Gdzie kupowaliście obrączki
Gdzie kupowaliście obrączki
Może ktoś z Was podzieli się swoją opinią na temat zakupu obrączek, gdzie ewentualnie warto szukać obrączek. Jeśli macie coś pod tym kątem sprawdzonego to dajcie namiar na jakiegoś dobrego jubilera.
Re: Gdzie kupowaliście obrączki
Teraz na luksusową biżuterię znajdziesz promocję 10% w sklepie lisiewski. com/swiat-lisiewski. Jak raz dotkniesz i poczujesz ten luksus to zmienia się perspektywa i człowiekowi trudno wrócić do zwykłej biżuterii.
-
dorociazrt
- Miła Kobietka
U lokalnego jubilera 
Słyszałem ze lepszej jakości obrączki kupić można u małych jubilerów niż w znanych sklepach.
My zdecydowaliśmy się na zakup online i nie żałujemy. Obrączki kupiliśmy u jubilera https://savicki.pl/ mają duży wybór i świetne ceny 
Również polecam obrączki z Briju.
Przy zakupie obrączek dostaliśmy prezent w postaci zegarków - to była totalna niespodzianka dla nas
Mega duży wybór wzorów, grawer w gratisie.
Polecam !!!
Przy zakupie obrączek dostaliśmy prezent w postaci zegarków - to była totalna niespodzianka dla nas
Mega duży wybór wzorów, grawer w gratisie.
Polecam !!!
Ja kupowałam u jubilera, na specjalne zamówienie
Kupując obrączki online, mieliśmy pewne obawy, ale teraz, gdy otrzymaliśmy je w naszym przesyłce, jesteśmy zachwyceni. Te obrączki ślubne są dokładnie tym, o czym marzyliśmy. Prosty proces zakupu, piękne wykonanie i znacznie mniej stresu niż przewidywaliśmy.
Wybór obrączek z kamieniami czy gładkich to kwestia gustu i preferencji. Nie każdemu one odpowiadają, ale niektóre panie chętnie się na takie decydują. Widziałam, że dość duży wybór mają tutaj I do ślubu (idoslubu.pl/) - możesz sobie obejrzeć na stronie i zamówić w salonie w Warszawie, Krakowie albo Kielcach.
My z narzeczoną zdecydowaliśmy się na zakup online na stronie https://sixsilver.pl/ Mają naprawdę ogromy wybór pierścionków, każdy znajdzie coś dla siebie