Nauczyciele
Nauczyciele
Cy Wam też się wydaję, że nauczyciele w szkołach, na studiach, czy nawet przełożeni w pracy, mają swoich ulubieńców? to niesprawiedliwe, kiedy masz gorszą ocenę tylko dlatego, że nie podlizujesz się nauczycielom tak, jak robią to inni..
-
paula
Re: Nauczyciele
ile masz lat?kitek29 pisze:Cy Wam też się wydaję, że nauczyciele w szkołach, na studiach, czy nawet przełożeni w pracy, mają swoich ulubieńców? to niesprawiedliwe, kiedy masz gorszą ocenę tylko dlatego, że nie podlizujesz się nauczycielom tak, jak robią to inni..
takie jest życie!
czemu nie obgadujesz swojej najlepszej koleżanki? a no dlatego że jest ona właśnie dla Ciebie takim "pupilkiem" którego po prostu nie wypada dotykać
tylko nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Nie każdy nauczyciel lubi podlizywanie się, wiele razy zwłaszcza w szkole średniej, spotkałam się z sytuacją w której nauczyciele wręcz nie znosili takich lizusów
U mnie niektorzy nauczyciele są spoko. i czasem nawet nieźle potrafią zgasić tych "pupilków":)
Mam 18 lat:) tzn rocznikowo już 19;)
Mam 18 lat:) tzn rocznikowo już 19;)
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tez uwazam , ze nauczyciele w szkolach maja swoich wybrancow , patrza na pozycje rodzicow bo jak sa biedniejsi to i dzieci mimo zdolnosci sa gorsi i nie maja szansy na normalna ocene za swa nauke jednym jak chca podnosza ocene innym obnizaja a co do uwag tak samo jak komus kto jest przecietniakiem uwage zaraz wpisuja a lizusowi puszczaja mimochpdem
Osobiście uważam, że demokratycznie powinno się nauczycieli zwalniać!!
Czasem to własnie przez nich nie idę do szkoły, bo sprawiają, że wszystkiego mi się odechciewa:(
Ja np. mam taką sytuację, że mam chłopaka w klasie. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że wszyscy nauczyciele się na nas uwzięli, a nawet wychowawczyni opowiada naszym rodzicom, że obściskujemy się na LEKCJACH!! A my na lekcjach ze sobą nie siedzimy..i czy to nie jest potwierdzeniem mojej tezy??
Nauczyciele powinni być wyrozumieli, a są gorsi od niektórych uczniów..i fałszywi są do szpiku!!
Czasem to własnie przez nich nie idę do szkoły, bo sprawiają, że wszystkiego mi się odechciewa:(
Ja np. mam taką sytuację, że mam chłopaka w klasie. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że wszyscy nauczyciele się na nas uwzięli, a nawet wychowawczyni opowiada naszym rodzicom, że obściskujemy się na LEKCJACH!! A my na lekcjach ze sobą nie siedzimy..i czy to nie jest potwierdzeniem mojej tezy??
Nauczyciele powinni być wyrozumieli, a są gorsi od niektórych uczniów..i fałszywi są do szpiku!!