on NIE CHCĘ tego DZIECKA-JAKĄ PODJĄĆ DECYZJĘ

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
456
Kobietka Expert

Re: on NIE CHCĘ tego DZIECKA-JAKĄ PODJĄĆ DECYZJĘ

Post autor: 456 »

Cieszę się, że chcesz urodzić maleństwo i wychować. Wiedziałam, że nie jesteś kobietą bez serca, po prostu ten facet Cię osacza i zmusza do czegoś, czego nie chcesz. Ufff... Trzymaj się swojego postanowienia, nie daj się mu omamiać, bo on tylko boi się o własny tyłek, w cale nie chce dobrze dla Ciebie tylko dla siebie. Takich powinno się kastrować.
Tak jak dziewczyny piszą -weź urlop, oderwij się od tej toksycznej znajomości. Potrzebujesz spokoju. Wy -Ty i maluszek potrzebujecie.
I nie wmawiaj sobie, że faceci nie chcą kobiety z dzieckiem. Dojrzały facet nie patrzy na takie rzeczy. Jeszcze się kiedyś przekonasz, że znajdzie się taki, który pokocha Ciebie i Twoje dziecko. Trzymam kciuki za Ciebie.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
natalia11kck
Jestem tu nowa :)

Post autor: natalia11kck »

Decyzja jest taka, że dziecka nie usuniesz, bo to jest niemoralne moim zdaniem. Facet się po prostu nie poczuwa, a powinien. Interesuje mnie jedna rzecz. Dlaczego nie chce zakończyć swojego nieudanego małżeństwa skoro się rozpada.
Z drugiej stronie Ty niepotrzebnie ładowałaś się w taki układ ;/
lora
Miła Kobietka

LORA

Post autor: lora »

zaskakujące jak usłyszał moją decyzję był bardzo spokojny zadziwiająco spokojny uszanował moją decyzję bo każdy ma prawo do decydowania o sobie ale on zrywa ze mna kontakt i co jakiś czas zadzwoni sie spytać jak się czuję ale on w niczym udziału nie będzie brał bo nie zakładał takiej sytuacji. czuję podstęp i to duży
456
Kobietka Expert

Też mi się to nie podoba. Może zdecydujesz się na ten urlop i pojedziesz gdzieś daleko od niego?

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
lora
Miła Kobietka

LORA

Zastanawia mnie dziewczyny co on kombinuję JAK SĄDZICIE ? Macie jakieś pomysły?
Wczoraj jak pytał jak się czuję coś tam mu mówię a on na to TO BĘDZIESZ MIAŁA SYNKA
bo prawdopodobnie takie objawy na to wskazują!!! JA BĘDĘ MIAŁA!!!
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Chciał sie upewnić ze nie zamierzasz usunąć i ze jak urodzisz ze to bedzie twoje dziecko a on używa ręce
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

tez tak mysle , nie przejmuj sie nim
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Wiesz co moze on jeszcze w ten sposob liczy na to ze sie wystrzszysz samotnego macieżyństwa i zmieniać zdanie może on wcale sie nie pogodził z twoja decyzja tylko zmienia taktykę ja na twoim miejscu bym jeszcze uważała zeby ,On ci w jakis sposob nie podał jakiegoś farmaceutyka. Bądź ostrożna bo z tego co pisalas on ma sporo do stracenia,odczekaj spokojnie do porodu a potem załuż mu sprawę w sądzie. I wiedz ze nie musis mu sie z niczego tłumaczyć,jesteś dorosła nie długo zostaniesz matką.
elzbieta45
Kobietka Expert

Tak zerwac kontakty bo to nie sprzyja samopoczuciu . A po porodzie zalozyc sprawe o alimenty i droga sadowa załatwiac swoje sprawy
lora
Miła Kobietka

LORA

Pytał się co planuję:
poinformować jego żonę
pójść do sądu i zgłosić gwałt( zaznaczył, że to mi się NIE UDA!!! )
......... i coś jeszcze mówił ale tak mnie wyprowadził z równowagi tymi dwoma pierwszymi, że nie pamiętam.
No wczoraj przerwaliśmy nagle rozmowę i teraz wielkie milczenie owiec.
Armigor
Gadatliwa Kobietka

I co mu powiedziałaś?
456
Kobietka Expert

Poinformować żonę? -po co? I tak się dowie drogą sądową. Gwałt? -Jakiś ten facet nierozumny...

lora
Miła Kobietka

LORA

powiedziałam, że brzydzę się takim zachowaniem.
no on milczy i najbardziej martwi się jak poinfo. rodzinę znajomych co im powiem będę kłamać czy pochwalę się że mam dziecko z facetem który ma żonę i 2 dzieci
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Powiedz że cię uwiudł. Nie musisz się nikomu tłumaczyć. Było minęło i tyle mów że nie chcesz otym rozmawiać.
lora
Miła Kobietka

LORA

co on teraz kombinuje ????????????????
456
Kobietka Expert

Re: LORA

lora pisze:powiedziałam, że brzydzę się takim zachowaniem.
no on milczy i najbardziej martwi się jak poinfo. rodzinę znajomych co im powiem będę kłamać czy pochwalę się że mam dziecko z facetem który ma żonę i 2 dzieci
Powiedz prawdę, taką jaką Ty znasz. Nie patrz na to jak spostrzegą Cię inni. Moja mama nie patrzyła, facet z którym była zrobił jej dziecko a nagle okazało się, że zrobił w podobnym czasie innej. Urodziła mojego brata, który... Nieważne. Była z niego dumna, tylko dziadek nie potrafił zrozumieć wszystkiego. Jeśli ktoś tego nie zaakceptuje to jego problem.
lora pisze:co on teraz kombinuje ????????????????
To wie tylko ten facet, nie my. Cały czas radzimy Ci -wyjedź, weź urlop, zerwij kontakt.

elzbieta45
Kobietka Expert

Nie przejmuj sie tym facetem . Zerwij z nim . To juz nic nie pomoze , a Tobie jest potrzebny spokoj . Mow szczerze otwarcie , nie itryguj . Wszystko samo i tak wyjdzie i rodzina sie dowie ale tym sie nie przejmuj i nie rob nic na sile . Mysl tylko o sobie i dziecku , urodzi sie sprawa w sadzie . A z nim sie nie kontaktuj
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

elzbieta45 pisze:Nie przejmuj sie tym facetem . Zerwij z nim . To juz nic nie pomoze , a Tobie jest potrzebny spokoj . Mow szczerze otwarcie , nie itryguj . Wszystko samo i tak wyjdzie i rodzina sie dowie ale tym sie nie przejmuj i nie rob nic na sile . Mysl tylko o sobie i dziecku , urodzi sie sprawa w sadzie . A z nim sie nie kontaktuj
Dokładnie tak :)
Lora poradzisz sobie ze wszystkim, bo jesteś silną kobietą :) A jego słowa rzuć na wiatr... nie są warte uwagi :kiss2
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Lora dziewczyny mają rację Glowa do góry
oOosylwiaoOo

On w ogóle nie zasługuje na rozmowę z Tobą. Próbuje wyprowadzić Cię z równowagi i chce zgonić winę na Ciebie... Daj sobie z nim spokój :) Bo naprawdę nie warto.
elzbieta45
Kobietka Expert

Tak niewarto bys sie nim przejmowała nie warto
oOosylwiaoOo

Widzisz kochana :) my chcemy dla Ciebie i dziecka jak najlepiej :) Teraz to porozmawiaj z mamą, później pomyśl nad imieniem, jak będziesz znała płeć dziecka :) :baby jest najcudowniejszym prezentem od losu :) Ja kocham dzieci :) więc jak coś zawsze możesz liczyć na pomoc :)
elzbieta45
Kobietka Expert

Tak lepiej porozmawiaj z mama a nie zaprzatasz sobie glowe panem x . My jestesmy z toba
lora
Miła Kobietka

LORA

milczenie nadal trwa oby on czegoś nie robił przeciwko mojej osobie bo nie wiadomo do czego szef wszystkich szefów może być zdolny
elzbieta45
Kobietka Expert

Niemartw sie tym nic nie moze zrobic . Musi sie z tym pogodzic . Moze widzi ze nie usuniesz i dal sobie spokoj . Rozmawialas z mama . Czy mama to osoba z zasadami
ODPOWIEDZ