Opakowania w sklepie internetowym

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Opakowania w sklepie internetowym

Post autor: katrinka »

Niedługo otwieram swój pierwszy sklep online, odzieży wysokiej jakości

Jakie opakowania do sklepu polecicie? Zastanawiałam się nad opakowaniami w nurcie eko
Allie
Fajna Kobietka

Re: Opakowania w sklepie internetowym

Post autor: Allie »

Dla mnie też eko, im mniej dodatków tym lepiej. Tylko powinno być wytrzymałe i zawartość odpowiednio chroniona przed zniszczeniem. Wszelkie dodatkowe bibułki, kartki z podziękowaniami mnie osobiście denerwują. Może być jakiś użyteczny upominek też eko. Ale nie słodycze! Powodzenia!

Daję róweniż namiar do dobrej firmy:
https://emgraf.pl/doypack-z-nadrukiem.html

W której powinni podsunąć Ci kilka pomysłów na odpowiednie opakowania.
Metakobieta
Jestem tu nowa :)

Post autor: Metakobieta »

Allie pisze:Wszelkie dodatkowe bibułki, kartki z podziękowaniami mnie osobiście denerwują.
A jeśli to np. próbki kosmetyków, to jak na to patrzysz?
misia42

Post autor: misia42 »

Hej, dobre opakowanie może klienta zatrzymać na dłużej, mały dodatek testerek zawsze cieszy i sprawia że chce kupic z tego sklepu jeszcze raz a co do opakować, to warto mieć wysokiej jakości opakowanie, lepiej nie oszczędzać bo to jest również dbanie o markę, Mogłabyś dać linka do sklepu jak będzie działać ?
Awatar użytkownika
pauline78

Post autor: pauline78 »

Torebki strunowe to produkty o wszechstronnym zastosowaniu. Sprawdzają się w wielu dziedzinach życia i branżach gospodarki. Ich przeznaczenie będzie uzależnione od sytuacji lub charakteru prowadzonej działalności. Worki strunowe mają wysoki współczynnik użyteczności w wielu obszarach - w domu, w biurze czy w segmencie przemysłowym.
torebki strunowe
ODPOWIEDZ