Przechodząc do konkretu mamy się pierwszy raz spotkać na kawę i nie wiem co mam
Nie wiem co robić Pomocy !!!
Nie wiem co robić Pomocy !!!
Witajcie mam dość skomplikowaną sytuację osobistą
jestem w związku od ośmiu lat mam sześcioletnią córkę i syna z poprzedniego związku .Z mężem za bardzo mi się nie układa główną przyczyną jest jak by to delikatnie nazwać brak umiejętności panowania nad sobą
Jakiś czas temu poznałam faceta przez internet konkretnie forum nie żadne portale randkowe itp. Zaprzyjaźniliśmy się dużo rozmawiamy w moim związku najbardziej brakuje mi właśnie rozmowy.
Spotkać się ?? Czy lepiej nie ryzykować ??
Re: Nie wiem co robić Pomocy !!!
Jeżeli nie kochasz męża to może warto by było najpierw z nim porozmawiać, żeby nie odebrał tego jako zdradę? Poza tym możesz skrzywdzić dzieci, kolejna zmiana partnera nie wpływa na nie dobrze. Ale ja bym nie reflektowała spotkań z osobami poznanymi w internecie.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Adi a z nami chcesz się spotkać... Człowiek z netu to tez człowiek... wiadomo trzeba być ostrożnym ale bez przesady.
Piszesz że nie panuje nad sobą, tzn że bije Cię? Brak rozmowy to najgorsze co moze spotkac związek, to jest gwóźdz do trumny gdy ludzie przestają rozmawiać. Spróbuj sobie wyjaśnic wszystko z mężem, jeśli nie wyrazi chęci naprawienia waszych relacji wtedy bez skrupułów układaj sobie życie na nowo.Masz je tylko jedno , szkoda się zatracac dla kogos kto wcale tego nie chce..
Piszesz że nie panuje nad sobą, tzn że bije Cię? Brak rozmowy to najgorsze co moze spotkac związek, to jest gwóźdz do trumny gdy ludzie przestają rozmawiać. Spróbuj sobie wyjaśnic wszystko z mężem, jeśli nie wyrazi chęci naprawienia waszych relacji wtedy bez skrupułów układaj sobie życie na nowo.Masz je tylko jedno , szkoda się zatracac dla kogos kto wcale tego nie chce..
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Tak jest agresywny i zdarza mu się mnie uderzyć
nasze relacje pogorszyły się właśnie po pobiciu
pierwszy raz było aż tak powaznie
Jamelia to trochę inna sytuacja, nie z każdą bym się spotkała osobą z neta:) jeśli mam chociaż ciutke cienia wątpliwości co do osoby to nie ma opcji ;]
magda bije Cie?????? Co za gnojek, w takim razie lepiej żeby nie wiedział o spotkaniu - jeśli to zrobisz, bo znów będzie miał pretekst do pobicia Cie... Ale jeśli jest agresywny to daj sobie z nim spokój!!!
magda bije Cie?????? Co za gnojek, w takim razie lepiej żeby nie wiedział o spotkaniu - jeśli to zrobisz, bo znów będzie miał pretekst do pobicia Cie... Ale jeśli jest agresywny to daj sobie z nim spokój!!!
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
-
kwiatuszek118
- Jestem tu nowa :)
Jestem młoda bo mam tylko 20 lat ale sporo w życiu przeżyła. Mój ojciec od kiedy pamiętam bił moją matkę. Nie była aniołkiem bo zdradzała ojca ale to co on jej robił za to to przekraczało wszystkie granice. miałam 3 latka a do tej pory pamiętam jak poleciało w jej plecy drewniane krzesełko. NIE POZWÓL by to samo przeżywały twoje dzieci! To jest koszmar który będą pamiętać całe życie. Dopiero 3 miesiące temu się rozwiedli i przez ten czas były niewyobrażalne kłótnie. Mam brata ma 9 lat. Widział jak tata popchnął mamę w łazience od tamtej pory boi się wszystkiego w całym domu musi być zapalone światło boi się kiedy mama jest w domu i tata przyjeżdża. Tego chcesz dla swoich dzieci?
Ja sobie już powiedziałam choć raz chłopak/ mąż podniesie na mnie rękę pakuje się i wychodzę natychmiast. Fakt dzieci to przeżyją ale to będzie dla nich lepsze, uwierz wiem co mówię.
Ja osobiście bała bym się znowu angażować ale jeżeli Ty masz na prawdę szanse ułożyć sobie życie z facetem z którym umiesz się dogadać, który chce Cię słuchać i chce pomóc chodź wie że jesteś zajęta- warto spróbować bo jak koleżanki pisały wcześniej pisały życie masz tylko jedno nie warto go tracić dla drania który nie umie Ciebie uszanować bo krzywdzi Ciebie i Twoje dzieci. Pomyśl nad tym.
Ja sobie już powiedziałam choć raz chłopak/ mąż podniesie na mnie rękę pakuje się i wychodzę natychmiast. Fakt dzieci to przeżyją ale to będzie dla nich lepsze, uwierz wiem co mówię.
Ja osobiście bała bym się znowu angażować ale jeżeli Ty masz na prawdę szanse ułożyć sobie życie z facetem z którym umiesz się dogadać, który chce Cię słuchać i chce pomóc chodź wie że jesteś zajęta- warto spróbować bo jak koleżanki pisały wcześniej pisały życie masz tylko jedno nie warto go tracić dla drania który nie umie Ciebie uszanować bo krzywdzi Ciebie i Twoje dzieci. Pomyśl nad tym.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak nie pozwol się bic , bo na to nie zasluguje nikt . kaza osoba sasluguje na szacunek i Ty tez .
a jeśli dzieci to widza to trauma jaka przezyja w dzieciństwie będzie rzutować na ich zycie dorosłe bo innego wzorca niebeda miała jak widok bijącego ojczyma ich matke
a jeśli dzieci to widza to trauma jaka przezyja w dzieciństwie będzie rzutować na ich zycie dorosłe bo innego wzorca niebeda miała jak widok bijącego ojczyma ich matke
Uuu kochana. Zdziwiona jestem że Ty się jeszcze w ogóle nad nim zastanawiasz
Przecież obie wiemy co Cię z nim czeka... 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...