odzywki facetów

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
alex17941
Jestem tu nowa :)

odzywki facetów

Post autor: alex17941 »

co sądzicie o facetach którzy używają nie cenzuralnych słów w stosunku do swoich kobiet w smsach bądź w rozmowie?np.wkur...sz mnie tip.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Re: odzywki facetów

Post autor: mycha25 »

To chamskie i w ten sposób okazuje się brak szacunku choć z drugiej strony każdy ma prawo się ostro wkurzyć ale jednak powinno się trochę nad sobą panować
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
pamela92
Miła Kobietka

Post autor: pamela92 »

hmm .. przyznam ze w rozmowie ze mna używa wulgaryzmów ale zdaza się to bardzo rzadko.;) ale zeby to tyczyło sie mnie..? jeszcze się nie zdarzyło i mam nadzieję, że tak zostanie ;)
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
kamilakamiii

Post autor: kamilakamiii »

Wiadomo, że każdemu czasem puszczają nerwy, ale jeżeli to miałoby się zdarzać nagminnie to myślę, że jest to po prostu straszne. Sama byłam w takim związku gdzie z czasem słyszałam non stop jakieś wulgaryzmy, wyzwiska itp. więc wiem, że to jest patologia.
Kotek1234

Post autor: Kotek1234 »

Ja sama czasem tak mówię, jak tego nie nadużywa, no cóż. Zdarza się najlepszym. Co innego na codzień- wtedy to jest brak szacunku.
szyms88

Post autor: szyms88 »

w żadnym wypadku nie można sobie pozwalać na takie odzywki, to poniżej poziomu
http://ofrancji.com
mika537

Post autor: mika537 »

to zalezy, bo nieraz puszczaja nam nerwy i przeklinamy zwlaszcza ze w tych czasach przeklenstwa wchodza w potoczny jezyk... nie nalezy robic jakiejs wielkiej tragedii z tego, ze nieraz partner przeklnie do nas kiedy go zdenerwujemy, zdarza się. co innego, kiedy przeklinajac wyzywa nas albo kiedy caly czas uzywa wulgaryzmów, tego juz raczej nie powinnysmy tolerowac
Lily of the Valley

Post autor: Lily of the Valley »

alex17941 pisze:co sądzicie o facetach którzy używają nie cenzuralnych słów w stosunku do swoich kobiet w smsach bądź w rozmowie?np.wkur...sz mnie tip.
Ze nie znaja podstaw kultury i nie maja sporo w glowie...
ODPOWIEDZ