Gdzie kupowaliście obrączki

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
Mata
Miła Kobietka

Gdzie kupowaliście obrączki

Post autor: Mata »

Może ktoś z Was podzieli się swoją opinią na temat zakupu obrączek, gdzie ewentualnie warto szukać obrączek. Jeśli macie coś pod tym kątem sprawdzonego to dajcie namiar na jakiegoś dobrego jubilera.
Zodiak96
Jestem tu nowa :)

Re: Gdzie kupowaliście obrączki

Post autor: Zodiak96 »

Teraz na luksusową biżuterię znajdziesz promocję 10% w sklepie lisiewski. com/swiat-lisiewski. Jak raz dotkniesz i poczujesz ten luksus to zmienia się perspektywa i człowiekowi trudno wrócić do zwykłej biżuterii.
dorociazrt
Miła Kobietka

Post autor: dorociazrt »

U lokalnego jubilera :)
Grekk9
Miła Kobietka

Post autor: Grekk9 »

Słyszałem ze lepszej jakości obrączki kupić można u małych jubilerów niż w znanych sklepach.
jagina
Miła Kobietka

Post autor: jagina »

My zdecydowaliśmy się na zakup online i nie żałujemy. Obrączki kupiliśmy u jubilera https://savicki.pl/ mają duży wybór i świetne ceny :)
Kama00

Post autor: Kama00 »

Polecam markę Briju. Elegancie wzory, świetna obsługa w salonie. Dodatkowo otrzymaliśmy przepiękną szkatułkę na obrączki, którą wykorzystaliśmy podczas ślub.
Mamy pamiątkę na całe życie.
MagdaK

Post autor: MagdaK »

Również polecam obrączki z Briju.
Przy zakupie obrączek dostaliśmy prezent w postaci zegarków - to była totalna niespodzianka dla nas :)
Mega duży wybór wzorów, grawer w gratisie.
Polecam !!!
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Ja kupowałam u jubilera, na specjalne zamówienie
wenek
Miła Kobietka

Post autor: wenek »

Kupując obrączki online, mieliśmy pewne obawy, ale teraz, gdy otrzymaliśmy je w naszym przesyłce, jesteśmy zachwyceni. Te obrączki ślubne są dokładnie tym, o czym marzyliśmy. Prosty proces zakupu, piękne wykonanie i znacznie mniej stresu niż przewidywaliśmy.
Hivaa
Fajna Kobietka

Post autor: Hivaa »

Wybór obrączek z kamieniami czy gładkich to kwestia gustu i preferencji. Nie każdemu one odpowiadają, ale niektóre panie chętnie się na takie decydują. Widziałam, że dość duży wybór mają tutaj I do ślubu (idoslubu.pl/) - możesz sobie obejrzeć na stronie i zamówić w salonie w Warszawie, Krakowie albo Kielcach.
JaJasiek

Post autor: JaJasiek »

My z narzeczoną zdecydowaliśmy się na zakup online na stronie https://sixsilver.pl/ Mają naprawdę ogromy wybór pierścionków, każdy znajdzie coś dla siebie :)
ODPOWIEDZ