Owłosiona klata
Owłosiona klata
Jak wygląda wasz pogląd w kwesti owłosionych klat - pociągające czy obrzydliwe.
-
tosia
Re: Owłosiona klata
Takie owłosienie jest bardzo męskie, ale bez włosów fajnie rozbudowana klata tez jest super.
-
natusia3003
- Jestem tu nowa :)
Mój chłopak ma i jakoś mi to nie przeszkadza ;p
-
zula6
Uważam, że owłosione klaty są męskie. Mój misiek ma niezły "dywanik" i nie wymieniłabym go na żaden inny 
-
asik91
Mój też ma owłosiona klate!
Podoba mi się to ,ale żeby znowu taka małpa nie była
Podoba mi się to ,ale żeby znowu taka małpa nie była
-
Czarnowłosa<3
Zgadzam się z poprzedniczkami
Ale owłosiona klata bardzo podnieca 
-
arcticone
mój men ma troszke włosków i to jest fajne
ale mega krzaczora nie wiem czy bym zniosła 
a co w takiej czuprynie może się podobać? ewentualnie jakieś delikatne owłosienieCukiereczek19 pisze:Mój chłopak nie ma włosków na klacie i to mi się podoba.
-
Melisa
Mój jest dość sporo owłosiony, nigdy mi się nie podobało to, ale jakoś przy nim mi to nie przeszkadza.
Bo czy to takie znowu ważne
Bo czy to takie znowu ważne
-
nina19
Mój ma lekko owłosioną i mi to nie przeszkadza.
Wolę jak ma taką niż jak by miał zgolić , potem przestać i wyrósł by tam busz ; ) .
Wolę jak ma taką niż jak by miał zgolić , potem przestać i wyrósł by tam busz ; ) .
-
whitequeen
- Miła Kobietka
Mój Misiek też ma owłosienie na klacie, ale malutkie. Nie przeszkadza mi ani troszkę.
Pewnie jak by miał jakoś duuużo owłosienia to by mi zaczęło przeszkadzać. 
Ja tam lubię owłosione klaty, nie jakieś małpiszony takie w sam raz 
No, mój Kic, ma niezły dywanik
Zawsze mi to kiedyś bardziej przeszkadzało, ale jak poznałam mojego obecnego partnera to bardzo mi się to spodobało
Uważam, że to jest niezwykle męskie i podnieca mnie to
Jednak goła klata jest dla mnie zbyt "chłopięca" i taka zniewieściała
A uwielbiam smyrać ten dywanik 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
No właśnie ... brak zarostu to takie jakieś zniewieściałe
ale gdzie indziej lepiej niech się porządnie depiluje hehe 
Mój Minio ma niezłą szopę ;D ale
kooocham tooo
kiedyś sobie wmaiałam "że mój boy będzie miał łysą klatę" ale teraz gdy mam mojego owłosieńca nie zamieniłabym go na żadnego innego
) a gdy mnie zdenerwuje mam chociaż za co pociągnąć bo głowa łysa

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
-
Nala
Szczerze mówiąc nigdy się nad tym nie zastanawiałam! 
Ale wydaje mi się, że jednak wole trochę włosków. Jestem cholerną zwolenniczką męskości
Ale wydaje mi się, że jednak wole trochę włosków. Jestem cholerną zwolenniczką męskości
-
Haribo
Jeśli nie ma zbytnio dużego owłosienia to jestem jak najbardziej na tak
Nie lubię jak to owłosienie pojawia się również na plecach..
-
poganka
a mi to w zupełności nie przeszkadza, czy mniej, czy więcej.. lepiej, żeby było troszkę więcej, niż, żeby miał się golić. w ogóle, nie przyszłoby mi nawet do głowy, żeby heteroseksualny facet mógł się gdziekolwiek depilować O.o
-
dzo
dlaczego ??poganka pisze: w ogóle, nie przyszłoby mi nawet do głowy, żeby heteroseksualny facet mógł się gdziekolwiek depilować O.o
Ja bardzo lubię jak mój facet goli sobie pachy i okolice intymne. Chociażby dla higieny czy lepszego komfortu
-
poganka
Po prostu nie i już ;P Ale na szczęście mój się ze mną zgadza.dzo pisze:dlaczego ??poganka pisze: w ogóle, nie przyszłoby mi nawet do głowy, żeby heteroseksualny facet mógł się gdziekolwiek depilować O.o
Ja bardzo lubię jak mój facet goli sobie pachy i okolice intymne. Chociażby dla higieny czy lepszego komfortu