Perfumy - jakie?
Perfumy - jakie?
Hej Dziewczyny, za 3 tygodnie mamy z mężem 5rocznicę ślubu i zażyczyłam sobie na prezent perfumy
Nie chcę już tych samych, które kupuje od lat, tylko mam ochotę na coś nowego, świeżego, wiosennego... nie mam żadnych konkretnych pomysłów, a jeśli nie podam mojemu mężowi dokładnej nazwy i koloru butelki, to kupi mi coś strasznego
proszę więc Was o podpowiedzi, dzięki!!
Re: Perfumy - jakie?
Podejść do drogerii i poprosić o pomoc w wyborze.
Skąd mamy wiedzieć jakie zapachy lubisz ??
Skąd mamy wiedzieć jakie zapachy lubisz ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Jak szukasz cudownego i nieziemskiego zapachu wiosny, ktory pobudza wszystkie zmysly to zdecyduj
sie na Miss Dior.
Z czystym sumieniem moge Ci te perfumy polecic, napewno nie pozalujesz.
Sa po prostu boskie i kobietki za nimi szaleja.
Nie sa tanie ,wiec i to wez pod rozwage.

sie na Miss Dior.
Z czystym sumieniem moge Ci te perfumy polecic, napewno nie pozalujesz.
Sa po prostu boskie i kobietki za nimi szaleja.
Nie sa tanie ,wiec i to wez pod rozwage.

Miss Dior <3 piękne to prawda, ale drogie
mi koleżanka w pracy ostatnio poleciła perfumy w sklepie SPAM Na początku kupilam dlatego, że to była oszczędność ( 30ml esencji perfumto jak 300ml wody perfumowanej,czyli mozna oszczędzić od 500 do 2000 zł w zależności od zapachu!! ) ale teraz zamawiam je jako prewzenty dla wszystkich przyjaciółek i siostry, bo pachną genialnie
Ostatnio zmieniony wt mar 10, 2015 9:43 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
-
MarylaKoziel
- Jestem tu nowa :)
Nie drogie i o ładnym, intensywnym zapachu posiada firma YODEYMA, mało popularna a szkoda.
Strona która umożliwia nam zlokalizowanie dowolnej osoby
bez jej wiedzy
Ostatnio wykazało mi, że mąż jest w Tesco, dzwonię
do niego i faktycznie tam był, myślałam, że kłamie hehe
http://goo.gl/i7vrj8
bez jej wiedzy
do niego i faktycznie tam był, myślałam, że kłamie hehe
http://goo.gl/i7vrj8
Nie slyszalam o tej firmie.MarylaKoziel pisze:Nie drogie i o ładnym, intensywnym zapachu posiada firma YODEYMA, mało popularna a szkoda.
A cos wiecej o zapachach mozesz powiedziec?
Gdzieś widziałam ulotke na temat tych perfum. Będę musiała kiedyś z ciekawosci kupić. A co do tego jakie perfumy kupić, tak jak już ktoś napisał myślę że najlepiej udać się własnie do perfumerii. Oni tam już dobiorą do nas zapach, poza tym można przetestować perfumy na osbie.
-
CosmoSpa_com_pl
- Miła Kobietka
Ja również pierwsze słysze na temat takiej firmy,prosimy o więcej szczegółów:) Czy zapach jest trwały oraz jak przedstawiają się ceny? Czekamy na informację.
Ja polecam perfumy z zieloną herbatą. jest dość szeroki ich wybór. A zapach cudowny.
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ 
Ja polecam paris chilton, ale wszystko zależy jakie lubisz zapachy
buty dla psa
ja jestem fanka amor amor cacharel
tylko polecam kupić esencję perfum zamiast takich normalnych bo trzyma się o wiele dłużej, takze na wesele idealnie
duzo blogerek sie teraz rozpisuje o tych esencjach, ze sa wlasnie bardzo fajne. znalazlam je na SPAM i zamowie sobie na pewno 
Ostatnio zmieniony pn mar 23, 2015 2:44 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
też je uwielbiam, ale spamu nie bedę tolerowaćocilie pisze:ja jestem fanka amor amor cacharel![]()
A mi bardzo podobają się perfumy Beyonce, takie fioletowe chyba Midnihgt coś tam. Szkoda tylko, że ich trwałość nie powala bo po kilku godzinach już ich nie czuć w ogóle
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
A ja za różanymi nie przepadam,uważam ze ich zapach jest po prostu mdły... Poza tym np CK Euphoria czy Eizabeth Arden mają ciekawe i ładne kompozycje perfum,zapachów,są moim zdaniem kobiece i trwałe:)
-
groszkamagda
A ja na razie nie mam ulubionych. Jakoś po tylu latach nie mogę się wciąż zdecydować. CK mi najbardziej podchodzi, ale to indywidualna sprawa jest.
-
babeczka123
Ja miałam ulubione dopóki nie poznałam meżczyzny swojego życia, któremu sie w ogóle nie podobały
i teraz szukam swoich ulubionych 
-
katarzynkka86
Ja osobiście używam róznych perfum. Raz na półeczce są takie, potem znowu inne. Ale generalnie mam słabość do marki Guarlain i im jestem wierna. Słynne Pola Elizejskie to dla mnie perfumy na specjalne okazje. Na nic innego bym ich nie zamieniła. Jeżeli gdzieś wychodzę i zależy mi na tym żeby pachnieć rzeczywiście fantastycznie i zwracać na siebie uwagę to sięgam właśnie po ten zapach;)
moje ulubione to niezmiennie od lat ck euphoria, ale ostatnie nowe ck też mi wpadły w nos ;)tylko kurcze drozsze
-
malinkaminka
Polecam bardzo ładna perfuma 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ale prezent już na pewno wybrany
O perfumach rozmawiamy tu
babskiesprawy.pl/post129120.html#p129120" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post129120.html#p129120
temat zamykam
O perfumach rozmawiamy tu
babskiesprawy.pl/post129120.html#p129120" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post129120.html#p129120
temat zamykam