owłosienie
owłosienie
Cześć, mam dość krępującą sprawę, nie wiem czy każda z was tak ma ale ja mam bardzo owłosioną ..., włoski wyrastają na coraz większym obszarze, coraz bliżej łechtaczki oraz między pośladkami, krepuje mnie to bardzo, powiecie jak sobie z tym radzicie a moze to jest normalne ? oraz cięzko jest mi się dokładnie ogolić, nigdy nie mogę uzyskać gładkiej skóry
chyba że na trochę, po przez golenie się pod włos, ale żeby efekt był dłuzszy to musiałabym golić się codziennie co powoduje u mnie podrażnienie skóry ;//
Re: owłosienie
To może zamiast maszynki, zacznij używać np kremu depilującego do skóry wrażliwej.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Próbowałam ... efekt mało satysfakcjonujący, myślę o depilatorze, tylko jaki powinnam wybrać ?Hadassa pisze:To może zamiast maszynki, zacznij używać np kremu depilującego do skóry wrażliwej.
Dziwne, wg mnie działa o wiele lepiej niż maszynka i dokładnie, no i nie ma po nim chrostek.
Na depilator w życiu bym się nie zgodziła.. więc nie pomogę
Na depilator w życiu bym się nie zgodziła.. więc nie pomogę
- redorange666
- Samiec
Znaleźc faceta który lubi owłosione.. i problem z głowy.
Rozwiązanie nr dwa... dajesz maszynke lub ine urządzenie swojemu facetowi i... on się zajmuje tymi miejscami.
proste miłe i zachęca do dalszych działań... 
Rozwiązanie nr dwa... dajesz maszynke lub ine urządzenie swojemu facetowi i... on się zajmuje tymi miejscami.
- redorange666
- Samiec
a ja lubię
bo wolę kochac się z kobieta a nie dziewczynką... 
-
G****
No dobra ale jest owłosienie a owłosienie
Ciekawe do jakiego stopnia by Ci nie przeszkadzało 
- redorange666
- Samiec
Preferuję podcinane na 3mm... wtedy mi do ust nie wchodzą.. busz lat 70-tych mnie nie bawi to fakt...
Reeeed, padłam.....redorange666 pisze:Preferuję podcinane na 3mm... wtedy mi do ust nie wchodzą.. busz lat 70-tych mnie nie bawi to fakt...
Ale to owłosienie jest duże tylko w tym miejscu?? Czy na reszcie ciała też jest tak duże??
Bo może masz za dużo testosteronu albo innego hormonu męskiego co powoduje że tak się dzieje?
Jeśli będziesz u gina po prostu zapytaj, na pewno jakoś pomoże..
Co do depilatora- nie jestem przekonana- on również może powodować duże podrażnienia i dodatkowo możesz mieć później problem z wrastającymi włoskami..
Spróbuj przed goleniem nasmarować się oliwką i dopiero wtedy zacznij zabieg
Bo może masz za dużo testosteronu albo innego hormonu męskiego co powoduje że tak się dzieje?
Jeśli będziesz u gina po prostu zapytaj, na pewno jakoś pomoże..
Co do depilatora- nie jestem przekonana- on również może powodować duże podrażnienia i dodatkowo możesz mieć później problem z wrastającymi włoskami..
Spróbuj przed goleniem nasmarować się oliwką i dopiero wtedy zacznij zabieg
- redorange666
- Samiec
Nie nie nie nie...
u kobiety tylko w tym miejscu i na głowie...
u kobiety tylko w tym miejscu i na głowie...
Rany Wy chyba na głodzie..
- redorange666
- Samiec
Ssssssi sssssi sssssssi...
Tak myślałam
- redorange666
- Samiec
Znalazła się zaspokojona
a marudzi jak by nie była zaspokojona
Pff ekspert się znalazł..
Wcale nie marudzę
Wcale nie marudzę
- redorange666
- Samiec
No na czymś się znam
przynajmniej na tym. 
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Ja akurat bardzo nie lubię kiedy mój partner ma owłosienie w miejscach intymnych i wolę kiedy jest gładko wygolony,zresztą sama zawsze staram się też odpowiednio dbać o siebie pod tym względem,tak jest przyjemniej:)
Ja osobiście zawsze dbam o siebie w tych sprawach i zawsze jestem gładka
ale u swojego faceta nie lubię jak ma "chaszcze" a lubię jak jest przystrzyżony bo nie wiem nie każda tak na pewno ma ale Ja akurat lubię jak podczas stosunku ociera się o mnie swoim szorstkim zarostem w tamtych miejscach
Każda woli co innego bo wiadomo każda z Nas to inny charakter kobiety i każda woli coś innego 
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Jasne że tak,nie mniej jednak już nawet sami faceci mówią coraz częściej,że nadmierne owłosienie w tej sferze po prostu już po prostu im przeszkadza i w sumie się nie dziwię,dobrze że zmienia się światopogląd to tylko a plus dla mężczyzn:)