Nauka przez internet?!
- kokoszanel
- Super Gaduła
Nauka przez internet?!
Czy ktoś kiedyś z tego korzystał?
Jeśli tak to czy warto, jak to wygląda itp?
Jeśli tak to czy warto, jak to wygląda itp?
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"
~ Coco Chanel
-
Pokorny-82
- Jestem tu nowa :)
Re: Nauka przez internet?!
W moim przypadku to się w ogóle nie sprawdza - zbyt wiele rzeczy mnie w internecie rozprasza i nauka trwa 2x dłużej niż w normalnym wypadku.
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Nauka przez internet to bardzo wygodna i jedna z lepszych form nauki. Na uczelni wykładowca Ci pokaże a Ty i tak za miesiąc zapomnisz, ucząc się przez internet, zazwyczaj nikt nie poprowadzi Cię za rączkę o większości rzeczy trzeba dojść samemu zajmuje to nieco więcej czasu ale dzięki temu zdobywa się doświadczenie i na dłużej zapamiętuje wiedzę. Obecnie jest mnóstwo różnego rodzaju kursów szkoleń warunek trzeba dużo dać od siebie ale warto.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Taka nauka wymaga samozaparcia - nie dla mnie raczej.
...wymaga samozaparcia i koncentracji, a w domu może być z tym trudno. To chyba opcja tylko dla wytrwałych - albo uczyć się przez internet, ale poza domem.
Szukampracy.pl
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Jeśli chce się nauczyć to internet jest doskonałą alternatywą, a co do rozpraszania wszystko zależy od nas ja jeśli chce potrafię się uczyć, ale na wyłączonym FB i bez poczty i YT.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Niektóre szkoły językowe proponują naukę przez skypa, ale ja w to nie bardzo wierzę. Bezpośredni kontakt ma ogromne znaczenie w czasie nauki.
witkowicka54.pl - Stacja kontroli pojazdów
To już lepiej uczyć się samemu i z jakiś internetowych wykładów, niż przez skype'a.
biuroszkola.pl - tablice magnetyczne
Wynalazek naszego wieku, który chyba niezbyt się sprawdza. Owszem, internet pomaga w nauce, ale nie wierzę w lekcje przez skype'a na przykład.
Wyciskarka Eldom - ELDOM AGD
Owszem, nigdy to nie będzie taki poziom jak ten osiągany przy prawdziwej lekcji, ale moim zdaniem zawsze coś można z takiej nauki wyciągnąć pożytecznego.
Konwerter mediów - Navi-net.pl
-
MichalinaWtorek
W moim przypadku to też nie wychodzi, bo nie potrafię sama sobie narzucić dyscypliny :/ Wolę jak już mam gdzieś iść, niż robić coś zdalnie
http://generalfresh.pl/ - chemia profesjonalna
Rozważam powrót na studia II stopnia, myślę własnie o opcji online lub zaocznych. Przy dzieciach już nie tam łatwo jeździć na uczelnię
Co myślicie o zarządzaniu na WSB?
Ja ostatnio zapisałam się na kurs przez Internet. Wygląda to tak, że praktycznie z domu nie wychodzę by się nauczyć. Podałam maila, wysłałam pieniądze i lekcje przysyłają mi na maila raz w tygodniu.
Czy jest szansa nauczyć się języka obcego przez internet? Jakie są efekty?
http://www.tlumacz-szwedzkiego.pl
Jeśli się chce to oczywiście, że jest to możliwe 
Zastosuj lampy łazienkowe i ciesz się dobrym oświetleniem.
Nauka przez Internet jest możliwa, jestem tego przykładem.
Dzięki Internetowi, a dokładniej korepetycjom przez internet opanowałam znajomość języka niemieckiego.
Konieczna jest samodyscyplina i regularność. Teraz planuję naukę hiszpańskiego, często wyjeżdżam, więc potrzebny mi będzie Internet mobilny.
Orientowałam się już w cenach i najtańszą ofertę ma Otvarta i co ważne- umowa jest bezterminowa.
Dzięki Internetowi, a dokładniej korepetycjom przez internet opanowałam znajomość języka niemieckiego.
Konieczna jest samodyscyplina i regularność. Teraz planuję naukę hiszpańskiego, często wyjeżdżam, więc potrzebny mi będzie Internet mobilny.
Orientowałam się już w cenach i najtańszą ofertę ma Otvarta i co ważne- umowa jest bezterminowa.
-
FragHunter
Zgadzam się z moim przedmówcą. Nic dodać oraz nic ująć z jego wypowiedzi.
Człowiek staje się tym, kim jest, również dzięki własnym błędom.
Bo... proszę rozwiń swoją wypowiedz..stylow pisze:to sie mija z celem...
Bo poki co wchodzi mi pod ostrzeżenie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Sporo teraz kierunków studiów podyplomowych ma opcję nauki online?Co sądzicie o takiej formie studiów?
Witam! Lexyy studia podyplomowe online możesz podjąć w Wyższej Szkole Bankowej. Szczegóły naszej oferty - pełen wykaz kierunków znajdziesz na naszej stronie SPAM Dodam, że zapisując się na studia do 16 października możesz zaoszczędzić aż 550 zł: 300 zł dzięki zniżce w czesnym oraz 250 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Zapraszam!
Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki
Online Ekspert WSB
Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki
Online Ekspert WSB
Ostatnio zmieniony pn paź 08, 2018 5:05 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja akurat wolę kursy przez internet niż szkoły
Nie mam żadnego terminu i robię kiedy chce. Można znaleźć wiele zarówno płatnych jaki darmowych kursów. Jest z czego wybierać 
Net-S
pewnie ze tak to swietny pomysl. ja odswiezam w tym momencie angielski przez internet z tutlo i to bardzo ciekawe doswiadczenie dla mnie i lekcje sa bardzo przyjemne.
Taka nauka jest na pewno lepsza niż z książek pod warunkiem, że jest to nauczanie przez internet przez live czyli rozmowy na żywo wtedy nie musisz nigdzie wychodzic z mieszkania i jechac czesto dosc daleko tylko uczysz sie w domu i mozesz dodatkowo zadawac pytania i od razu masz odpowiedz