Okulary w Internecie
-
Optyk Online
- Jestem tu nowa :)
Re: Okulary w Internecie
Nie trzeba odwagi, aby kupować okulary w internecie. Sam korzystam z takiej opcji, zarówno zakupując słoneczne jak i korekcyjne. Wiele salonów optycznych w sieci ma opcję przymierzalni więc można je dopasować do kształtu twarzy. A tak jak mówisz, ceny nie są wygórowane.
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
-
anna posta
- Jestem tu nowa :)
a jaki to problem, przy okazji wędrówek po galeriach handlowych, wchodzę to najróżniejszych salonów optycznych przymierzam 10-15 opraw które mi się bardzo podobają, sprawdzam, czy dobrze leżą, spisuję wszystkie dane z zausznika a później w domu przed komputerem wpisuję te dane w przeglądarkę internetową i kupuję w sklepach online za połowę ceny jak w salonie optycznym, albo stać mnie na dwie pary zamiast jednej. Działa to również w przypadku okularów korekcyjnych, bo w odpowiednie formularze przepisuję dane z recepty. Jestem od 23 lat "okularnicą" i uwielbiam mieć dobre okulary i ciągle inne, więc odkąd 2 lata temu kupiłam swoje pierwsze "internetowe" okulary wiem że nigdy więcej inaczej nie kupię
Najczęsciej kupuję na .............., bo nawet jeśli czegoś nie mają to sprowadzą na zamówienie, ale kupowałam też też w innych tego typu salonach online i nawet jak coś mi się nie podobało to odsyłałam i nie było problemu ze zwrotem. Podobnie kupuję buty, bizuterię - właściwie wszystko można kupić przez internet 
Proszę nie spamować
Proszę nie spamować
Dziś kupić dobre okulary przeciwsłoneczne to nie problem. Nie trzeba nawet wychodzić z domu. Dla dzieci ostatnio kupiłam super okulary w dobrej cenie, z wszystkim filtrami w sklepie online Babiators - https://babiators.pl. Mają tam bardzo duży wybór okularów dziecięcych (dla chłopców i dziewczynek), które są wysokiej jakości i wykonane z wytrzymałych elementów. Na pewno najlepiej pozwolić samemu dziecku wybrać sobie okulary, wtedy wybierze cos, co będzie chętnie nosiło, a o to przecież chodzi.
Obecnie jest tak szeroki wybór okularów przeciwsłonecznych jak i sposobu ich zakupu, że każdemu się dogodzi. Można wybrać stacjonarnie w sklepie, przez internet, a nawet można umówić się do optyka w celu pomocy wyboru odpowiednich okularów.
okulary przeciwsłoneczne
-
karoleczekpeczek222
- Miła Kobietka
W tym momencie zamówienie okularów możliwe jest u różnych optyków jak masz wykonane badania. Takie miejsca, gdzie obok okularów pojawiają się także badania wzorku to na pewno salon na Krowoderskiej - oko-design, który organizuje dla klientów badania.
Jeżeli chodzi o okulary przeciwsłoneczne, to warto skorzystać oferty sklepu https://edibazzar.pl/ Mają wiele ciekawych propozycji, a ich okulary są ładnie wykonane i posiadają ochronne filtry,