Ja staram sobie z bólem radzić przy pomocy tabletek przeciwbólowych oraz ciepłymi okładami- dostępne są na rynku teraz fajne termofory które uśmierzą ból
Okres.
- OlabezParasola
- Jestem tu nowa :)
Re: Okres.
Bezzwłocznie powinnaś udać się do lekarza, to może być zupełnie inny problem.
Ja staram sobie z bólem radzić przy pomocy tabletek przeciwbólowych oraz ciepłymi okładami- dostępne są na rynku teraz fajne termofory które uśmierzą ból
-
PrincePolo
- Jestem tu nowa :)
Ja próbowałam termoforu ale nic to nie dawało. u znajomej widziałam tabletki spasmolina, bardzo dobre. Mam je cały czas w torebce.
Polecam termofor w sweterku, jest bardzo ciepły i mi pomaga ale zrelaksować. Nawet jak jest bardzo ciepły to dzięki temu obiciu nie parzy
Dexavil Forte
mi skutecznie dopiero tabletki pomogły, ginekolog dobrał mi belarę i dopiero wówczas zaczęłam odczuwać znaczną ulgę; wcześniej przeciwbólowych brałam dużo bo to najszybciej, ale efekt nie za duży, a w pracy nie miałam czasu ani na ziółka czy termofor a urlopu na kilka dni w miesiącu co miesiąc wiadomo, że nikt nie da; teraz mam już z tym spokój