Partner a rodzice
Partner a rodzice
Mam pewien problem, ponieważ byłam z chłopakiem jakieś 7 miesięcy, moi rodzice wcześniej go lubili, dużo czasu razem spędzaliśmy w czwórkę, bo często mnie odwiedzał, potem oni przestali go lubić bo widzieli naszą kłótnie, po czym stwierdzili że jest leniwy i zaczęli wypatrywać w nim inne wady, koniecznie chcieli nas rozdzielić... zaczęło się psuć między nami bo wyjechałam za granicę do pracy na wakacje, tam go zdradziłam ale żałowałam i bardzo cierpiałam, to był najgorszy błąd mojego życia, moi rodzice widzieli jak to przeżywam, powiedziałam im co się stało i że to moja wina, że to ja go skrzywdziłam ale widzieli jak sobie nie radze z rozstaniem i jak się przez to zachowuję, po tym wszystkim znienawidzili go bo uważali, że nie ważne co zrobiłam to i tak jego wina i to on jest ten zły... rozumiem, że to moi rodzice i się o mnie troszczą i chcą jak najlepiej ale przecież to ja zawiniłam, nie rozumiem dlaczego tak się zachowują... teraz wróciliśmy do siebie, jestem bardzo szczęśliwa i dziękuję Bogu, że on mi wybaczył, ale moi rodzice nie wiedzą o tym, nie wiem co robić?
Re: Partner a rodzice
Witam cię cassandra
Zdrada w związku jest to najgorsze zło jakie można wyrządzić swojej drugiej połówce. Mimo to twój partner ci wybaczył, a to chyba jest świadectwem jego miłości do ciebie.
Rodzice zachowują się tak dlatego że chcą cie chronić i warto słuchać ich rad, ale jest to twoje życie i to ty decydujesz z kim chciałabyś sobie je ułożyć.
Pozdrawiam cię serdecznie Adrian.
Zdrada w związku jest to najgorsze zło jakie można wyrządzić swojej drugiej połówce. Mimo to twój partner ci wybaczył, a to chyba jest świadectwem jego miłości do ciebie.
Rodzice zachowują się tak dlatego że chcą cie chronić i warto słuchać ich rad, ale jest to twoje życie i to ty decydujesz z kim chciałabyś sobie je ułożyć.
Pozdrawiam cię serdecznie Adrian.
Adrian

Rodzice zazwyczaj chcą chronić swoje dzieci, również przed nieudanymi związkami ale oni też nie są doskonali, do końca nie znają twojego chłopaka, nie znają waszego związku i dlatego tak reagują. Najlepiej porozmawiaj z rodzicami p waszym związku i powiedz im, że to twoje życie i to ty podejmujesz decyzje dotyczące twojej przyszłości. Rodzice powinni to uszanować.
Randki
Najwazniejsze zebys ty była szczesliwa...to Twoje zycie oni go za Ciebie nie przezyją, poza tym nie oni beda z nim ale Ty. Super ze facet Ci wybaczył, ale musisz pamietac ze ten incydent zawsze bedzie gdzies w pamieci i moze kiedys jeszcze wypłynąć...a rodzice jak zobacza ze jestes sczezsliwa to tez zmienia nastawienie, daj im troche czasu 
Wiesz gdzie znaleźć drzwi drewniane ?
Z tymi rodzicami to jest tak, że zawsze chcą dobrze, a nie zawsze im wychodzi... Moim zdaniem nie powinnaś się tak bardzo na nich oglądać. Rób jak Ty uważasz, a rodzice prędzej czy później to zaakceptują 
Rodzice czego byś nie zrobiła będą stali za Tobą murem. Pamiętaj, że to Twoje życie, Twoje decyzje i Twoje konsekwencje, więc nie podejmuj decyzji pod wpływem innych.
https://magiadlaciala.versum.com/services/238217