Optyk Kraków

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
Ulanek
Fajna Kobietka

Optyk Kraków

Post autor: Ulanek »

Właśnie dowiedziałam się, że muszę przejść z soczewek na okulary, bo za duża wada wzroku. I teraz poszukuję jakiegoś dobrego optyka, który wykona mi szkła i ma spory wybór różnych oprawek. Wiem, że Kraków duży i sporo takich miejsc, ale wolę udać się do sprawdzonych. Gdzie warto podejść?
Tarnowiak
Fajna Kobietka

Re: Optyk Kraków

Post autor: Tarnowiak »

W oko-design . com/ znajdziesz szeroki wybór oprawek, a na miejscu wykonają dla Ciebie szkła korekcyjne lub soczewki idealnie dopasowane do Twoich potrzeb, bo mają przeznaczone do tego laboratorium, więc nie trzeba czekać niewiadomo ile.
MatyldaBis
Miła Kobietka

Re: Optyk Kraków

Post autor: MatyldaBis »

Warto zerknąć na ofertę Kodano, bo mają naprawdę szeroki wybór oprawek – od klasycznych, przez nowoczesne, aż po bardziej oryginalne modele. Można też wybrać różne filtry do szkieł, na przykład te blokujące niebieskie światło, co jest super przy pracy na komputerze. Do tego opcja szlifowania pod konkretną wadę, więc wszystko jest dobrze dopasowane. No i wszystko bez wychodzenia z domu, a ceny często bardziej przyjazne niż w lokalnych salonach. Seria Max&Joe to fajny wybór, bo łączy styl z rozsądną ceną.
ODPOWIEDZ