oszczędzanie w domu
oszczędzanie w domu
Jakie macie skuteczne sposoby na oszczędzanie w domowym budżecie?
Re: oszczędzanie w domu
O którą sferę życia konkretnie pytasz? Np. o oszczędności płynące z rozważnego gospodarowania mediami, kupowania jedzenia wyłącznie na bieżące potrzeby czy bardziej chodzi Ci o strategię odkładania pieniędzy na przyszłość?
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
do mnie kiedyś uderzyła koleżanka z Lepszą ofertą i uświadomiła mi ile przepłącam za prąd i internet. dzięki niej zmieniłąm dostawców i zostaje mi w kieszeni sporo kaski
a teraz sama polecam innym ten program bo na prawdę można dzięki niemu sporo zaoszczędzic! 
nie używam karty do płacenia (poza paliwem) co poniedziałek wypłacam kwotę którą mam odliczony na dany tydzień i musi wystarczyć
to w sercu ma tylko nienawiść,
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
nigdy nie zazna miłości i szczęścia.
Niektóre banki dają możliwość oszczędzania pieniędzy poprzez zaokrąglenia wydatków do równych kwot. Gdy na przykład płacimy za zakupy 36,63 zł, z naszego rachunku zostanie pobrane 3,37 zł, które trafi na wysoko oprocentowany rachunek oszczędnościowy.
http://signum.healthcare/ - prywatna opieka medyczna
To jest dobre rozwiązanie dla tych, którzy uparcie twierdzą, że nie mają z czego odkładać. A tak naprawdę pieniądze im po prostu się "ulatniają". Znajomi załatwili sobie taką usługę, bo im nigdy nic z pensji nie zostawało, a dzięki takiemu rozwiązaniu okazało się, że jednak można.
I see a red door and I want it painted black