pazurki
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
Re: pazurki
o prosze! dziś kolejny nabytek w drodze do domu po pracy miss sporty clubbin colours 320 
taki jak tu, ładny prawda?
SPAM
taki jak tu, ładny prawda?
SPAM
Ostatnio zmieniony czw maja 29, 2014 9:15 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę wklejać zdjecia
Powód: proszę wklejać zdjecia
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
ooo miss sporty więc poszukam u mnie po drogeriach, nigdy nawet nie zerkałam na ich szafę nie wiem czemu. Ale dobrze wedzieć!
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
ja do miss sporty nie mam zarzutu,jakbym miała to bym nie kupowała
może po prostu źle trafiłaś,często w obrębie jednej marki a nwet serii nie każdy kolor ma te samą jakoś 
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Dziewcyzny, a jakiej firmy lakiery brokatowe polecacie? Ostatnio widziałam u kogoś na paznokciach taki lakier jakby chropowaty i błyszczący, strasznie mi sie spodobał... Niestety w sklepach nigdzie nie widziałam jakichś fajnych, doradźcie coś 
-
L...
chropowaty i błyszczący to pewnie piasek z Wibo bo niektore maja drobinki brokatowe.
Jesli chodzi o brokatowe - ja polecam brokatowe/holograficzne top coaty, wtedy na kazdy podstawowy lakier na jaki nie nalozysz wygladac bedzie fajnie i inaczej.
Jesli chodzi o brokatowe - ja polecam brokatowe/holograficzne top coaty, wtedy na kazdy podstawowy lakier na jaki nie nalozysz wygladac bedzie fajnie i inaczej.
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Ja mam teraz krótkie i pomalowane, bo bardzo mi się łamią i robię sobie terapię odżywką 
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
takie top coaty brokatowe też mozna używać same tylko na kilka warstw, ja mam z sally hansen, dołącze zdjęcie, i w zależności od potrzeby używam go na inny lakier, a jak chce same brokatowe to kilka warstw, ma fajną jakość, aż za fajną,bo ciężko się zmywa ;P ale to większość tego typu lakierów 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
strasznie ciężko schodzą te lakiery brokatowe, zawsze czuję jakbym zdzierała je razem z płytką
(( maczam cale pazury w zmywaczu zeby dobrze odeszło, ale zawsze jest to niemiłe uczucie
ten sally hansen tez tak ma? bo to chyba kwestia drobinek czy sa ostre czy nie
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
z każdym topem brokatowym robie tak samo, nieważne czy sally hansen czy golden rose czy miss sporty, to zostawiam wacik ze zmywaczem,żeby wciąkł, apotem lekkodrewnianym patyczkiem podważam i schodzi 
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
no ale własnie miss sporty schodzi nieźle! a inne musze zdzierać, kłądę wacik na 30 sekund zeby dobrze zadziałął ze zmywaczem a i tak duza czesc zostaje i się ociera i pazury, straszne to, a kocham ten efekt brokatowych topperów

-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
no to nie wiem co ci poradzić, ja sobie jakoś radzę, tak jak już pisałam. może np spróbuj jeszcze innej firmy, może manhattan? mam w kolekcji brokatowy fioletowy numer 10C, też całkiem nieźle schodzi i ślicznie wygląda 
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
ok, jutro lece w takim razie po manhattan 10C brokat,swietniw bo dzis upolowałam kiecke na lumpie za 6 zł w tym własnie kolorze
dam znać jak sie sprawdza!
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
Kupiłam Manhattan! Mam go od 2 dni na pazurach i nie schodzi nic a nic, wiec na razie jeszcze nie musialam go zmywać. wyglada swietnie i sie trzyma swietnie. Ile tobie na pazurach wytrzymuje?
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
mnie tak z 5-6 dni, najbardziej lubię z manhattanu tę serie lotus effect, innych nie próbowałam, więc nie wiem. ja szykuję się do kolejnego zakupu z rimmel, bo nowa promo w hebe od dzis sesesese
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
ooo promo w hebe! jutro lece w takim razie
lotus effect co to? opowiedz cos wiecej? brzmi intrygujaco 
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
lotus effect to tylko nazwa serii lakierów manhattan, i chyba nie ma znaczenia jakiegoś specjalnego
chodziło mi tylko o to,że nie używałam serii quick n dry czy coś takiego
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
powiedzcie gdzie najlepiej hybrydę, w domu specjalną maszynką, czy raczej w salonie i jaki to jest koszt 
Olejujecie paznokcie? Ja dziś zaczęłam, naczytałam się, że bardzo to regeneruje paznokcie... Olejuje i włosy i pazurki, zobaczymy efekty;]
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
L...
Ja tez paznokcie i włosy olejuje. Najciężej wbić sie w rytm i byc regularnym a potem juz leci 
Jak wybierzesz lakiery nie zawierające substancji szkodliwych to można malować bez obaw. Przecież przyszła mama też musi ładnie wyglądać żeby lepiej się czuć
Ja też jestem obecnie w ciąży, lakiery kupuje Jessica, właśnie bez substancji szkodliwych i pazurki mam zawsze pomalowane