telefon służbowy
telefon służbowy
Czego używacie w pracy? Co kupię jakiś telefon to po kilku upadkach telefon się do niczego nie nadaje, a batera trzyma ledwie kilka godzin.
Re: telefon służbowy
Ja od niedawna jako służbowy i prywatny mam blackberry key2. Jestem bardzo zadowolona z wytrzymałości baterii bo spokojnie wytrzymuje 2-3 dni nawet jak sporo używam. Do tego ma dual sim więc mam służbowy i prwaytny w jednym
Myślę, że warto abyście również zwrócili uwagę na propozycje telefonów od Manty ponieważ ceny są naprawdę przystępne i do tego też pod względem jakości oraz funkcjonalności ciężko mieć zastrzeżenia, jeśli nie jesteście bardzo wymagającymi użytkownikami. Ja zdecydowałam się na MSP95015GR MEZO 2 SZARY z baterią 3000 mAh, procesorem MT6580 Quad Core 1.3 GHz oraz tylną kamerą 8 Mpix.
U mnie dostajemy z początkiem roku zazwyczaj, ale tym razem mam swój na dual sim więc po prostu korzystam z niego i służbowo i prywatnie. Mam Alcatel 1S z tego roku w nowej odsłonie. Genialnie się ten tel sprawdza. No i wygląda świetnie 
Ja nie posiadam telefonu służbowego. Mogę wam pozazdrościć jedynie.
Jeżeli chcesz by twoja firma była rozpoznawana w różnych miejscach to sprawdź torby ekologiczne z nadrukiem. https://sklep.ekologiczna-torba.pl/
Widzę, że cene ma bardzo dobrą, pokażesz jakieś zdjęcia? Jestem bardzo ciekawa. Chciałabym zmienić telefon, ale wiecznie mi szkoda kasy.Theila pisze:U mnie dostajemy z początkiem roku zazwyczaj, ale tym razem mam swój na dual sim więc po prostu korzystam z niego i służbowo i prywatnie. Mam Alcatel 1S z tego roku w nowej odsłonie. Genialnie się ten tel sprawdza. No i wygląda świetnie
Prawda jest taka, że najlepiej zainwestować w iPhone. Taki telefon jest nie tylko praktyczny, ale również niezwykle funkcjonalny. Wiele różnych ciekawych modeli na pewno znajdziecie tutaj https://idream.pl/ . Rozejrzyjcie się tam na spokojnie. Propozycji jest sporo. Na pewno dużo zależy od posiadanego budżetu.
Szczerze to mnie tylko służbowy denerwuje, albo go zapominam, albo sie obawiam, ze popsujezosa pisze:Ja nie posiadam telefonu służbowego. Mogę wam pozazdrościć jedynie.
u mnie komunikacja jest głównie przez teamsa, wiec nie potrzebuję ;p po pracy nikt się do mnie nie dobija
Dziewczyny jeszcze nie korzystałam do tej pory z Iphone. W jaki model warto jest zainwestować na dzień dzisiejszy?
Mam IP 13mini i jest genialny. Nie lubię dużych telefonów a ten jest taki zgrabny, kocham całym serduszkiem
Jak lubisz duże telefony to zwykła 13 https://ispot.pl/iphone-13-128gb - jest dostępna w wielu odcieniach w Ispot.. Zamawiałam ze strony Ispot ze względu na brak dostępności w innych sklepach. Ja nie mam ich sklepu w swoim mieście ale jeśli masz to najlepiej przejdź się oraz obejrzyj sobie jakie mają na wystawce smartfony, weź do ręki, zobacz czy wielkość Ci odpowiada.
Każdy jest inny i to, ze mi najlepiej odpowiada wersja mini, nie znaczy że Tobie będzie
Poza tym dużę również zależy od Twoich funduszy. Szkoda, ze nie napisałaś ile możesz za smartfona dać.
Każdy jest inny i to, ze mi najlepiej odpowiada wersja mini, nie znaczy że Tobie będzie
Poza tym dużę również zależy od Twoich funduszy. Szkoda, ze nie napisałaś ile możesz za smartfona dać.