Nie odzywanie się.

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Telavi
Fajna Kobietka

Nie odzywanie się.

Post autor: Telavi »

Dziewczyny jak długo potraficie nie odzywać się do swojego partnera, kiedy to on zawinił ?.
Taki przykład:
jesteśmy razem miesiąc, przez ten czas widzieliśmy się dosłownie dwa razy,
kiedy proszę to albo zmęczony, albo pracuje, albo nie ma czasu.
Dla innych oczywiście jest, bo przecież przyjaciel przyjechał, trzeba się spotkać, bo ktoś potrzebuje pomocy, trzeba podjechać - pomóc.
Do mnie pisze średnie co 3 dni, tzn. pisał, podejrzewam że z nudów..
Widzieliśmy się w poniedziałek - 2 tygodnie temu, więc napisałam we wtorek, na co on, że jest strasznie zmęczony i koniec wiadomości. W czwartek i w niedzielę napisał..
Kiedy ja się odzywam to ciągle to samo, albo zmęczony, albo zajęty, więc przestałam zabiegać o kontakt.
I co, napisał dopiero w tę środę (tak jak pisałam, co 3 dni paranoja), ale nie odpisałam, więc po godzinie stwierdził, że on do mnie też już nie będzie pisał, ani nic. I koniec.

Czy to nie dziecinne ?
"facet" chyba myśli, że mnie weźmie na jakieś chore wstrzymanie, ale powiedziałam sobie, że jeśli dla niego ważniejsze jest wszystko inne i inni, to niech robi co chce.

A więc, jak długo potraficie nie odzywać się ze swoim partnerem ? :)) :) :)
Awatar użytkownika
HarleyQuinn
Jestem tu nowa :)

Re: Nie odzywanie się.

Post autor: HarleyQuinn »

Cóż, według mnie to zwykły palant. W moim przypadku, kiedy pokłócę się z drugą połówką, zazwyczaj nawiązujemy kontakt po paru minutach, bądź godzinie (w zależności, czy jesteśmy obok, czy nie). Czasem, gdy jestem zła nie odzywam się do Niego, ale wtedy to on wyciąga pierwszy rękę i zasypuje mnie wiadomościami. Nie ma dnia, byśmy ze sobą nie rozmawiali - przez komunikator/smsy lub w rzeczywistości.
Mężczyźni bardzo często są przekonania, że jeśli kobieta nie będzie na każde zawołanie to nie trzeba się starać, a właśnie jest inaczej - prawdziwy facet powinien zabiegać o kobietę, pokazywać, że mu zależy. Partnerka nie jest łupem na własność i mężczyzna powinien wiedzieć, że trzeba cały czas ją zdobywać.
Geniusz oznacza nieskończoną zdolność pokonywania trudności.
ODPOWIEDZ