jakie lubicie pazurki? naturalne czy pomalowane? długie czy krótkie? klasyczne kolory czy raczej fluo i brokat?
pazurki
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
pazurki
heloł dziewczyny 
jakie lubicie pazurki? naturalne czy pomalowane? długie czy krótkie? klasyczne kolory czy raczej fluo i brokat?

Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Re: pazurki
Ja uwielbiam krótko ścięte i pomalowane na wyrazisty kolor, zależny od mojego ubioru. Mam w swoim arsenale czerwień, fiolet, brąz, szary i różowy 
w moim przypadku długie bo wyglądają "zgrabniej"
no i lubie miec pomalowane 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
-
monika3309
- Jestem tu nowa :)
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
ja też raczej krótkie, bo jak zapuszczam to mi się rozwarstwiają, ale mimo, że nie są długie to też lubię pobawić się w jakiś nailart... np brokaty, efekt piasku albo wzorki sondą. polecacie jakieś konkretne lakiery z brokatem? ja na razie trafiłam tylko na jeden dobry, który się w miarę łatwo zmywa
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Na promocji jest teraz Sally Hansen w Rossmanie u mnie, mają jeden fajny z brokatem, wielokolorowy i trzyma się długo. Osobiście najbardziej lubie krótkie, okrągłe i pomalowane matowym lakierem, wyglądają świetnie! Niestety podejrzewam, że jestem w ciąży, więć powoli muszę odstawiać lakiery i szykować pieluchy
)) 
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
co ty gadasz?! to jak się jest w ciąży nie można malować paznokci? czy chodzi o to,że nie ma na to czasu?
u mnie rossie nie ma sally hansen, dopiero w hebe widziałam,że są, może tam też będzie jakieś promo. a wiesz może jak nazywa się ten kolor, o którym piszesz?
u mnie rossie nie ma sally hansen, dopiero w hebe widziałam,że są, może tam też będzie jakieś promo. a wiesz może jak nazywa się ten kolor, o którym piszesz?
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
No czytałam na necie, że nie bardzo można malować pazury bo opary mogą być szkodliwe dla dziecka. Jeszcze ne byłam u gina i nie pytałam o to (jeszcze nawet nie jestem pewna czy dziecko jest czy go nie ma w sumie :DD) ale zapytam go na pewno.
kurde starł mi się napis z tego lakieru, ale to chyba jest Sally Hansen Xtreme Wear, wybadaj w necie dokładnie, w Warszawie w rosmmsanie jest na promo, jeśli jesteś z okolicy
kurde starł mi się napis z tego lakieru, ale to chyba jest Sally Hansen Xtreme Wear, wybadaj w necie dokładnie, w Warszawie w rosmmsanie jest na promo, jeśli jesteś z okolicy
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
taaa, jutro jadę do roboty do wawy to obczaję rossmana po drodze, poczytam jeszcze tylko opinie o sally hansen na wizażu i już będę wszystko wiedziała! 
zastanawiam się też, bo marzy mi się hybryda,ale z wzorkami, orientujecie się może jaki jest koszt i czy warto?
zastanawiam się też, bo marzy mi się hybryda,ale z wzorkami, orientujecie się może jaki jest koszt i czy warto?
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
- princesssssQa
- Miła Kobietka
Hybryda od 60 do 200 zł
Trzyma się ok 3 tygodni, jak dobrze jest zrobiona
Ja osobiście wolę dłuższe i pomalowane na wyrazisty kolor.
Ja osobiście wolę dłuższe i pomalowane na wyrazisty kolor.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
sama maluję, bo często lubię zmieniać kolory:) najlepiej dłuższe, pazury, ale nie bez przesady - bo potem źle się klika na klawiaturze 

Zdecydowanie wolę naturalne odcienie, najbardziej róż, ale od czasu do czasu maluję też na czerwono
.
-
weronicka1987
- Miła Kobietka
ja maluję na nude 
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
ooooo nude też są fajne, ciekawe jest to,że odcieni nude też jest mnóstwo, ja lubię jak lekko wpada w róż, kupiłam ostatnio rimmel 60sec właśnie w takim odcieniu. miewam też taki napady, że kupuję sobie różne nudziaki, apotem w domu się okazuje,że albo mam już identyczny albo bardzo podobny ;P
a wy co kupiłyście ostatnio z lakierów?
a wy co kupiłyście ostatnio z lakierów?
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
poza tym nude manicure daje taki schludny i elegancki efekt
i to mi się podoba
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Zdecydowanie przepadam za dluzszymi pazurkami.
Uwielbiam rozne kolorki ktore uzalezniam od nastroju.
Ale moim ulubionym jest rudy i to taki ,,wsciekly,,.
Uwielbiam rozne kolorki ktore uzalezniam od nastroju.
Ale moim ulubionym jest rudy i to taki ,,wsciekly,,.
ooo rudy! powiedz jaka to firma i jaki numer, bo rudy brzmi świetnie a ja nigdy jakos nie widziałąm takiego fajnego! Ostatnio kupiłam Mannhatanu wściekłą czerwień z której jestem bardzo zadowolona, ale już mi się nudzi i chcę nowe!
Jeśli chodzi o hybryde to mam koleżankę która robi za 30 zł
kupcie sobie lampe na spółkę i bedzie tanio!
Jeśli chodzi o hybryde to mam koleżankę która robi za 30 zł
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
bałabym się, jakby mi hybryde robiła osoba niedoświadczona :s
wściekła czerwień z manhattan? a która seria i numerek hę hę hę?
wściekła czerwień z manhattan? a która seria i numerek hę hę hę?
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
Manhattan Quick Dry kolor 44S, jest świetny i faktycznie schnie szybciej niż normalne lakiery (no moze nie 60 sek jak na opakowaniu, ale szybciej
). Chciałabym jeszcze ten rudy kolor jak ktos wyzej pisał, ktoś coś wie na ten temat? <3
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
ja mam rudy w swojej kolekcji też! tzn. taki to jest w zasadzie oranż, pokażę wam fotke. uprzedzam pytania i nie jest to czerwień. świetny kolor na lato, energetyzujący, noszę do jeansu, albo białych rzeczy 
manhattan lotus effect 3347
manhattan lotus effect 3347
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
teraz się jorgnęłam, że pomylilam numerecję to jest mahattan lotus effect 43K, szkoda,że nie mają nazw odcieni, bo numerki to wiadomo, zawsze można pomylić
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
to nie rudy, nie ma rudych lakierów???? :C jutro obczaje kolekcję rimmela w rossmaniku, moze coś fajnego znajdę. Nie da mi to zyc- chce rude pazury mieć :CC
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
ja też! kupuje jak poje****
hieheiheieh ale co zrobić? nawet na ciuchy tyle nie wydaję 
@dżoana no słuchaj, a może coś z miss sporty, oni mają taki wybór kolorów,że można oszaleć, może trafi się jakiś?
@dżoana no słuchaj, a może coś z miss sporty, oni mają taki wybór kolorów,że można oszaleć, może trafi się jakiś?
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D