nie wiedzialam ze ma dziewczyne-zauroczylam sie nim
Re: nie wiedzialam ze ma dziewczyne-zauroczylam sie nim
A no widzisz, jeszcze chwila i jego dziewczyna się dowie, będzie zadyma i wszystko odbije się...zgadnij na kim...???? NA TOBIE, on ,ona i znajomi wasi wspólni będą Cię uważać za najgorsze zło, za podrywaczkę cudzych facetów.a on jak się domyślam nie stanie w Twojej obronie tylko poleci do swojej dziewczyny. Daj sobie spokój z tym dzieciakiem
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Dzieciakiem? przeciez ma 21 lat więc bez przesady... I co teraz zrobić?
Witaj Jak ma dziewczynę to ja bym się go nie ruszał. A co zrobić? Na forum masz pełno samotnych facetów za nich się bierz 
Adrian

rzeczywiście pełno chyba na palcach jednej ręki można nas policzyć 
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
minęły andrzejki i zakład, który hmm... on przyszedł pózniej juz napity i popatrzył się na mnie na tak, że myślałam, że zwariuję.. powiedział ze wygrałam i mam życzenie. Do końca potem w sumie mnie olewał. Jak chciałam np zrobić tak, że chciałam z nim zatańczyć to się nie udawało. Owszem odzywał sie do mnie ale poza tym nic...Tańczył z jakąś koleżanką, koleżanki od nas z roku. Jak powiedziałam ze smiechem: "ładnie to tak zdradzać dziewczyne? ;D" to on odpowiedział ze nie ma dziewczyny. Mnie w sumie ignorował. Ale jak tańczyłam z koleżanką(zdarzało się że prowokacyjnie^^) to patrzył się na mnie. Potem jak jakiś chłopak podszedł do mnie i zaczął ze mną tańczyć to co jakiś czas patrzył na nas. Ja w sumie z tym kolesiem tańczyłam bo chciałam by był zazdrosny... Nie wiem co teraz.
Wytrzeźwiał i potwierdził to co mówił po pijaku. Od 3 dni nie ma dziewczyny.
Czy Ty wiesz Co to jest Sarkazm ? Lapiesz czasem aluzje Aii?aii pisze:LOL! Cóż za próżna propozycja - zostań taką sztuką 0.o
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..