Nosidelko ergonomiczne.

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
kulka23
Miła Kobietka

Nosidelko ergonomiczne.

Post autor: kulka23 »

Witam, jestem na etapie poszukiwan nosidelka ergonomicznego, ostatnio znalazlam z firmy Maxi Cosi Easia, miala moze ktoras doczynienia z tym modelem? Ewentualnie jakie u Was sie sprawdzily?
SylwiaSt
Jestem tu nowa :)

Re: Nosidelko ergonomiczne.

Post autor: SylwiaSt »

my uzywalismy nosidelka easia od samego poczatku, bo ma specjalna wkladke dla noworodkow, rewelacyjnie sie u nas sprawdzilo, bez porownania do chust, montujesz dziecko w kilka sekund i juz jestes gotowa do wyjscia
MariannaUmba
Miła Kobietka

Post autor: MariannaUmba »

a my się zastanawiamy na d zakupem również nosidełka, bo chust się boję niestety, przydałoby się nam na lato, oglądałam różne w sklepach m.in. tę easię, ale jeszcze nie zdecydowalaiśmy się
kulka23
Miła Kobietka

Troche czytalam o tym nosidelku i wiesz co? Dla mnie zaskakujacy fakt ze Easie mozna prac w pralce a wiadomo jak sie latem bedzie uzywac to moze sie troche zabrudzic...
MariannaUmba
Miła Kobietka

tak, tak pamiętam o tym, że easia nadaje się do prania to też argument na plus, jak nasz Malutek podrośnie troszeczkę to pójdziemy wybrać nosidło, bo chcę z nim iść, żeby dobrze dopasować
kulka23
Miła Kobietka

powinno pasowac bonaprawde malutkie dzieciaczki mozna wsadzac do niego bo ma taka wkladke ktora sie pozniej demontuje jak maluszek podrosnie
Basienka
Miła Kobietka

Post autor: Basienka »

słyszałam wiele pozytywnych opinii o easi ale że ma wkładkę to nie wiedziałam,świetna sprawa
kulka23
Miła Kobietka

tak, dziecko wtedy ma zalecana pozycje przez lekarzy tak zwana "zabke" czyli nozki szeroko rozlozone, dobra sprawa jak ktorys maluch ma problemy z bioderkami, i w easi wieksze dziecko mazna nosic przodem i tylem do mamusi
MariannaUmba
Miła Kobietka

to maja wlasnie do siebie te nosidelka ergonomiczne, ze dziecko jest we wlasciwej pozycji, do tego w easia ma podtrzymywana glowke wiec ma sie dwie rece wolne
kulka23
Miła Kobietka

maluszek jest w nim tak przytulony do mamusi, nie ma mowy zeby sie machnal na ktoras strone, w Easi jest bezpieczny
MariannaUmba
Miła Kobietka

zgadza sie, easia tak zabezpiecza, ze dziecku nic sie nie stanie :)
mamamuminka
Miła Kobietka

Post autor: mamamuminka »

moja siostra tez ma easie i jest zadowolona :) ciezar rozklada sie na biodrach a nie na kregoslupie, wiec bobas jest lekki jak piorko :) tez nie wiedzialam ze ma wkladke, dopero teraz od was sie dowiedzialam :)
Awatar użytkownika
Pam_ela
Fajna Kobietka

Post autor: Pam_ela »

MariannaUmba pisze:zgadza sie, easia tak zabezpiecza, ze dziecku nic sie nie stanie :)
Też miałam easia i byłam bardzo zadowolona :)
mamamuminka
Miła Kobietka

Post autor: mamamuminka »

Pam_ela pisze:
MariannaUmba pisze:zgadza sie, easia tak zabezpiecza, ze dziecku nic sie nie stanie :)
Też miałam easia i byłam bardzo zadowolona :)

fajne jest w nim to ze mozna nosic bobasa przodem do swiata :) moze sobie wszystko ogladac ;) supersprawa:)
kulka23
Miła Kobietka

moj maluch uwielbia byc noszony w easi, zwlaszcza przodem do swiata mu sie spodobalo, jak bylismy na zakupach wzielam go w nosidelku podchodze do polki a on chyc i za poleczki :)
ODPOWIEDZ