nie wiem co mam robic, zakochalam sie w starszym mezczyznie

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
slodziak773
Jestem tu nowa :)

nie wiem co mam robic, zakochalam sie w starszym mezczyznie

Post autor: slodziak773 »

To takie pospolite zauroczyc sie instruktorem prawa jazdy. Facet ktory mogl by byc moim ojcem, zawrocil mi w glowie. Caly czas o nim mysle.. ale nie jak o przyszlym mezu tylko jak o spelnieniu wszystkich pragnien lozkowych. chcialabym cos zrobic zeby spojrzal na mnie tak samo. Ale tylko w tej kategorii, od dawna stal sie moim marzeniem. Co mam zrobic, pomocy. Prosze o powazne odpowiedzi, madrych i doswiadczonych ludzi. Acha ja mam 19 a on 44
Irina
Miła Kobietka

Re: nie wiem co mam robic, zakochalam sie w starszym mezczyz

Post autor: Irina »

To jest bardzo, ale to bardzo częsta przypadłość dziewczyn uczęszczających na lekcje prawa jazdy! tak przynajmniej pokazuje moje doświadczenie, mojej siostry i nie wiem ile jeszcze dziewczyn tak ma lub miało ale założe się że wiele.
Miałam tak samo, też wiek instruktora podobny, a ja miałam 19lat. Tylko, że w moim wypadku on po prostu mnie cały czas zwodził i próbował zwyczajnie zaciągnąć do łóżka i w taki oto sposób ciągle wyobrażałam sobie jakby to było gdybym uległa...jednak rozsądek wziął górę, bo w rzeczywistości nie chciałam być z nikim w łóżku inaczej niż z miłości, poza tym instruktor ten miał żonę i trójkę dzieci, a w dodatku jego żona uczyła mnie w szkole!!!! Poza tym byliśmy dalszymi sąsiadami i wiedziałam, że po prostu nie umiałabym czegoś takiego zrobić choćby ze względu na to, że skrzywdziłabym wiele osób, jak zresztą i siebie.
Uważam, że powinnaś na wyobrażeniach poprzestać, bo jeśli to nie wiąże się z żadnym uczuciem, to możesz tego żałować nawet do końca życia! Przecież jeśli ja bym to wówczas zrobiła to ja nie wiem jak by to moj obecny chłopak przyjął, ale jestem pewna, że zmieniłby o mnie zdanie i byłby to dla niego cios.
slodziak773

Post autor: slodziak773 »

tylko ze caly czas chodzi mi po glowie jakby to bylo z nim tak na prawde nie tylko w wyobrazni. jest dla mnie czuly, trzymal mnie za reke nie jeden raz. ostatnio nawet pozwolil mi sie do siebie zblizyc i juz nie trzymanie za reke tylo za kolana!! nie wiem co robic. z jednej strony chce tego bardzoo... ale z drugiej strony nie jestem na tyle odwazna zeby sama cos zrobic...
Irina
Miła Kobietka

Post autor: Irina »

Ok, ale czy ten gościu ma żonę, dzieci?
Jeśli nie ma to ok,ale jeśli ma to nie radzę.
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

jesli ma rodzine nie pakuj sie w taki zwiazek
thomask1

Post autor: thomask1 »

Dokładnie, facet nie zostawi rodziny raczej.
motorcentrum.pl
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Pamiętaj że to Twój instruktor i takich dziewczyn jak Ty miał niestety na pęczki. Jeśli jeszcze wygląda atrakcyjnie to już na pewno. A tak poza tym to jaki profesjonalny instruktor trzyma kursantkę za rękę a co dopiero za kolano!!! :shock: Chyba coś tu jest nie tak.
Amantium irae amoris integratio.
Awatar użytkownika
MlecznaCzekolada
Fajna Kobietka

Post autor: MlecznaCzekolada »

Chyba za bardzo go idealizujesz. Przeciez nie wiesz, jaki by byl w zwiazku. Obstawiam, ze po pierwsze nie do konca traktowalby Cie powazie ze wzgledu na wiek. Do tego on raczej jest w wieku "rodzina" no a Ty chyba chcesz czasami poszalec jak na mloda kobietke przystalo. Wyobrazasz sobie to, co chcesz po prostu otrzymac od plci przeciwnej, na miejscu instruktora rownie dobrze moglby byc jakis aktor, albo muzyk. Sama jakas tam fascynacja tez z drugiej strony nie jest zla, ale jezeli uniemozliwia Ci to normalne zycie to juz cos jest nie tak. Sprobuj o nim NIE myslec. Na poczatku bedzie ciezko, jednak z czasem pewnie sama zdziwisz sie, ze juz Cie tak nie kreci. ;)
Czarny chleb i czarna kawa, opętani samotnością,
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
ODPOWIEDZ