Olejek CBD

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Hivaa
Fajna Kobietka

Olejek CBD

Post autor: Hivaa »

Cześć! Od jakiegoś czasu interesuję się wpływem CBD i THC na organizm osób zmagających się z nowotworami. Czy ktoś może podzielić się informacjami na temat realnych korzyści i właściwego stosowania tych substancji? Chętnie poznam sprawdzone źródła wiedzy lub rekomendacje ekspertów.
Menani
Miła Kobietka

Re: Olejek CBD

Post autor: Menani »

W grupie facebook . com/groups/Olej-RSO-CBD-pogotowie-konopne-2073520546292917/ nie ma naciągania na drogie produkty, tylko rzetelna wiedza i pomoc dla każdego, kto chce spróbować tej formy terapii. To miejsce, gdzie można znaleźć wsparcie, porady i konkretne informacje na temat terapii konopnych, ich skuteczności i sposobów stosowania.
dobek
Miła Kobietka

Re: Olejek CBD

Post autor: dobek »

Produkty z konopi są mi naprawdę bliskie – i to nie tylko z ciekawości, ale przede wszystkim z własnego doświadczenia. Moja przygoda zaczęła się od bólu kręgosłupa, który towarzyszył mi praktycznie codziennie. Z początku ratowałam się klasykami – ketonal, inne przeciwbólowe – niestety, żołądek długo tego nie wytrzymał. W pewnym momencie bolało mnie już nie tylko plecy, ale też brzuch, dosłownie po wszystkim.

Zaczęło się błędne koło – ból, stres, napięcie. Lekarze zaczęli mówić, że pewnie "sama sobie to nakręcam", że to psychosomatyka. Czułam się bezsilna. I wtedy – zupełnie przypadkiem – kuzyn dał mi namiar na Konopną Farmację z Poznania.

Po rozmowie z panią farmaceutką dostałam polecenie: olej CBD 5% dekarboksylowany, 3 razy dziennie po 5 kropli. Do tego dorzuciła maść laurową z olejem konopnym, eukaliptusem i propolisem – cudo na ból pleców! Ale to nie wszystko – zaczęłam pić napar z passiflory i łykać olej z czarnuszki na żołądek.

Efekt? Jakby ktoś zgasił ogień, który palił mnie od środka. Ból pleców się wyciszył, żołądek odetchnął, a ja zaczęłam normalnie funkcjonować. Coś, co wydawało się beznadziejne, zaczęło mieć sens.

CBD naprawdę mi pomogło – nie jako cudowny lek na wszystko, ale jako realne wsparcie, które dało mi ulgę i spokój. Jeśli ktoś z Was się waha, polecam z serca – ale zawsze z głową i najlepiej po konsultacji z kimś, kto zna się na rzeczy
ODPOWIEDZ