dlaczego faceci tak rania kobiety moj przyjaciel z bonusem zaczoł rozsiewac ploty na osiedlu ze mnie
NIEWIEM CO MAM ZROBIC :(
-
nicole
NIEWIEM CO MAM ZROBIC :(
hej
dlaczego faceci tak rania kobiety moj przyjaciel z bonusem zaczoł rozsiewac ploty na osiedlu ze mnie
i juz sie oczywiwscie z nim niespotykam, a i gdy mnie zobaczy na ulicy nawet juz mi niepowie "czesc" nic zupelnie tylko sie gapi jak by zobaczył boga serio niewiem o co mu chodzi,moze musze z nim pogadac ale jak sadze skączy sie to w łózku bo ja nieumiem mu sie oprzec czujemy chemie do siebie i to dlatego tak sie konczy ,a moze jemu przeszkadza to ze ja mam dziecko bo on jest mlodszy odemnie o rok . wiec mozecie sie wypowiedziec na ten temat czy cos podobnego zdazyło sie wam
-
no.nie.wiem
Re: NIEWIEM CO MAM ZROBIC :(
Nie, się nie zdarzyło. Dzięki Bogu.
A co to znaczy "przyjaciel z bonusem"???
A co to znaczy "przyjaciel z bonusem"???
-
nicole
to jest nazwa sciagnieta z zachodu chodzi tu o kolege który nietylko z toba rozmawia ale i spedzacie w łózku czas juz niebede w szczegółch opowiadac 
-
znajomek
Nie miałam tak nigdy , nie wiem co ci doradzić kobietko
A plotki były , są i będą także nie masz się czym przejmować
ZDROWIA
-
nicole
no niestety niezamkne jemu buzi chyba ze
he he ale i tak to jest dziwne jak połowa facetów z osiedla sie patrzy i usmiech sie do mnie, głupio mi jest ze hej 
he he ale i tak to jest dziwne jak połowa facetów z osiedla sie patrzy i usmiech sie do mnie, głupio mi jest ze hej -
znajomek
Poprostu się im podobasz z tąd te zainteresowanie tobą 
-
nicole
wiem o tym ze im sie podobam bo nieraz podchodzili do mnie i zagadywali mnie ale ja mysle ze im tylko chodzi o jedno
-
no.nie.wiem
Na Twoim miejscu nie kontynuowałabym tej znajomości...
A przynajmniej ograniczyłabym się do zwyczajnego koleżeństwa bez żadnych "bonusów".
Nie potrafisz sie oprzeć? To spróbuj, przecież nie wybuchniesz jak mu nie dasz. Nogi na krzyż
Jeśli facetowi na Tobie nie zależy a jedynie czujecie do siebie pociąg seksualny to jasne, że będzie siał ploty gdzie popadnie. A koledzy będą lgnąć do Ciebie bo Twój "przyjaciel" naopowiadał im, że łatwa jesteś.
I nawet jeśli z Twojej perspektywy wygląda to inaczej to pozamiatane. Poszła fama i amen.
Na Twoim miejscu odizolowałabym się od takiego towarzystwa. Trochę szacunku dla siebie samej kobieto.
A przynajmniej ograniczyłabym się do zwyczajnego koleżeństwa bez żadnych "bonusów".
Nie potrafisz sie oprzeć? To spróbuj, przecież nie wybuchniesz jak mu nie dasz. Nogi na krzyż
Jeśli facetowi na Tobie nie zależy a jedynie czujecie do siebie pociąg seksualny to jasne, że będzie siał ploty gdzie popadnie. A koledzy będą lgnąć do Ciebie bo Twój "przyjaciel" naopowiadał im, że łatwa jesteś.
I nawet jeśli z Twojej perspektywy wygląda to inaczej to pozamiatane. Poszła fama i amen.
Na Twoim miejscu odizolowałabym się od takiego towarzystwa. Trochę szacunku dla siebie samej kobieto.
-
nicole
niestety tak rozsiewa ploty które sa prawdziwe niewiem czy mu lipy nienarobic i powiedzic jego kolegom ze on niepodołał hehe
-
no.nie.wiem
No tak "Winny się zawsze tłumaczy"...
Po co chcesz podburzać ten temat? Jak nie będziesz reagować to się znudzą i przestaną gadać.
A jak sama będziesz to ciągnąć to dasz im "pożywkę" i sprawa będzie trwała wieczność.
Nie zniżaj się do poziomu swojego "przyjaciela"
No i przestań z nim sypiać
Po co chcesz podburzać ten temat? Jak nie będziesz reagować to się znudzą i przestaną gadać.
A jak sama będziesz to ciągnąć to dasz im "pożywkę" i sprawa będzie trwała wieczność.
Nie zniżaj się do poziomu swojego "przyjaciela"
No i przestań z nim sypiać
-
dzo
poza tym dajesz facetowi "za darmo" bez żadnych zobowiązań to nie ma się co dziwić, że on to rozpowiada 
po prostu chwali się kolegom u jakiej laski mogą mieć darmowy seks
-
okruszek20
nicole pisze:niestety tak rozsiewa ploty które sa prawdziwe niewiem czy mu lipy nienarobic i powiedzic jego kolegom ze on niepodołał hehe
Ja myśle, że lepiej byś nie mówila... możesz rozpętac większą wojnę. A potrzebne Ci to? lepiej przymknąc oczy niech sobie gadają. Wkońcu zdarzy się nowa sensacja i minie.
-
Kacezet
Pomóżcie!!!
Witam wszystkie kobitki;)
ja kompletnie oszalałam, nie wiem co robić, od pewnego czasu podoba mi się mój przełożony ;pnigdy nie widziałam w nim nic urzekającego, aż nagle .... moja głowa nie przestaje o nim myśleć
na szczęście on o tym nie wie....
Miała któraś taką sytuacje?
aż spać nie mogę

ja kompletnie oszalałam, nie wiem co robić, od pewnego czasu podoba mi się mój przełożony ;pnigdy nie widziałam w nim nic urzekającego, aż nagle .... moja głowa nie przestaje o nim myśleć
Miała któraś taką sytuacje?
aż spać nie mogę
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Sama sobie robisz problem i po co go dalej rozwijać?dzo pisze:poza tym dajesz facetowi "za darmo" bez żadnych zobowiązań to nie ma się co dziwić, że on to rozpowiada