pazurki
Re: pazurki
Ja bym chciała swoje mieć ale niestety praca mi na tonie pozwala bo szybko się łamią 
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A jakich olejków używasz do paznokci? ja mam troche zniszczone, końcówki często mi sie rozdwajają i lakier szyko odpryskuje...LadyJ pisze:Ja tez paznokcie i włosy olejuje. Najciężej wbić sie w rytm i byc regularnym a potem juz leci
-
L...
aktualne mam alterra migdał i papaja, babydream i rybki gal - taka mieszanka z tych olejkówNatka92 pisze:A jakich olejków używasz do paznokci? ja mam troche zniszczone, końcówki często mi sie rozdwajają i lakier szyko odpryskuje...LadyJ pisze:Ja tez paznokcie i włosy olejuje. Najciężej wbić sie w rytm i byc regularnym a potem juz leci
Zanim kupiłam te to olejowalalam tym co miałam- mieszanka kokosowego, arganowego i rycynowego i tez nie bylo zle;)
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Hybrydowa "pielęgnacja" raczej nie wchodzi u mnie w grę,jeżeli już maluję to oczywiście na naturalny kolor,czasem czerwień lub french:) A powyższą odżywkę ktoś może stosował i potwierdzi jej skuteczność?
ja średnie i pomalowany na jasny kolor.
To nawilżająca odżywka? Bo taka właśnie by mi się przydała, bo mam suche i rozdwajające sie paznokcie.gohusia pisze:Ja polecam tą odżywkę do paznokci, jest naprawdę bardzo skuteczna
A co do tego jakie lubię to teraz latem zawsze pomalowane - na kolorowo
-
Tusia
MamaAnia pisze:gohusia pisze:
To nawilżająca odżywka? Bo taka właśnie by mi się przydała, bo mam suche i rozdwajające sie paznokcie.
Masz szeroki wybór w zależności od potrzeb:
SPAM
Ostatnio zmieniony ndz lip 27, 2014 10:44 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja z kolei odkąd robię paznokcie hybrydowe nie musze już stosowac odżywek, może to dla niektórych dziwne, ale mi hybryda wrećz wzmacnia paznokcie. Może to zasługa lakierów z Makear, które stosuję. Oprócz tego, ze są super jakosciowo to nie uczulają i przede wszystkim są wolne od szkodliwych substancji typu: formaldehyd, toulen i DBP. Skład jest bardzo ważny !
-
Natalialarina
- Jestem tu nowa :)
Wiele osób błędnie uważa, że paznokcie hybrydowe niszczą płytkę paznokcia. Nie jest to jednak właściwe myślenie ponieważ to źle wykonany manicure niszczy płytkę paznokcia a nie paznokcie hybrydowe. Dobra baza plus mocny lakier wzmacniaja płytkę oraz sprawiają, że nie jest tak wrażliwa na uszkodzenia.
Płytkę potrafi natomiast niszczyć nieodpowiednie zdejmowanie lakieru hybrydowego czy żelu.
Płytkę potrafi natomiast niszczyć nieodpowiednie zdejmowanie lakieru hybrydowego czy żelu.
https://natalialarina.pl
Nl Slowianka Nataliia Larina
ul. dr. Józefa Babińskiego 71A
30-393 Kraków
NIP: 6783147460
Regon: 122833197
tel. 732 705 007
szkolenia@slowianka-nails . pl
Nl Slowianka Nataliia Larina
ul. dr. Józefa Babińskiego 71A
30-393 Kraków
NIP: 6783147460
Regon: 122833197
tel. 732 705 007
szkolenia@slowianka-nails . pl
Mam to samo...L... pisze:uwielbiam malowac paznokcie i kupowac nowe lakiery
mam ich ogromna ilosc
-
lidka_paluch
Raczej krótkie i pastelowe kolory, np coś z Business Line. 
-
lidka_paluch
Ja bardzo lubię pastelowe
Od lat używam Semilaca i w mojej kolekcji są właściwie tylko jasne, pastelowe kolorki. 
Ja mogę śmiało polecić Vitamin 10in1 - u mnie zdziałała cuda.Rzesy-Sklep_pl pisze:Hybrydowa "pielęgnacja" raczej nie wchodzi u mnie w grę,jeżeli już maluję to oczywiście na naturalny kolor,czasem czerwień lub french:) A powyższą odżywkę ktoś może stosował i potwierdzi jej skuteczność?
-
jusiawarda
- Miła Kobietka
Zdecydowanie lubię dłuższe i pomalowane, na co dzień delikatne naturalne kolorki np często ostatnio używam Dirty Nude Rose
Ale od święta lubię mocniej zaszaleć z kolorami 
Jak oceniacie hybrydy? Coraz więcej dziewczyn kupuje sobie lampy do hybryd, ale ja nie jestem pewna czy są one dobre dla paznokci? Chyba pozostanę przy klasycznych lakierach.
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
-
zuniedzielka
Jak dla mnie to tylko hybrydy !!! To jest nieoceniona wygoda
Mam swój zestaw więc już od nikogo nie jestem zależna
a lubię dłuższe pazurki z jakimś efektem albo brokatowe jak mój najnowszy Magic cat eye red <3
- WhiteChocolate
- Miła Kobietka
masz zdjęcie tego swojego magicznego kociaka? 
Nie wszędzie można odwracać się od przeszłości.
- Dominika Tomaszewska
Hej! Mam pytanie - czy robiłyście kiedyś sobie manicure tytanowy? tak to się chyba nazywa, takim pudrem kolorowym.. jak oglądałam zdjęcia w necie to wooow! Macie jakieś doświadczenia ?
-
jusiawarda
- Miła Kobietka
Tytanowe jeszcze nie ale hybrydowe już dłuuuugo i nie wyobrażam sobie wrócić do klasycznych... xD
Ja nosze ostatnio klasyczne i na prawde jest mi znacznie wygodniej w takich 
Jeśli chcesz wyróżnić się z tłumu, upewnij się, że zostaniesz zapamiętany z właściwych powodów.
-
jusiawarda
- Miła Kobietka
Co kto lubi
mnie wkurzają odpryski po 1-2 dniach 
-
kiniaczek93
Lubię hybrydowe ale kolory różniaste w zależności od nastroju i okazji
ostatnio brokaty mi ciągle w głowie xD a że Święta idą i sylwester... to można zaszaleć
mam kilka nadających się ale... najnowsza brokatowa kolekcja semilaca jest tak cudowna że chyba coś jeszcze sobie sprezentuję przed świętami 
ja to teraz właściwie ograniczyłam się do stosowania odżywek. I u mnie zdecydowanie najlepiej sprawdza się 8w1 z Eveline, o ta https://eveline.pl/eveline-mag/paznokci ... dzywek-8w1 W sumie po jej nałożeniu to nawet nie potrzeba lakieru, fajnie wygląda na paznokciach. A do tego niemal natychmiastowo je wzmacnia.