Niekonwencjonalny ślub
Niekonwencjonalny ślub
Mnie marzy się taki .Pod dom przyjedzie różowa kareta .Zaprzężona w araby ,Jeden biały ,a jeden czarny.Ślub w jakimś niewielkim kościółku.Wesele na trawie.100 różnokolorowych parasoli.Przy każdym stałby odpowiednio ubrany manekin.Stoliki z plastiku .Dookoła murek z balonów.Potrawy niekonwencjonalne .Szwedzki stół.Zamiast wódki soki.Jeden szampan.Muzyka traschmetalowa-Antrax lub Manower.Jeden ogromny parasol. Specjalnie udekorowany.Jakieś dodatki .Wzystko nietypowe.Specjalnie przyzdobione we wstążki ,gumki,taśmy i napy.Od jednego parasola do drugiego prowadziłaby droga z turkusowej tkaniny.Sukienka ślubna .Specjalnie szyta.Biała ,ale z kolorowymi dodatkami.Zamiast biżuteria z półproduktów.Specjalnie łączonych dodatków i wstążek .Dużo kwiatów.
Re: Niekonwencjonalny ślub
Pierwszy raz słysze by ktośs taki ślub chciał.Ale to twój dzień i masz prawo do własnego szczęścia.
Czy znacie firmę zajmującą się przeprowadzkami do UK?
- redorange666
- Samiec
mi się ten pomysl baaardzo podoba... w końcu nie sztampowe weselicho z sicko kulwa polo i zabawami w stylu łyzkami po łapach..
Dokładnie to twój dzień i twój pomysł na to jak ma wyglądać ja tylko raz byłam na naprawdę innym weselu
w stylu orientalnym jedzenie muzyka wystrój pięknie chociaż kameralnie wybawiłam się nie powiem ale może dlatego że to moja ulubiona restauracja Mekong znam tam chyba wszystkich i lubie tę atmosferę dodam że panna młoda miała czerwone kimono pięknie wygladała.
w stylu orientalnym jedzenie muzyka wystrój pięknie chociaż kameralnie wybawiłam się nie powiem ale może dlatego że to moja ulubiona restauracja Mekong znam tam chyba wszystkich i lubie tę atmosferę dodam że panna młoda miała czerwone kimono pięknie wygladała.
- Majeczka090
- Jestem tu nowa :)
fajna inwencja.
-
ZygfrydSala
Bardzo ciekawa propozycja i ciekawe rozwiązanie.
Wiecie,że wizytówki plastikowe są trwalsze.
mi się podoba - grunt aby zrealizować tak jak się chce (obie strony) i być potem zadowolonym 
Porady Czarownicy
-
magdallena
A co powiecie na wiejskie wesele wieczorze panieńskim z wiciem wianków i innymi tradycyjami? Mnie się marzy właśnie takie weselezklasa.pl/poradnik/wieczor-panienski-na-ludowo/
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Wszystko jest tak na dobra sprawę w Twoich rękach,więc czemu nie- taki niekonwencjonalny ślub to oczywiście spory wydatek,ale w końcu robi się go tylko raz więc wg mnie warto spełniać takie marzenia.
www.WszystkozAmeryki.com