Takiego newsa znalazłam dziewczyny http://www.czytamwszedzie.pl/stephenie- ... tam%20blog - wie któraś coś o tym? Czytałyście? Warto?
Bardzo podobał mi się Zmierzch, ale trochę obawiam się rozczarowania "poprawką". Myślicie, że nowa saga będzie równie dobra i powtórzy sukces poprzedniej? Chętnie poznam opinie!
O! Pierwsze widzę/słyszę, no i wygrzebałaś tego newsa z mojego ulubionego bloga. Taka jestem zabiegana, że chyba czas zacząć nadrabiać zaległości. Z chęcią sięgnę po "Życie i śmierć", bo "Zmierzch" bardzo mi się podobał, a miałam przyjemność przeczytać jeszcze przed całym zamieszaniem z filmem.
no proszę nawet nie słyszałam.
nie będę zastanawiać się czy będzie złe czy nie - po prostu raz się żyje, przeczytam po prostu. a jeśli się nie spodoba to najwyżej odłoże i nie skończe.
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć" ~ Coco Chanel
Udało mi sią znaleźć za 29zł w Auchan. Książka jest dwustronna. Z jednej jest Zmierzch, a z drugiej "Życie i Śmierć". Jak przeczytam to dam znać, bo sama jestem mega ciekawa
Ojej... nie syłaszałam jeszcze. Tamte fanki już wyrosyły - tak mi sie zdaje przynajmniej, więc pewnie trafi do młodszych czytelniczek głównie. No jestem ciekawa jak sie sprzeda.