Pewnie ten watek sie juz tu przewinal.. Jednak chcialam zapytac czy macie jakies fajne, nowe pomysly na wesele? Nie chodzi mi o pomysl na temat przewodni.. Mam raczej na mysli jakies atrakcje, rozrywki w trakcie trwania wesela. Moje juz tuz, tuz.. wiec ciagle wszystko organizuje ale w tym natloku zaczynam sie gubic
Nowe, swieze pomysly na wesele??
-
san_antonio
Nowe, swieze pomysly na wesele??
Hej Kobietki!
Pewnie ten watek sie juz tu przewinal.. Jednak chcialam zapytac czy macie jakies fajne, nowe pomysly na wesele? Nie chodzi mi o pomysl na temat przewodni.. Mam raczej na mysli jakies atrakcje, rozrywki w trakcie trwania wesela. Moje juz tuz, tuz.. wiec ciagle wszystko organizuje ale w tym natloku zaczynam sie gubic
-
WeselneZaplecze
Re: Nowe, swieze pomysly na wesele??
Byłam na weselu gdzie był pokaz barmański w trakcie przyjęcia. Muszę przyznać, że zainteresowanie było ogromne i każdy był zafascynowany niezwykłymi umiejętnościami barmanów.
Pewnie masz wśród swoich znajomych jakiegoś wesołka,który potrafi rozbawić towarzystwo. Dobierz mu jakąś też wesołą koleżankę, którzy będą wymyślać różne gry i zabawy podczas przyjęcia.Głuchy telefon,kółeczko,mam chusteczkę haftowaną,pociąg,zabawę z balonami, indywidualnymi tańcami,śpiewem i inne tego rodzaju, wszystko będzie zależeć od pomysłów tzw starosty weselnego,jakim będzie ta Twoja para przyjaciół - wesołków.Trzymaj się.Pa.
-
Luśka
Coraz bardziej modne jest puszczanie lampionów o północy lub fajerwerków, pokazy barmańskie oraz pokazy tańca np. latynoskiego.
Ale myślę, że wesele to wesele,nie ma po co wymyślać czegoś na siłę... wesele jest po to żeby spotkać się z rodziną, cieszyć się z parą młodą i potańczyć. Nikt raczej nie przychodzi na jakies atrakcje:) Chociaż może to być fajne uświetnienie wieczoru
Ale myślę, że wesele to wesele,nie ma po co wymyślać czegoś na siłę... wesele jest po to żeby spotkać się z rodziną, cieszyć się z parą młodą i potańczyć. Nikt raczej nie przychodzi na jakies atrakcje:) Chociaż może to być fajne uświetnienie wieczoru
-
no.nie.wiem
Lampiony wyglądają cudnie
Żałuję, że nie pomyślałam o tym na moim weselu.
Sztuczne ognie na pewno zaskoczą wszystkich. Zwłaszcza kiedy zatrudnisz profesjonalistę który to za Ciebie zorganizuje.
Sztuczne ognie na pewno zaskoczą wszystkich. Zwłaszcza kiedy zatrudnisz profesjonalistę który to za Ciebie zorganizuje.
-
WeselneZaplecze
Oprócz tego co już zostało wymienione można jeszcze zorganizować pokaz tańca, który zostanie połączony z nauką tańca dla gości. A dla miłośników słodyczy fontanna czekoladowa, która zapewne ucieszy również i dzieci 
-
tusia25
A ja byłam w sumie już w tamtym roku ma weselu w górach i zorganizowano kulig:) było ekstra,niby trochę zimno, bo nikt nie był przygotowany ale wszyscy się super bawili a alkohol rozgrzewał gości:) tylko trzeba brać po uwagę fakt że nie zawsze da się zorganizować taką atrakcję:D Na tym weselu na którym byłam było tylko 50. gości, okolica i pogoda były, że tak powiem sprzyjające:)
-
WeselneZaplecze
Kulig podczas wesela?
Oj chciałabym coś takiego zobaczyć, a jeszcze lepiej przeżyć! Fajny i dosyć oryginalny pomysł na urozmaicenie przyjęcia.
-
Kolaboracja
WeselneZaplecze pisze:Kulig podczas wesela?Oj chciałabym coś takiego zobaczyć, a jeszcze lepiej przeżyć! Fajny i dosyć oryginalny pomysł na urozmaicenie przyjęcia.
hmm pierwszy raz słyszę o takim czymś
-
tusia25
oj wspomnienia naprawdę super, zresztą takie wesele powiedzmy z góralską nutką, długo pozostanie w pamięci:) i chyba mogę śmiało napisać że to było najlepsze wesele na jakim do tej pory byłam:)
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Świetny pomysł, bardzo mi się podoba!tusia25 pisze:A ja byłam w sumie już w tamtym roku ma weselu w górach i zorganizowano kulig:) było ekstra,niby trochę zimno, bo nikt nie był przygotowany ale wszyscy się super bawili a alkohol rozgrzewał gości:)
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Byłam na kameralnym ale ciekawym weselu w restauracji Mekong w Krakowie na Kamieńskiego 11 polecam kilmaty orientalne tańce i jedzenie naprawdę dobrze się bawiłam większość propozycji podobno wyszło od właścicieli wiec można się popytać
Nie każdy lubi orientalne tańce. Raczej nie są one zbyt popularne na polskich weselach.
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
a co wam sie najbardziej podoba z atrakcji weselnych? ja bylam ostatnio na takim, gdzie jako glowna atrakcje mieli pokaz barmanski, mega mi sie podobalo, i to w wykonaniu tej grupy Krzysztofa Drabika-speedbar
widzialam go w mam talent, nie sadzilam ze kiedys cos takiego zobacze na wlasne oczy!
-
kamaolsze12
- Jestem tu nowa :)
moja znajoma byla na weselu gdzie jej znajome zrobily pokaz pole dance, ale nie taki gdzie już każdy mysli ze to erotic dance, tylko . wszystko było pełna klasy wdzięku bardzo sie podobało, trochę ciotki miały minę taką...zdezorientowana, a na kolejnym zrobili spektkl improwizowanego teatru bo pan mlody dzialal i jego grupa mu zrobila prezent
zegarki i pasja