on NIE CHCĘ tego DZIECKA-JAKĄ PODJĄĆ DECYZJĘ
Re: on NIE CHCĘ tego DZIECKA-JAKĄ PODJĄĆ DECYZJĘ
No nie wierzę... Typ mężczyzny, którego nienawidzę. Żona w domu, dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci a on skacze na boku do tego TCHÓRZ! No jasne, najlepiej kazać usunąć, bo "miała być zabawa" nie żadne dziecko...
Kobieto kochana Ty nie patrz na tego typa tylko powinnaś skupić się na dziecku, które nosisz pod sercem. Nawet nie zastanawiaj się nad żadnym usuwaniem... Myślisz, że ono by chciało żeby jego mama, którą będzie kochało najbardziej na świecie odebrała mu życie z powodu ojca- idioty...? Bo "tatuś" go nie chce, bo jest za przeproszeniem ku**fonem, który w ogóle nie zasługuje na rodzinę? Ale przecież jeszcze jesteś Ty. To cząstka Ciebie, niczego nieświadome maleństwo, niewinne, które chciałoby żyć, cieszyć się tym życiem i mieć kochającą mamę... Nie można od tak pozbyć się "problemu", bo ten "problem" żyje, czuje, odczuwa i na swój sposób myśli... Potrafiłabyś zadać mu ból? Nie warto robić czegoś, czego będzie się żałować przez całe życie. Szczególnie dla faceta, który nie zasługuje na żadną kobietę.
Wierzę, że dasz sobie radę i wychowasz maleństwo, z którego później będziesz dumna.
Kobieto kochana Ty nie patrz na tego typa tylko powinnaś skupić się na dziecku, które nosisz pod sercem. Nawet nie zastanawiaj się nad żadnym usuwaniem... Myślisz, że ono by chciało żeby jego mama, którą będzie kochało najbardziej na świecie odebrała mu życie z powodu ojca- idioty...? Bo "tatuś" go nie chce, bo jest za przeproszeniem ku**fonem, który w ogóle nie zasługuje na rodzinę? Ale przecież jeszcze jesteś Ty. To cząstka Ciebie, niczego nieświadome maleństwo, niewinne, które chciałoby żyć, cieszyć się tym życiem i mieć kochającą mamę... Nie można od tak pozbyć się "problemu", bo ten "problem" żyje, czuje, odczuwa i na swój sposób myśli... Potrafiłabyś zadać mu ból? Nie warto robić czegoś, czego będzie się żałować przez całe życie. Szczególnie dla faceta, który nie zasługuje na żadną kobietę.
Wierzę, że dasz sobie radę i wychowasz maleństwo, z którego później będziesz dumna.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Lora kiedy masz wizytė kontrolną?. Pozwul chociaż nam cieszyć się z tobą rozwojem Maluszka
Powiedziałaś już komuś z rodziny? Nie zostawaj z problemem sama,zobaczysz bedzie ci łatwiej wiedząc że nie oczekujesz Maleństwa sama.
7 tydzien ciąży
W tym tygodniu malutki embrion, rosnący w Twoim ciele,zaczyna powoli przekształcać się w podobny do człowieka płód. Jego serce ma już 4 wyraźnie zarysowane komory i bije w dosyć regularnym tempie. Rozwijają się płuca, powstają pierwsze mięśnie i kości, a kończyny w końcu zaczynają nabierać ludzkich kształtów. Szybko rośnie głowa i mózg. Zaczynają wykształcać się organy płciowe, ale nikt nie jest w stanie określić na tym etapie płci dziecka.
Powiedziałaś już komuś z rodziny? Nie zostawaj z problemem sama,zobaczysz bedzie ci łatwiej wiedząc że nie oczekujesz Maleństwa sama.
7 tydzien ciąży
W tym tygodniu malutki embrion, rosnący w Twoim ciele,zaczyna powoli przekształcać się w podobny do człowieka płód. Jego serce ma już 4 wyraźnie zarysowane komory i bije w dosyć regularnym tempie. Rozwijają się płuca, powstają pierwsze mięśnie i kości, a kończyny w końcu zaczynają nabierać ludzkich kształtów. Szybko rośnie głowa i mózg. Zaczynają wykształcać się organy płciowe, ale nikt nie jest w stanie określić na tym etapie płci dziecka.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
lora nie zastanawiaj sie nad draniem , bo on niczego nie jest wart .
powiedz komus z rodziny abys miala oparcie , bedzie ci lzej
ale dziecko to jest szczescie to jest cos wspanialego jak jest juz na swiecie .w brzuszku tez potrafi dokazywac
w zyciu bym nie usunela ciazy bezwzgledu na wszystko . Po latach zobaczysz jakie bedziesz miała wsparcie ,a widz mowia ze dzieci ktore mialy byc usuniete to potrafia odwdzieczyc sie podwojnie miłoscia
powiedz komus z rodziny abys miala oparcie , bedzie ci lzej
ale dziecko to jest szczescie to jest cos wspanialego jak jest juz na swiecie .w brzuszku tez potrafi dokazywac
w zyciu bym nie usunela ciazy bezwzgledu na wszystko . Po latach zobaczysz jakie bedziesz miała wsparcie ,a widz mowia ze dzieci ktore mialy byc usuniete to potrafia odwdzieczyc sie podwojnie miłoscia
-
oOosylwiaoOo
Jak usuniesz ciąże, to później będziesz pluć sobie w twarz. Każdy chce żyć... Kochana opamiętaj się, otwórz oczka i zobacz jakie życie jest piękne
Nie bój się takich decyzji. Nigdy tego nie pożałujesz 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a moze sie okazac ze po zabiegu usuniecia juz nigdy nie zostaniesz mama i wtedy bedziesz sobie wyzucac do konca swoich dni . A nie robi sie tego dla jakiegos faceta , zrob to dla dziecka to ono ciebie potrzebuje to ty dajesz mu zycie cenny dar kazdego człowieka zycie
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie tak... a znam takie przypadki...
Ja w życiu nie usunęłabym dziecka. Nie ważne kiedy się pojawi, zawsze o nie będę dbać. Tym bardziej, że kocham dzieci i sama też bym chciała mieć:)
Ja w życiu nie usunęłabym dziecka. Nie ważne kiedy się pojawi, zawsze o nie będę dbać. Tym bardziej, że kocham dzieci i sama też bym chciała mieć:)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tez sama nigdy bym nie zabiła własnego dziecka
mimo roznego ułozenia w zyciu
powiedz kto ma bronic tego nienarodzonego dziecka jak nie mama
mimo roznego ułozenia w zyciu
powiedz kto ma bronic tego nienarodzonego dziecka jak nie mama
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie.... ja później nie spojrzałabym sobie w twarz......
U mnie opcja usunięcia od razu by odpadła.......
Nawet o tym bym nie pomyślała.
U mnie opcja usunięcia od razu by odpadła.......
Nawet o tym bym nie pomyślała.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tez nie wogole taka obcja nie była by brana pod uwage .
Ja szanuje kazde zycie i to jeszcze nie narodzone tez . Dla mnie to tak samo jak morderstwo juz osoby człowieka i nie ma znaczenia czy to jest jeszcze embrionem czy juz osoba . To jest zycie
Ja szanuje kazde zycie i to jeszcze nie narodzone tez . Dla mnie to tak samo jak morderstwo juz osoby człowieka i nie ma znaczenia czy to jest jeszcze embrionem czy juz osoba . To jest zycie
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie tak. Dlatego bądź odpowiedzialna i popełnij błędu.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak
mezczyzni sa nieodpowiedzialni mało ktory bierze odpowiedzialnosc na swe barki ale tych jest bardzo mał,o . a dla mezczyzny nie powinnas podejmowac takiej decyzji o zyciu dziecka . zobaczysz jak usłyszysz bicie serduszka jak zobaczysz na usg , jest to wspaniałe uczucie niezapomiane
mezczyzni sa nieodpowiedzialni mało ktory bierze odpowiedzialnosc na swe barki ale tych jest bardzo mał,o . a dla mezczyzny nie powinnas podejmowac takiej decyzji o zyciu dziecka . zobaczysz jak usłyszysz bicie serduszka jak zobaczysz na usg , jest to wspaniałe uczucie niezapomiane
W życiu nie ma łatwo. Trzeba stawić czoło problemom.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
oOosylwiaoOo
Uwierz w siebie, w swoje możliwości a facetem się nie przejmuj. Dziecko to nie KONIEC ŚWIATA!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
to tez nie pierwsze wyzwanie w twoim zyciu przed ktorym staniesz
-
oOosylwiaoOo
A dziecko to najpiękniejsza istota, która daje tyle miłości i szczęścia
Proszę Cię zastanów się nad tym...
Później nie cofniesz swojej decyzji...
Proszę Cię zastanów się nad tym...
Później nie cofniesz swojej decyzji...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak czasu nie da sie cofnac , jedynie zostanie gorycz
-
oOosylwiaoOo
Żal, ból, cierpienie i myśl, że zabiło się własne dziecko...
-
oOosylwiaoOo
Wiem ostro napisane, ale... prawdziwe.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Sylwia to prawda bo to wraca kiedy widzisz dzieci wtedy zastanawiasz sie jakie by było dzisiaj miało by tyle lat ,i to ze je zabiłam te mysli powracaja u takich osob ktore usuneły
-
oOosylwiaoOo
No właśnie. Dlatego napisałam ostrzej, bo może to do naszej koleżanki dotrze.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
miota sie , a swoje zdanie powinna miec juz dawno sprecyzowane
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie tak...a tu nie ma co zwlekać. Czego tu się bać? Przecież nawet Twoja mama będzie dumna, że dasz jej wnuczka/wnuczkę.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja bym była
Z tego co piszesz to wy zawiniliscie a nie dziecko podbno nic sie nie dzieje przez przypadek wiec moze on stanol na twojej drodze właśnie z powodu tego Dziecka nigdy niewiesz jakie Bog ma plany wzgledem twojej osoby
to cód Urodzisz to zobaczysz Moja żona też myślała o aborcji i wiem co wtedy przechodzila malo brakowało a sama by to przepłaciła życiem jednak urodziła a teraz nikogo nie kocha tak jak Nasze Maleństwo
Dasz rade
Dasz rade
Ten facet powinien przyjąć odpowiedzialność za swoje czyny!
Nie wyobrażam sobie, jak można być takim dupkiem!
Skoro zachciało mu się skoku w bok to niech teraz łoży na wasze dziecko.
Dziewczyno, podaj go o alimenty, niech jego żona dowie się z kim mieszka pod jednym dachem. Przecież i jej wyrządza krzywdę.
Musisz wziąć się w garść i nie użalać się nad tym kretynem, a przede wszystkim NIE MOŻESZ TEGO DZIECKA USUNĄĆ! Ono nie jest niczemu winne.
Powinnaś założyć sprawę w sądzie, inaczej facet wszystkiego się wyprze i tyle będziesz go widzieć. A wychowanie dziecka sporo kosztuje, więc pieniądze będą Ci teraz baaardzo potrzebne.
pozdrawiam!
Nie wyobrażam sobie, jak można być takim dupkiem!
Skoro zachciało mu się skoku w bok to niech teraz łoży na wasze dziecko.
Dziewczyno, podaj go o alimenty, niech jego żona dowie się z kim mieszka pod jednym dachem. Przecież i jej wyrządza krzywdę.
Musisz wziąć się w garść i nie użalać się nad tym kretynem, a przede wszystkim NIE MOŻESZ TEGO DZIECKA USUNĄĆ! Ono nie jest niczemu winne.
Powinnaś założyć sprawę w sądzie, inaczej facet wszystkiego się wyprze i tyle będziesz go widzieć. A wychowanie dziecka sporo kosztuje, więc pieniądze będą Ci teraz baaardzo potrzebne.
pozdrawiam!