perfumy
Re: perfumy
Przed tak ważnym dniem nie planuję zakupu żadnego nowego zapach. Zostanę przy swoim starym sprawdzonym. Jestem alergikiem więc mam obawy, że mogłabym od nowego dostać jakiejś wysypki a to wtedy nie byłoby fajne.
mam 2 rodzaje perfum - takie na codzień i takie na specjalne wyjścia i ta druga opcja była na weselu
a to jest esencja perfum Ricci wybrałam akurat esencję bo jest dużo trwalsza niż normalne perfumy i ładnie pachniała przez cały dzień slubu 
Co prawda ślubu jeszcze nie miałam, bo dopiero się z narzeczonym za to zabieramy, ale bardzo lubię Versus Versace. 
Najlepsza na świecie restauracja "Dzika kaczka"
Żaden nowy zapach! A jak uczuli?
Ja np. na nowe zapachy reaguję kichaniem. I już wyobrażam sobie, jak kicham przez całą ceremonię
Nie ma mowy
Ja np. na nowe zapachy reaguję kichaniem. I już wyobrażam sobie, jak kicham przez całą ceremonię
Nie ma mowy
Zapraszam Was do mojego sklepu dla dzieci, w którym znajdziecie m.in delikatne kocyki bambusowe http://www.bambolo.pl/kategoria/kocyk-bambusowy
-
karolgrzelak10
- Jestem tu nowa :)
Najlepsze będą sprawdzone perfumy, których używasz na codzień. Lepiej nie kombinować dzień przed ślubem z perfumami, nie wyjdzie to dobrze.
-
majaturchan
Ja uwielbiam Giorgio Armani -SI. Dla niektórych są za słodkie więc nie wiem czy się na nie zdecyduje.
Emporio Armani dla niej - cudo!
własnie sie nad tym zastanawiam... chciałabym miec w tym dniu ładny zapach
-
JarkoMaria
Mogę Ci polecić Armani SI
edycja limitowana cały biały
Zadowolenie i dobra cena Kamerzysta na Wesele - Zapraszamy do kontaktu
Sabathini ma piękne zapachy
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
DKNY zielone jabłuszko <3
Kojarzę, fajny zapach. Dla mnie trochę za słodki, ale cóż dla każdego coś innego
ja na pewno wybiorę jakieś kobiece, może kupię jakąś nową nutę zapachową
Ja lubię zapachy takie jak mexxy złote itp.
delikatne z kwiatem bawełny. Uwielbiam je
Ja u na ślub wybrałam mój ulubiony zapach, czyli Dior Miss cherie:)
Porady dla kobiet od kobiet. Sprawdź http://www.kobiecymokiem.pl/
-
dariaaa1989
ja korzystam z odpowiedników
bo lubie dużo różnych zapachów a gdyby przyszło mi zapłacić z nie w oryginalnych wersjach to bym nie wyrobiłą :/ ostatnio upatrzyłam fajną firmę i moge polecić bo są dość tani a perfumki utrzymują się w większości cały dzień
SPAM
A JA POLECAM PRZECZYTAC REGULAMIN
A JA POLECAM PRZECZYTAC REGULAMIN
nie kupowałam nic specjalnego. Jestem wierna Hugowi <3
La vie est belle najlepsze są <3
Co zrobić, by mieć atrakcyjną figurę? Zajrzyj na http://tabletkinaodchudzanie.co
W ogóle jeszcze nie pomyślałam o zapachu. Ale zapewne popsikam się czymś co używam na co dzień, i tyle.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Myślę , że raczej wybrałabym coś z już ulubionych perfum . Na ten czas są to Calvin Klein Reveal , Naomi Campbell At Night oraz Katy Perry Killer Quen . Na ten dzień wybrałabym raczej naomi campbell , są to dosyć słodkie perfumy .
Ciekawy produkt Ventolin