Okres.

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Awatar użytkownika
OlabezParasola
Jestem tu nowa :)

Re: Okres.

Post autor: OlabezParasola »

Bezzwłocznie powinnaś udać się do lekarza, to może być zupełnie inny problem.
Ja staram sobie z bólem radzić przy pomocy tabletek przeciwbólowych oraz ciepłymi okładami- dostępne są na rynku teraz fajne termofory które uśmierzą ból :knitting
PrincePolo

Post autor: PrincePolo »

dla mnie ciepło jeszcze gorzej działa :/.
Może potrzebna Ci pomoc psycholog wrocław
mamakinia

Post autor: mamakinia »

Ja próbowałam termoforu ale nic to nie dawało. u znajomej widziałam tabletki spasmolina, bardzo dobre. Mam je cały czas w torebce.
inm88847

Post autor: inm88847 »

Polecam termofor w sweterku, jest bardzo ciepły i mi pomaga ale zrelaksować. Nawet jak jest bardzo ciepły to dzięki temu obiciu nie parzy
Dexavil Forte
cekinek11

Post autor: cekinek11 »

mi skutecznie dopiero tabletki pomogły, ginekolog dobrał mi belarę i dopiero wówczas zaczęłam odczuwać znaczną ulgę; wcześniej przeciwbólowych brałam dużo bo to najszybciej, ale efekt nie za duży, a w pracy nie miałam czasu ani na ziółka czy termofor a urlopu na kilka dni w miesiącu co miesiąc wiadomo, że nikt nie da; teraz mam już z tym spokój :)
ODPOWIEDZ