Nosidelko ergonomiczne.
Nosidelko ergonomiczne.
Witam, jestem na etapie poszukiwan nosidelka ergonomicznego, ostatnio znalazlam z firmy Maxi Cosi Easia, miala moze ktoras doczynienia z tym modelem? Ewentualnie jakie u Was sie sprawdzily?
Re: Nosidelko ergonomiczne.
my uzywalismy nosidelka easia od samego poczatku, bo ma specjalna wkladke dla noworodkow, rewelacyjnie sie u nas sprawdzilo, bez porownania do chust, montujesz dziecko w kilka sekund i juz jestes gotowa do wyjscia
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
a my się zastanawiamy na d zakupem również nosidełka, bo chust się boję niestety, przydałoby się nam na lato, oglądałam różne w sklepach m.in. tę easię, ale jeszcze nie zdecydowalaiśmy się
Troche czytalam o tym nosidelku i wiesz co? Dla mnie zaskakujacy fakt ze Easie mozna prac w pralce a wiadomo jak sie latem bedzie uzywac to moze sie troche zabrudzic...
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
tak, tak pamiętam o tym, że easia nadaje się do prania to też argument na plus, jak nasz Malutek podrośnie troszeczkę to pójdziemy wybrać nosidło, bo chcę z nim iść, żeby dobrze dopasować
powinno pasowac bonaprawde malutkie dzieciaczki mozna wsadzac do niego bo ma taka wkladke ktora sie pozniej demontuje jak maluszek podrosnie
słyszałam wiele pozytywnych opinii o easi ale że ma wkładkę to nie wiedziałam,świetna sprawa
tak, dziecko wtedy ma zalecana pozycje przez lekarzy tak zwana "zabke" czyli nozki szeroko rozlozone, dobra sprawa jak ktorys maluch ma problemy z bioderkami, i w easi wieksze dziecko mazna nosic przodem i tylem do mamusi
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
to maja wlasnie do siebie te nosidelka ergonomiczne, ze dziecko jest we wlasciwej pozycji, do tego w easia ma podtrzymywana glowke wiec ma sie dwie rece wolne
maluszek jest w nim tak przytulony do mamusi, nie ma mowy zeby sie machnal na ktoras strone, w Easi jest bezpieczny
-
MariannaUmba
- Miła Kobietka
zgadza sie, easia tak zabezpiecza, ze dziecku nic sie nie stanie 
-
mamamuminka
- Miła Kobietka
moja siostra tez ma easie i jest zadowolona
ciezar rozklada sie na biodrach a nie na kregoslupie, wiec bobas jest lekki jak piorko
tez nie wiedzialam ze ma wkladke, dopero teraz od was sie dowiedzialam 
Też miałam easia i byłam bardzo zadowolonaMariannaUmba pisze:zgadza sie, easia tak zabezpiecza, ze dziecku nic sie nie stanie
-
mamamuminka
- Miła Kobietka
Pam_ela pisze:Też miałam easia i byłam bardzo zadowolonaMariannaUmba pisze:zgadza sie, easia tak zabezpiecza, ze dziecku nic sie nie stanie
fajne jest w nim to ze mozna nosic bobasa przodem do swiata
moj maluch uwielbia byc noszony w easi, zwlaszcza przodem do swiata mu sie spodobalo, jak bylismy na zakupach wzielam go w nosidelku podchodze do polki a on chyc i za poleczki