NIE ZALEŻY MU NA TOBIE Koniec złudzeń

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tellinee
Jestem tu nowa :)

NIE ZALEŻY MU NA TOBIE Koniec złudzeń

Post autor: Tellinee »

Część wszystkim !

Tak kiedyś wpadłam na tę książkę (kiedyś - jak po raz kolejny nie wyszło mi z chłopakiem hah).

NIE ZALEŻY MU NA TOBIE Koniec złudzeń - poznaj prawdę jak zrozumieć facetów

A tu macie link: http://cdn.wp.pl/pu.i.wp.pl/k,NDY3NzIzN ... 1367919397

Książka ta daje faktycznie do myślenia, ułatwia otrząśniecie się, oczywiście pod warunkiem, że ktoś będzie tego chciał. Jednakże, zastanawiam się, czy faktycznie tak jest zawsze?... Pewnie nie. :D

A Wy co myślicie o tej książce drogie Dziewczyny ?
Dante Lupus
ktosia93
Miła Kobietka

Re: NIE ZALEŻY MU NA TOBIE Koniec złudzeń

Post autor: ktosia93 »

jest taka ksiązka? nie wiedzialam..fajnie ze jest..chciałabym przeczytac :)
Awatar użytkownika
Tellinee

Ja się tak zastanawiam, czy jak dziewczyna zachowuję się jak w książce, np że nie umawia się, nie pisze/dzwoni, nie chce seksu itp, czy to też oznaka, że jej nie zależy ? Czy może od Nas Kobiet wymaga się zupełnie czego innego ? Czy jak się nie chcemy umawiać, nie chcemy sypiać z danym facetem, a on się i tak stara i pokazuje Nam swoje uczucie, to czy kobiecie po czasie może zacząć zależeć a facetowi nigdy nie zacznie, gdyż jest on typem zdobywcy ?
Dante Lupus
mała_mi94

Post autor: mała_mi94 »

Przeczytałam jedynie fragment, ale dodał mi sił, by wyjść z związku.
Awatar użytkownika
Tellinee

Oby jak najwięcej dziewczyn sięgnęło po tę książkę.
Mnie zatrzymała przed odezwaniem się do chłopaka, który zerwał ze mną, niby z mojej winy, aleeeeee, argumentując, ze mnie nie kocha. A po tej książce stwierdziłam, że nawet jakby wrócił, to nie miałoby to sensu, gdyż po jakimś czasie byśmy się rozstali....a po raz kolejny bym tego chyba nie przeżyła.
Kurdę, teraz znalazłam chłopaka, który by mi niebo przychylił do stóp, a ja go nie kocham...a on się stara, zależy mu i mówi, że mnie kocha. I teraz nie wiem co zrobić. Ale to się rozwiąże wszystko. Mam taką nadzieje hehe.

Ale:
DZIEWCZYNY PRZECZYTAJCIE TĘ KSIĄŻKĘ, ZAMIAST STWARZAĆ KOLEJNE PŁACZLIWE TEMATY Z PYTANIAMI TYPU: "DLACZEGO ON MNIE NIE CHCE?" "JAK GO ODZYSKAĆ?" "CZY MU ZALEŻY?" itp

Pozdrawiam gorąco !
Dante Lupus
Awatar użytkownika
nati18
Fajna Kobietka

Post autor: nati18 »

Po przeczytaniu kilku dzialow juz teraz kompletnie mam mentlkik w glowie, kocham go ale czasami wlasnie obiecuje cos a tego nie robi.... to nie takie bzdurne rzeczy tylko wlasnie jak z tym telefonem czasami zastanawiam sie wlasnie czy mu tak samo zalezy na naszym zwiazku jak mnie, tylko nie chce znowu cierpiec jak sie rozstaniemy, chyba tego bym nie przezyla takbardzo go kocham.... ;/ ;(
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
ODPOWIEDZ