Opanowanie stresu
Opanowanie stresu
W moim życiu potrzebna jest zmiana. Coś co poprawi moje podejście do życia i co najważniejsze – zwalczy stres, który występuje na co dzień w pracy. Chciałabym być bardziej pewna siebie. Jednak to nie takie proste, jakby mogło się wydawać. Mianowicie ostatnio wyczytałam na forum internetowym SPAM że istnieje coś takiego jak „Radykalna zmiana” . Okazuje się, że jest to terapia za pomocą różnych technik, np. hipnozy, co powoduje przełomowe zmiany w życiu człowieka. Daje fenomenalne efekty. Chcąc sprawdzić co faktycznie kryje się za tą terapią zasięgnęłam jej sama. I muszę przyznać, że po całodziennej sesji mój stres zmniejszył się do minimum, na drugim dzień stałam się bardziej pewna siebie w pracy. Terapia pomogła mi wyznaczyć najważniejsze cele w życiu, do których zaczęłam dążyć w ostatnim czasie. Odegrało to w moim życiu ogromne znaczenie i wiem teraz w jaki sposób to zwalczać. Zastosuję „Radykalną zmianę”. A Wy korzystaliście z tego rodzaju terapii? Czy i Wam się udało zwalczyć negatywne emocje? Koniecznie to opiszcie!
Ostatnio zmieniony ndz wrz 29, 2013 6:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: Opanowanie stresu
Jeżeli to nie spam tylko prawdziwe pytanie o sposoby radzenia sobie ze stresem to powiem Ci jak ja walczę.. Najczęściej stres u mnie wywołuje jakaś zbliżająca się sytuacja/wydarzenie, myśląc o nim zaczynam się denerwować i stresować... To co jest bardzo skuteczne to pomyśl kiedy dokładnie ta sytuacja ma nastąpić? Np za tydzień więc wyobraź sobie siebie jakby na lini czasu tuż za tą sytuacją tak jakby już minęła i postaraj się poczuć tą ulgę, która przyszła po "tej" sytuacji/wydarzeniu... poczuj ją głęboko, ten spokój i tą myśl, że masz już to za sobą i nie było to wcale takie straszne.... A teraz wróć do czasu teraźniejszego i pomyśl, że przecież to tylko jakaś pierdoła, która i tak minie wraz z czasem -mi to bardzo pomaga, przestaję się martwić 
FORUM DLA MAM wystawione na sprzedaż! Zostań nową właścicielką!
allegro.pl/forum-internetowe-forumdlamam-pl-phpbb3-i4387220130.html
allegro.pl/forum-internetowe-forumdlamam-pl-phpbb3-i4387220130.html
Re: Opanowanie stresu
temat może być ciekawy dlatego został 
jednak samą reklamę skasowałam
jednak samą reklamę skasowałam
.. bo w oczach tkwi siła duszy...