierścionki z małymi oczkami albo jak kto lubi oczka duże jakie wy lubicie pierścionki delikatne czuy takie które rzucają się w oko?????
-
Luśka
Re: pierścionki zaręczynowe
ja wolę zdecydowanie coś delikatnego:) prosty pierścioneczek z jednym oczkiem...
-
Tasia
Ja też zdecydowanie jestem za czymś delikatnym. Takie pierścionek zawsze pasuje i jest "na czasie"
-
kika75
bardzo mi się podoba biżuteria z dyrber-kern miałam okazje ja widzieć jako zaręczynowy to wolę coś delikatnego i taki mam ale jak tak na rocznicę od męża to chętnie widziałabym duży i oryginalny takie jak ma firma dyrberg-kern.
-
króliczek8982
Ja mam delikatny pierścionek z białego złota z malutkim oczkiem.Lubię delikatną biżuterię
-
m.orkan
Ja również wole delikatne rzeczy.. pierścionek też.
Mój jest łączony tzn. białe i żółte złoto.. jest delikatny ale gustowny. :]
-
dorota1206
Witam.Ja długo szukałam pierścionka zaręczynowego,który mnie zachwyci.Miałam sama go wybrać :-)W końcu zdecydowałam się na nowoczesne cudeńko z białego złota z brylantem.Tak wygląda:
...Teraz czekam na ten wyjątkowy dzień:-)
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
mimargo
dorota1206 pisze:Witam.Ja długo szukałam pierścionka zaręczynowego,który mnie zachwyci.Miałam sama go wybrać :-)W końcu zdecydowałam się na nowoczesne cudeńko z białego złota z brylantem.Tak wygląda:
proszę nie spamować
Jak to sama sobie wybrałaś?
Mój jest z białego złota, rodowanego, z brylantem.
-
koralowadama
Lubię z kolorowymi kamieniami: topaz, rubin itp. Żadnych diamentów!!
-
oOosylwiaoOo
Ja też wolę takie pierścionki:) Nie wielkość świadczy o miłości:)
najładniejsze są takie delikatne:)
najładniejsze są takie delikatne:)
-
zlote_runo
I ja nie chcę diamentów, biorąc pod uwagę w jaki sposób je się wydobywa...wolę właśnie jakies kamienie kolorowe. A i tak przecież nie najważniejszy jest pierścionek...
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie:) najważniejsza jest miłość:)zlote_runo pisze:I ja nie chcę diamentów, biorąc pod uwagę w jaki sposób je się wydobywa...wolę właśnie jakies kamienie kolorowe. A i tak przecież nie najważniejszy jest pierścionek...
-
Maurelia
Zdecydowanie delikatne, tak by poźniej móc nosić razem z obrączką na jednym palcu 
-
oOosylwiaoOo
O takMaurelia pisze:Zdecydowanie delikatne, tak by poźniej móc nosić razem z obrączką na jednym palcu
-
oOosylwiaoOo
Śliczne:) właśnie o coś takiego mi chodziLuśka pisze:ja dostałam taki :
a obrączki mamy takie :
Taka biżuteria ma swój urok:)
Widać, że Twój mąż zna się na rzeczy
-
Izydka
Ja sama jestem już trochę po ślubie, ale moja córka wychodzi za mąż, mój przyszły zięć postarał się i kupił bardzo delikatny pierścionek zaręczynowy z białego złota i z diamentem.
Jeśli chodzi o obrączki, to pokazywali mi bardzo ciekawe, które łączą się w jedność. Np. kobieca obrączka wchodzi w męską, po złączeniu tworzą jeden napis. Bardzo ciekawe, tylko nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywały (niestandardowe obrączki chyba)...
Jeśli chodzi o obrączki, to pokazywali mi bardzo ciekawe, które łączą się w jedność. Np. kobieca obrączka wchodzi w męską, po złączeniu tworzą jeden napis. Bardzo ciekawe, tylko nie mogę przypomnieć sobie jak się nazywały (niestandardowe obrączki chyba)...
-
Melisa
Dokładnie o takim pierścionku marze jak dostała Luśka
dowiem sie w lutym 
Obrączki też śliczne
Obrączki też śliczne
Pierścionek zareczynowy
Witam was Panie, planuje się w najbliższym czasie oświadczyć mojej kobiecie, z racji tego że nie mam żadnej bliższej koleżanki z która mógł bym pogadać na takie tematy, chciałbym poprosić was o pomoc, jestem, na etapie wyboru pierścionka, nie mogę się jednak zdecydować, podaje kilka typów .......... . Proszę o opinie lub swoje sugesię, z góry bardzo dziękuje wam za pomoc
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
zaplatana
Re: Pierścionek zareczynowy
mi sie podoba 5 i 7
ale wiesz musisz sie zatsnaowic co lubi Twoja kobieta, czy może woli białe złoto... czy lubi delikatna bizuterie, czy bardziej masywna
ale wiesz musisz sie zatsnaowic co lubi Twoja kobieta, czy może woli białe złoto... czy lubi delikatna bizuterie, czy bardziej masywna
-
Miniczka
a myslicie ze za ile powinien byc taki pierscionek? CZy liczy sie dla Was jakos tego pierscionka, cena itp?
-
dzo
jakość może i trochę ale cena w żadnym wypadkuMiniczka pisze:a myslicie ze za ile powinien byc taki pierscionek? CZy liczy sie dla Was jakos tego pierscionka, cena itp?